Lokakarya Pemasaran Media Sosial | Wiwit 1 Maret 2021 | Acara Virtual

Wacan: 2 menit Lokakarya Pemasaran Media Sosial diwiwiti dina Senin, 1 Maret 2021, lan ditindakake saben dina nganti Kamis, 11 Maret 2021. Yen ora cocog karo jadwal sampeyan, sampeyan bisa ngliwati pengalaman langsung lan nonton rekaman nganggo All-Access pass! Kepiye Lokakarya Pemasaran Media Sosial Bakal Mbantu Pemasaran: Mulang sampeyan nggawe konten sing disenengi karo algoritma. Tampilake cara nggawe iklan sosial sing efektif. Tampilake cara nambah jangkauan organik. Kuwasa sampeyan

Webinar: COVID-19 lan Eceran - Strategi sing Bisa Ditindakke kanggo Maksimalake Investasi Cloud Marketing

Wacan: 2 menit Ora ana sangsi manawa industri ritel wis rusak amarga pandemi COVID-19. Nanging minangka pelanggan Marketing Cloud, sampeyan duwe kesempatan sing ora ana pesaing. Pandemi iki nyepetake adopsi digital lan tindak tanduk kasebut bakal terus tuwuh nalika ekonomi pulih. Ing webinar iki, kita bakal nyedhiyakake 3 taktik jembar lan 12 inisiatif khusus kanggo organisasi sing kudu prioritas dina iki - ora mung bisa bertahan saka krisis iki, nanging uga bisa maju

Nggawe Plancongan Pengalaman Pelanggan ing Fintech | Ing Webinar Penjualan Permintaan

Wacan: <1 menit Amarga pengalaman digital terus dadi fokus utama kanggo perusahaan Layanan Keuangan, lelungan pelanggan (touchpoint digital khusus sing kedadeyan ing saindenging saluran) minangka dhasar pengalaman kasebut. Mangga gabung karo kita nalika nyedhiyakake pemahaman babagan cara nggawe lelungan dhewe kanggo akuisisi, onboarding, retensi, lan nambah nilai karo prospek lan pelanggan. Kita uga bakal ndeleng lelungan sing paling pengaruh sing ditrapake karo para pelanggan. Tanggal lan Wektu Webinar Iki minangka