American Airlines Email Revue - Strategi Akuisisi

Aku mung nampa email saka American Airlines sing dikepengini aku milih sawetara komunikasi email tambahan. Minangka balesan, aku bakal melu kontes sing menehi plancongan gratis uga entuk mil tambahan utawa tiket diskon.

Kancaku sing apik, Chris Baggott, mesthi nggawe conto Airlines nalika nyedhiyakake konten sing dituju kanggo pamirsa sing dituju. Maskapai ngerti alamat omah, bandara kita, pola plancongan kita… nanging dheweke ngirim spesial kanggo plancongan menyang / saka kutha liya ing sanjabane siklus lelungan, lsp. Ora mokal… tinimbang menehi informasi sing digoleki, sejatine nggawe kita asing lan banjur meh ora maca email sing dikirim.

Dina iki aku nampa email saka Amerika lan grafis tenan narik kawigaten:
American Airlines Email Revue

Sawise ngeklik, aku nemokake manawa wong Amerika nindakake perkara sing apik banget. Link kanggo ngeklik duwe 'kunci' sing intine ngandhani situs sing nampa sapa sejatine aku. Sabanjure, nalika aku ngowahi pilihan (klik siji, sederhana, flash), asile langsung. Aku ora prelu menehi informasi tambahan sing wis ana lan dheweke ora nyoba nambahake pariwara utawa pemasaran tambahan kanggo produk lan layanan liyane.

Iki kampanye akuisisi sing apik banget - Aku kepengin bisa sukses. Wis kabeh unsur sukses:

  1. Sampeyan narik perhatian sampeyan.
  2. Iki menehi insentif.
  3. Ana ajakan tumindak.
  4. Pesen kasebut katon banget.
  5. Proses konversi iku sederhana.

Wis apik! Pitakon nyata, mesthine yaiku manawa email kasebut bisa relevan karo aku. Yen ora bisa, aku bakal langganan lan iki bakal muspra.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      I agree Jonathan – but it was so out of character for one of their emails that it actually caught my attention. I’m not sure that was deliberately part of the strategy – but it worked!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.