Setel Pengarepan karo Perjanjian Penerimaan

salamanMinangka pemasar, sampeyan bisa uga gumantung karo akeh aplikasi lan sumber daya pihak katelu kanggo nggayuh kampanye.

Aku wis nulis sadurunge babagan kepiye nyetel pangarepan karo pelanggan nyebabake kepuasan pelanggan… Uga ana cara supaya sampeyan bisa nuwuhake kepuasan dhewe - nggawe perjanjian sing ditampa kanggo nyetel hubungan karo pihak katelu.

Perjanjian panrima nemtokake sawetara aturan game kanggo vendor sing sampeyan kerjo sadurunge miwiti. Perjanjian panrima ngemot prekara kayata:

  • Sapa sing duwe properti intelektual ing sawijining proyek.
  • Sapa sing duwe sumber daya (grafis, kode, lsp)
  • Apa telat utawa dendha pembayaran bakal dileksanakake yen kerja ora rampung ing wektu sing dijanjekake.
  • Kapan lan kepiye sumber daya bakal ditransfer yen hubungan kasebut ngidul.
  • Apa pihak katelu bisa milih proyek kasebut lan bisa kerja karo perusahaan utawa sumber daya liyane.
  • Apa pihak katelu bisa ningkatake gaweyan sing ditindakake.

Sampeyan bisa uga duwe sawetara kesenengan lan rasa sing ora disenengi nalika makarya karo vendor, ngrampungake ketepatan wektu, kode busana, dokumentasi, format, lan liya-liyane. Yen duwe persetujuan standar kanggo miwiti hubungan karo vendor sampeyan bakal ngirit sirah lan malah ngindhari sawetara masalah legal. dalane. Aku nyaranake!

Kaya perjanjian kerja karo karyawan sampeyan supaya ora ana konflik karo karyawan, perjanjian sing ditampa bisa ngindhari masalah karo vendor lan sumber daya pihak katelu.

2 Komentar

  1. 1

    Doug, apa sampeyan maca buku manajemen proyek? Saiki, aja blog sesuk babagan creep lingkup proyek utawa aku bakal ngerti manawa sampeyan sejatine. Apa sing sampeyan ucapake pancen bener lan sapa wae sing duwe katrampilan manajemen proyek sing solid bakal ngerteni iki.

    Kayane gampang digawe, nanging ora. Apamaneh nalika proyek kasebut ora ditemtokake kanthi apik karo asil sing dikarepake.

    Aku wis ndeleng masalah gedhe kaya sing sampeyan critakake ing kene kanthi gambar. Sawise direkayasa maneh lan ana pangowahan, sapa sing duwe? Nemtokake wiwitan iki kayane angel banget nanging mengko bisa ngatasi kahanan krisis.

    Pos sing apik, nanging simpen buku PM! :)

    • 2

      Hai Joe!

      Ora, aku ora - nanging aku wis mikir akeh babagan blogging babagan sawetara taun kepungkur lan ora ngira yen wis ngentekake wektu kanggo strategi lan kepemimpinan kaya sing dakkarepake rincian winates.

      Uga, kanthi ngetokake wiwitan liyane, aku wis kerja bareng (Sistem Koi), kita pengin nggawe manawa saben dolar sing digunakake wis ngasilake sing gedhe. Nalika aku terus nggarap proyek kasebut, aku bakal terus nuduhake jinis saran iki.

      Aku bakal nyoba terus nyampur ing antarane makro lan mikro,!

      Matur suwun akeh saran!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.