Setel Pengarepan karo Perjanjian Penerimaan

salamanMinangka pemasar, sampeyan bisa uga gumantung karo akeh aplikasi lan sumber daya pihak katelu kanggo nggayuh kampanye.

Aku wis nulis sadurunge babagan kepiye nyetel pangarepan karo pelanggan nyebabake kepuasan pelanggan… Uga ana cara supaya sampeyan bisa nuwuhake kepuasan dhewe - nggawe perjanjian sing ditampa kanggo nyetel hubungan karo pihak katelu.

Perjanjian panrima nemtokake sawetara aturan game kanggo vendor sing sampeyan kerjo sadurunge miwiti. Perjanjian panrima ngemot prekara kayata:

  • Sapa sing duwe properti intelektual ing sawijining proyek.
  • Sapa sing duwe sumber daya (grafis, kode, lsp)
  • Apa telat utawa dendha pembayaran bakal dileksanakake yen kerja ora rampung ing wektu sing dijanjekake.
  • Kapan lan kepiye sumber daya bakal ditransfer yen hubungan kasebut ngidul.
  • Apa pihak katelu bisa milih proyek kasebut lan bisa kerja karo perusahaan utawa sumber daya liyane.
  • Apa pihak katelu bisa ningkatake gaweyan sing ditindakake.

Sampeyan bisa uga duwe sawetara kesenengan lan rasa sing ora disenengi nalika makarya karo vendor, ngrampungake ketepatan wektu, kode busana, dokumentasi, format, lan liya-liyane. Yen duwe persetujuan standar kanggo miwiti hubungan karo vendor sampeyan bakal ngirit sirah lan malah ngindhari sawetara masalah legal. dalane. Aku nyaranake!

Kaya perjanjian kerja karo karyawan sampeyan supaya ora ana konflik karo karyawan, perjanjian sing ditampa bisa ngindhari masalah karo vendor lan sumber daya pihak katelu.

2 Komentar

  1. 1

    Doug, sampeyan maca buku manajemen proyek? Saiki, aja blog sesuk babagan project scope creep utawa aku bakal ngerti yen sampeyan. Apa sing sampeyan ucapake pancen bener lan sapa wae sing duwe katrampilan manajemen proyek sing apik bakal ngerti iki.

    Iku muni gampang kanggo nindakake, nanging ora. Utamane nalika proyek kasebut ora ditetepake kanthi apik kanthi asil sing dikarepake.

    Aku wis weruh masalah gedhe kaya sampeyan ngomong babagan kene karo gambar utamané. Sawise direkayasa maneh lan owah-owahan, sapa sing duwe? Nemtokake ing ngarep iki katon kaya kerja sing angel, nanging bisa ngrampungake kahanan krisis mengko.

    Kiriman sing apik, nanging simpen buku PM! :)

    • 2

      Hi Joe!

      Ora, aku ora - nanging aku wis mikir akeh babagan apa sing aku wis blogging babagan sawetara taun kepungkur lan aku ora mikir aku wis ngginakaken minangka akeh wektu ing strategi lan kepemimpinan minangka aku duwe ing rincian winates.

      Uga, kanthi diluncurake wiwitan liyane sing wis dakgarap (Sistem Koi), kita arep kanggo mesthekake yen saben dollar ngginakaken duwe bali gedhe ing. Nalika aku terus nggarap proyek kasebut, aku bakal terus nuduhake saran jinis iki.

      Aku bakal nyoba kanggo terus nyampur munggah antarane makro lan mikro, tho!

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo saran!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.