accessiBe: Nggunakake Intelijen Ponggawa Kanggo Ngatasi Aksesibilitas Situs

Aksesibilitas AI

Nalika peraturan aksesibilitas situs wis pirang-pirang taun, perusahaan alon-alon nanggapi. Aku ora ngandel yen ana masalah empati utawa welas asih ing sisih perusahaan… Aku pancen percaya manawa perusahaan mung ngupayakake ngupayakake.

Minangka conto, Martech Zone rangking kurang bisa diakses. Suwe-suwe, aku wis ngupayakake ngapikake kode, desain, lan metadata sing dibutuhake… nanging aku ora bisa ngetutake supaya kontenku tetep anyar lan nerbitake kanthi rutin. Aku ora duwe bathi utawa staf kanggo njaga kabeh sing kudu dakkarepake ... Aku mung nglakoni sing paling apik.

Aku ora ngandel yen aku kalebu ing kene… nyatane nomer kasebut kaget nalika sampeyan nganalisa web lan adopsi standar aksesibilitas:

Analisis jutaan halaman utama ing web ngramal mung 1 persen sing memenuhi standar aksesibilitas sing paling akeh digunakake.

WebAIM

Apa Aksesibilitas? Apa Standar kasebut?

Pedoman Aksesibilitas Konten Web (WCAG) netepake cara nggawe konten digital supaya bisa diakses dening para penyandang cacat. Aksesibilitas kalebu macem-macem cacat:

  • visual Disabilitas - kalebu wuta lengkap utawa sebagean, buta warna, lan kemampuan kanggo mbedakake unsur kontras kanthi visual.
  • Cacat Auditory - kalebu budheg kebak utawa sebagean.
  • Cacat fisik - kalebu kemampuan kanggo sesambungan karo media digital liwat perangkat keras kajaba piranti antarmuka pangguna khas kayata keyboard utawa mouse.
  • Cacat ngomong - kalebu kemampuan kanggo sesambungan karo media digital liwat pidato. Wong ora duwe kabisan bisa uga duwe alangan wicara sing nantang sistem modern utawa bisa uga ora duwe katrampilan ngomong babar pisan lan mbutuhake sawetara antarmuka panganggo liyane.
  • Cacat kognitif - kahanan utawa gangguan sing ngalangi proses mental wong, kalebu memori, perhatian, utawa pangerten.
  • Cacat basa - kalebu tantangan basa lan literasi.
  • Cacat sinau - kalebu kemampuan navigasi kanthi efektif lan nyimpen informasi.
  • Cacat neurologis - kalebu kemampuan kanggo sesambungan karo situs web tanpa kena pengaruh negatif karo konten. Contone bisa uga visual sing nyebabake kejang.

Apa Komponen Media Digital Nggabungake Aksesibilitas?

Aksesibilitas ora dadi siji komponen, yaiku kombinasi desain antarmuka pangguna ngarep lan informasi sing ditampilake:

  • Sistem Manajemen Konten - platform sing digunakake kanggo ngembangake pengalaman pangguna. Platform kasebut kudu milih opsi aksesibilitas.
  • Content - informasi ing kaca web utawa aplikasi web, kalebu teks, gambar, lan swara uga kode utawa markup sing nemtokake struktur lan presentasi.
  • Agen pangguna - antarmuka sing digunakake kanggo sesambungan karo konten. Iki kalebu browser, aplikasi, lan pamuter media.
  • Teknologi Pitulung - pamaca layar, keyboard alternatif, switch, lan piranti lunak pemindaian sing digunakake para penyandang cacat kanggo berinteraksi karo agen pangguna.
  • Piranti evaluasi - alat evaluasi aksesibilitas web, validator HTML, validator CSS, sing menehi umpan balik marang perusahaan babagan cara ningkatake aksesibilitas situs lan tingkat kepatuhan sampeyan.

AccessiBe: Nggabungake AI kanggo Aksesibilitas

Intelijen Ponggawa (AI) kabukten luwih migunani babagan cara sing ora dikarepake ... lan aksesibilitas saiki dadi salah sawijine. accessiBe nggabungake rong aplikasi sing bisa nggayuh kepatuhan:

  1. An antarmuka aksesibilitas kanggo kabeh UI lan pangaturan sing gegandhengan karo desain.
  2. An Daya saka AI latar mburi kanggo proses lan nangani persyaratan sing luwih rumit - optimalisasi kanggo pamaca layar lan navigasi keyboard.

Mangkene ringkesan video:

tanpa accessiBe, proses remediasi aksesibilitas web ditindakake kanthi manual. Iki mbutuhake wektu pirang-pirang minggu lan regane puluhan ewu dolar. Nanging sing paling penting babagan remediasi manual yaiku yen wis rampung, mbaka sithik bakal rusak amarga browser, CMS, lan mesthine nganyari situs web. Ing pirang-pirang wulan, dibutuhake proyek anyar.

kanthi accessiBe, prosese luwih gampang:

  1. Tempelake siji baris kode JavaScript ing situs web sampeyan.
  2. Antarmuka aksesibilitas langsung katon ing situs web sampeyan.
  3. accessiBeAI wiwit mindhai lan nganalisa situs web sampeyan.
  4. Nganti 48 jam, situs web sampeyan bisa diakses lan tundhuk karo WCAG 2.1, Judhul ADA III, Bagean 508, lan EAA / EN 301549.
  5. Saben 24 jam, AI mindai konten anyar lan revisi kanggo didandani.

Entuk ewonan dolar kaping pirang-pirang taun iku dudu sing bisa ditindakake bisnis. Kanthi nggawe aksesibilitas web gampang, terjangkau, lan tetep dijaga - accessiBe ngganti game.

antarmuka ai

accessiBe uga nawakake a Paket Dhukungan Litigasi tanpa biaya tambahan, ing kasus manawa kepatuhan situs web sampeyan ditantang. Bebarengan karo perhatian pribadi, paket kasebut kalebu audit profesional, laporan, pemetaan aksesibilitas, dokumentasi pendhukung kepatuhan, pandhuan, lan liya-liyane.

Mangerteni liyane Mlebu Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.