Apa Personalisasi Bisa Ngganggu Bisnis Sampeyan?

5 Kategori Metrik Situs Web Kunci

Personalisasi, konten dinamis, pemasaran ulang, pelacakan IP… kita kabeh ngerti manawa konsumen ngurmati lan nanggapi pesen lan pengalaman sing dipersonalisasi, nanging apa pengecer bisa adoh banget? Accenture nerbitake asil survey personalisasi sing ujar YES.

Ringkesan Survei Personalisasi Konsumen

The Survei Personalisasi Accenture mriksa pangarepan pelanggan babagan pengalaman blanja sing dipersonalisasi lan ngenali jinis teknologi ritel, pengalaman lan komunikasi pelanggan sing disesuaikan - online lan ing toko - sing bisa dialami konsumen.

Strategi Personalisasi Sugeng Rawuh

Komunikasi lan penawaran ritel ing toko sing dikutip dening responden survey kalebu:

  • otomatis diskon nalika checkout kanggo nilai kasetyan utawa kupon (82 persen)
  • Promosi wektu nyata (57 persen)
  • Komplementary saran item (54 persen)

Strategi Personalisasi Populer

Nalika nerangake pengalaman online sing dipersonalisasi, pilihan sing paling populer kalebu:

  • Situs web dioptimalake miturut piranti (desktop, tablet, seluler) (64 persen)
  • Penawaran promosi kanggo item sing digatekake pelanggan lan navigasi web sing intuisi gumantung manawa pembeli pengin browsing (59 persen)
  • Bandhingake rega utawa tuku barang (59 persen)

Strategi Personalisasi Ora Enak

Miturut survey, konsumen ora seneng karo taktik personalisasi ing ngisor iki:

  • Pengecer nyaranke ora tuku item online sanjabane anggaran ing tujuan tiket gedhe kayata dandan omah lan toko elektronik (46 persen).
  • Pengecer massal lan toko bahan makanan menehi saran wong ora tuku item online ing sanjabane watesan panganan (40 persen).
  • Toko mitra sing bisa nyedhiyani Rekomendasi adhedhasar sing masalah kesehatan kulawarga ing toko (42 persen).
  • Toko rekanan salam kanthi jeneng nalika mlebu toko (36 persen).
  • Pengecer menehi saran saka kanca online (52 persen).

Personalisasi bisa dadi cara sing kuat kanggo para pengecer mbedakake karo pesaing, nambah ukuran keranjang lan nggawe loyalitas pelanggan. Kanggo ngetrapake personalisasi kanthi efektif ing kabeh saluran, pengecer bakal entuk manfaat saka pangerten pelanggan ing level sing wiyar uga kanthi individu - nemtokake strategi personalisasi sing paling bisa nyebabake asil bisnis, lan menehi pilihan utama pelanggan babagan kepiye pengin melu. Dave Richards, direktur ngatur global Praktek Eceran Accenture

Ana sawetara pembeda sing gumantung karo demografi konsumen. Priksa manawa maca Lembar Fakta Accenture lan priksa temuan lengkap.

aksen-personalisasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.