Apa Kaca Babagan Sampeyan Nindakake Praktik Paling Apik?

Babagan Kita Kaca Praktik Paling Apik

An Babagan awake dhewe kaca minangka salah sawijining kaca sing rinci ing saben dhaptar situs web. Kaca kasebut luwih kritis tinimbang perusahaan sing menehi kredit. Apik banget Babagan awake dhewe kaca asring dideleng dening calon karyawan lan klien kanggo sinau luwih akeh babagan wong sing ana ing perusahaan. Kita asring lali yen ora mung fitur lan mupangat sing diarep-arep dening prospek - dheweke pengin yakin yen bakal bisa nggarap wong sing dipercaya lan ora bakal getun!

Kepercayaan lan ngajeni minangka perkara sing kudu dipikolehi. Kesadharan diwiwiti saka pikiran utama. Kabeh mau kudu dadi target akhir strategi pemasaran sampeyan, wiwit saka SEO lan pemasaran konten nganti media sosial lan email. Kaca About Us perusahaan sampeyan minangka kesempatan liya kanggo nyritakake crita sing bakal mbantu sampeyan tetep eling. (Lan minangka Acorn Biru sinau kabukten, iki uga kesempatan kanggo didol.) Vincent Nero, Spesialis Pemasaran Konten Senior

Siege Media nganalisa apa sing padha karo kaca About Us sing apik banget lan nggabungake artikel epik sing ditampilake 50 Tuladhane Kaca babagan Inspirasi. Dheweke ngasilake infographic sing apik iki sing nuduhake 11 praktik paling apik sing kudu ditindakake nalika sampeyan ngrancang dhewe:

  1. Value rencana - posisi proposisine regane sampeyan ing ndhuwur lempengan, yen pangguna nggunakake 80% wektu.
  2. Wuku - pelanggan luwih seneng maca babagan mupangat positif tinimbang negatif.
  3. Nimbulake Emosi - prospek sampeyan bakal 2 nganti 3 kaping luwih cenderung melu crita emosional kanggo pengaruhe.
  4. Video - mayoritas pengambil keputusan luwih seneng nonton video tinimbang maca teks ing sawijining kaca.
  5. Pendhiri - klebu gambar sing bisa dingerteni kanggo pangadeg perusahaan sampeyan, bakal nambah konversi 35%!
  6. Photos - pelanggan nggunakake 10% luwih akeh wektu kanggo ndeleng foto tinimbang maca teks ing sawijining kaca. Splurge kanggo sawetara gambar profesional!
  7. Ora Ana Foto Simpenan - foto stok ora mung bla ... iku sejatine kunci kanggo ora percaya karo perusahaan.
  8. Testimoni - Kesaksian pelanggan nambah sales 34%!
  9. Ulasan Positif - 72% wong ujar manawa komentar positif nggawe dheweke luwih percaya marang bisnis lokal.
  10. Nelpon kanggo Tindakan - apa sing pengin pengunjung tindakake sawise mriksa kaca sampeyan? Konversi kaping telu kanthi nambahake CTA!
  11. Contact Info - 51% wong mikir informasi kontak lengkap minangka elemen paling penting sing ilang saka situs web. (We seneng nyelehake ing sikil ing saben kaca!)

Mangkene infographic, Ilmu Pengetahuan Babagan Babagan Babagan Kita.

Babagan Kita Kaca Praktik Paling Apik

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.