Akselerator aksen: Selaras Bahan Sales lan Marketing

Depositphotos 24239057 s

Miturut Klompok Aberdeen, perusahaan sing unggul ing pamimpin timah ngasilake 50% luwih siyap dodolan kanthi 33% luwih murah. Kanthi konten minangka strategi, kayata 50% menang anyar sampeyan bisa teka saka pitunjuk sing luwih tuwa, sing dipupuk. Iki minangka statistik sing luar biasa lan nuduhake siji perkara ... nyedhiyakake informasi kanthi gampang kasedhiya kanggo para pamirsa nalika mbutuhake, lan sampeyan bisa nambah kasempatan kanggo dadi pelanggan.

Akselerator aksen minangka platform enablement sales kanggo mbantu organisasi sales lan organisasi pemasaran ngatur, nyelarasake lan nggabungake materi sales lan marketing. Platform kasebut digabung karo CRM perusahaan lan ngidini tim sales sampeyan cocog karo prospek karo konten sing dibutuhake, lan ngirim lan ngukur pengaruhe.

Keuntungan lan fitur Akselerator aksen kanggo Sales

  • Akses bahan lan sumber daya adhedhasar kahanan sales saka piranti apa wae.
  • Bisa ing CRM lan proses sales adol sumber daya kaya sing dibutuhake.
  • Gunakake tips kepelatihan, saran ahli materi, riset lan materi sing relevan kanggo nyambung karo tim sing tuku.
  • Gawe presentasi lan dokumen khusus kanggo ngirim pangerten lan mbedakake nilai sampeyan.
  • Koordinasi kegiatan tim penjualan lan kolaborasi karo ahli materi.
  • Nuduhake bahan lan informasi lan nglacak minat tim tuku adhedhasar tanggepan prilaku.

Keuntungan lan fitur Akselerator aksen kanggo Pemasaran

  • Ngatur lan nganyari sumber daya penjualan kanthi irit nggunakake kemampuan administratif.
  • Promosi panggunaan konten kanthi kampanye kesadaran lan portal pameran.
  • Gawe lan atur dhaptar ahli lan bagean kepelatihan sing nguatake penjualan kanthi wawasan adhedhasar kahanan.
  • Entuk umpan balik langsung saka anggota tim sales babagan efektivitas konten.
  • Gawe lan kontrol dokumen dinamis sing bisa disesuaikan karo penjualan kanggo kahanan tartamtu.
  • Entuk visibilitas lengkap babagan bahan sing digunakake lan paling populer ing sales.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.