Merek Gedhe Ngembang Suwe-suwe

getamac2

Aku seneng iklan Mac.

getamac2

Umume wong, amarga lucu? Tanpa nyerang. Dheweke ora menehi rincian produk, nanging mung 30 detik utawa kurang, resonate karo pamirsa, amarga padha lara?.

Nalika sampeyan nonton, gampang nganggep manawa Mac lan Apple umume wis duwe pariwara apik. Nanging dipikir cepet sawetara sing pariwara awal, mbukak bebener sing elek, lan tegese elek. Apple miwiti mirip banget karo PC kanthi iklan salinan sing akeh, adol fitur lan ora entuk manfaat.

1979 Kampanye Adams

1979 Kampanye Adams

Ing sawijining dalan, dheweke nemokake swarane lan rasa humor. Iklan awal isih "abot banget", nanging ing taun 1979 dheweke wis sinau kekuwatan visual lan judhul sing kuat kanggo narik perhatian kita. Suwe-suwe, pariwara dadi saya visual, lan uga kekuatan nyata produke. Dheweke nemokake swarane.

Tujuane kanggo saben bisnis yaiku nemokake swarane. Merek ora diluncurake kanthi thukul, mula saya suwe saya suwe saya maju. Internet lan media sosial menehi sampeyan kesempatan kanggo nyepetake evolusi yen sampeyan konsisten ing platform. Tantangane yaiku nggawe kepribadian sing menarik, narik kawigaten ing Twitter utawa Friendfeed, sing didhukung karo kepribadian situs web lan marketing lan pariwara liyane.

Lan nalika IBM negesake pungkasane Pariwara kaya sing wis dingerteni Aku mikir mesthi bakal ana ruang kanggo iklan sing cerdas lan aktif sing didhukung dening merek sing cerdas lan menarik.

3 Komentar

  1. 1

    Aku setuju kabeh karo artikel sampeyan lan iklan mac minangka bisnis, menarik lan ngemot humor sing bisa dadi kunci pangembangan sing apik.

  2. 2

    Sing paling apik babagan iklan Apple yaiku ora kudu adol produke. Wong-wong mau ngandhani sampeyan manawa produke liyane nggegirisi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.