Webinar: COVID-19 lan Eceran - Strategi sing Bisa Ditindakke kanggo Maksimalake Investasi Cloud Marketing

Ora ana sangsi manawa industri ritel wis rusak amarga pandemi COVID-19. Nanging minangka pelanggan Marketing Cloud, sampeyan duwe kesempatan sing ora ana pesaing. Pandemi iki nyepetake adopsi digital lan tindak tanduk kasebut bakal terus tuwuh nalika ekonomi pulih. Ing webinar iki, kita bakal nyedhiyakake 3 taktik jembar lan 12 inisiatif khusus kanggo organisasi sing kudu prioritas dina iki - ora mung bisa bertahan saka krisis iki, nanging uga bisa maju

Nggawe Plancongan Pengalaman Pelanggan ing Fintech | Ing Webinar Penjualan Permintaan

Amarga pengalaman digital terus dadi fokus utama kanggo perusahaan Layanan Keuangan, lelungan pelanggan (touchpoint digital khusus sing kedadeyan ing saindenging saluran) minangka dhasar pengalaman kasebut. Mangga gabung karo kita nalika nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe lelungan dhewe kanggo akuisisi, onboarding, retensi, lan nambah nilai karo prospek lan pelanggan. Kita uga bakal ndeleng lelungan sing paling pengaruh sing ditrapake karo para pelanggan. Tanggal lan Wektu Webinar Iki minangka