Abstrak: Kolaborasi, Versi, lan Pangiriman Desain Produk Sampeyan

Kolaborasi Desain Abstrak kanggo Sketsa lan Adobe XD

Saiki kita kerja sama karo perusahaan nasional kanggo ngembangake template email Cloud Marketing khusus kanggo saben departemen lan unit bisnis. Amarga pihak sing duwe kepentingan, kontraktor, lan desainer kabeh adoh, desainer nggawe ejekan lan nggarap versi karo tim kepemimpinan - banjur masrahake menyang tim kanggo menehi kode lan implementasi sing responsif.

Desainer ngenalake aku menyang Abstract. Abstract minangka alat kolaborasi online kanggo Mac sing perusahaan, kontraktor, lan klien sampeyan bisa ngatur, versi, lan desain dokumen ing sak papan.

Ringkesan Abstrak

Kanggo ngowahi utawa nggawe file desain, sampeyan kudu download aplikasi desktop macOS. Kanggo nuduhake lan entuk saran, aplikasi desktop disinkronake Aplikasi web Abstrak.

Proses Alur Kerja Abstrak

Abstrak ngidini tim sampeyan bisa nggarap master, cabang, kolaborasi, menehi umpan balik kabeh kanggo nyiyapake desain produk sing disetujoni kanggo produksi.

proyek abstrak

  1. Impor - ngimpor skit lan Adobe XD file lan langsung nggawe papan terpusat kanggo karya desain paling anyar lan dokumentasi dhukungan.
  2. Kolaborasi - Miwiti eksplorasi kanthi nggawe cabang saka master kanggo ngrancang ing ruang kerja paralel. Cabang minangka papan sing aman kanggo sampeyan lan desainer liyane bisa nggarap file sing padha sekaligus, tanpa nimpa karya liyane utawa uga mengaruhi master.
  3. laku - Dokumentasi lan simpen karya kanthi konteks sing ditambahake, dokumentasi bangunan nalika sampeyan lunga. Kalebu cathetan babagan apa sing sampeyan lakoni lan sebabe minangka bagean saka nyimpen karya sampeyan ing Abstrak.
  4. Komentar - Nyuwun saran saka para desainer lan pemangku kepentingan liyane, langsung ing karya. Komentar lan anotasi direkam ing papan seni supaya gampang dirujuk.
  5. versi - Sawise desain disetujoni lan siap maju, langkah sabanjure yaiku nggabungake, utawa nambah, pangowahan dadi master. Sampeyan bisa mbandhingake macem-macem versi artboard sadurunge milih pangowahan sing pengin disimpen kanggo dikuasai lan endi sing ora sampeyan lakoni. Lan, yen sampeyan ngowahi pikiran utawa nggawe kesalahan, sampeyan bisa terus bali menyang versi sadurunge.
  6. Produksi - Transisi kerja saka desain nganti pembangunan langsung saka Abstract. Pangembang bisa mbandhingake pangowahan, ndeleng pangukuran, lan download aset - kabeh ana link. Akses penampil kabeh dibutuhake (lan gratis).

Abstrak nawakake penawaran biasa lan enteprise.

Miwiti Uji Coba Abstrak 14 Dina Sampeyan Jadwal Demo Abstrak Perusahaan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.