Wawasan Akselerasi: Tes Ramalan kanggo Kirim Langsung

Wawasan Cepet Grafik

Sadurunge digital, aku kerja ing koran lan industri surat langsung. Nalika koran gagal nganggo utawa adaptasi ing wektu kanggo njaga kontrol anggaran pariwara, surat langsung isih bisa ngasilake asil sing luar biasa. Kasunyatane, aku ujar manawa akeh kampanye pemasaran langsung nganggo surat langsung bisa uga luwih digatekake - ngatasi swara digital. Kasunyatane yaiku, nalika aku entuk atusan email lan spanduk sing nemplek aku saben dinane, aku entuk sawetara surat langsung ... lan aku kabeh bisa ndeleng.

Kaya dene umume media, surat langsung mbutuhake pangukuran lan optimalisasi terus-terusan. Amarga biaya mail, akeh pemasar sing nyerah ing media amarga alasan iki lan pindhah menyang pendekatan digital sing kurang berisiko. Apes banget ... amarga entuk prospek paling apik liwat media tradisional.

Kepiye yen sampeyan bisa nyoba kampanye surat langsung tanpa biaya kasebut?

Quad / Graphics ngluncurake platform pengujian surat langsung sing nggunakake analitik prediktif kanggo luwih cepet nyoba kreatif lan format tanpa surat fisik. Iku diarani Wawasan Cepet lan bisa nyoba nganti 20 variabel konten ing siji pass. Nggunakake matriks persona canggih sing nggabungake demografi karo karakteristik emosional kanggo prédhiksi faktor apa sing motivasi wong tumindak ing tawaran kasebut.

Rata-rata, Wawasan Akselerasi mbantu para pemasar ngirim:

  • 18 nganti 27 persen angkat tarif nanggepi
  • Diandelake asil 60 dina vs siji nganti rong taun kanggo tes tradisional
  • A Nyuda 90 persen ing biaya uji coba

Kabeh mau diraih tanpa ngirim surat fisik. Platform kasebut, diarani Accelerated Insights, verifikasi manawa prediksi pengujian akurat 97 persen (+/- 3 persen), manawa asil survey bakal direproduksi sajrone tes langsung. Tim wis ngetrapake lan nyoba sistem kasebut ing pirang-pirang industri:

  • Asuransi Otomotif Nasional - Wawasan Akselerasi ngramal kenaikan tingkat respons 23 persen, paningkatan nyata 25 persen.
  • Telecom Nasional - Nyuda anggaran pangujian 55 persen sawise Wawasan Akselerasi kanthi prediksi unsur sing paling akeh menehi pengaruh
  • Pengecer Sepatu Khusus Daerah - Angkat 32 persen kanggo nanggepi sing ngalahake garis dasar KPI perusahaan paling ora 200 persen. Perusahaan ngembangake panggunaan matriks persona Akselerasi Wawasan menyang kabeh saluran pemasaran
  • Firma Asuransi Urip Nasional - Wawasan Akselerasi prédhiksi munggah 18 persen minangka respons lan paningkatan nyata yaiku 19 persen

Analytics Prediksi Wawasan sing Disepetake kanggo Kirim Langsung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.