2 Komentar

  1. 1

    Sampeyan pancen pancen entuk dhuwit nalika ndhaptar “Gawe Konten Ora Bisa Lali, Rego lan Bisa Dibagekake”.

    Aku wis nemokake iku minangka pinunjul ing kabeh. Apa sing bener lan sampeyan kudu nembak. Rusak lan sampeyan roti panggang, utawa paling ora roti basi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.