Kertu Bisnis Wordle!

kertu

Wordle kenek ing blogosfer a saperangan minggu kepungkur lan bloggers wis rame! Wordle minangka aplikasi Java sing ngowahi tag maya dadi barang sing apik.

Aku panginten Wordle pancen apik banget, nanging ora kudu nduweni blog.

Dina iki aku konsultasi Sharpminds. Salah sawijining wong ing sesi kasebut, Linda Watts, ngulungake kertu lan langsung mesem ing praupanku!
kertu

Linda duwe kabeh koleksi (uga sawetara desain unik liyane), saben set fokus ing macem-macem tembung kunci lan frase, kabeh ana informasi kontak ing sisih mburi! Pancen kreatif! Aku mikir yen aku wong lanang Wordle, aku bakal ngrekrut Linda lan menehi dheweke dadi kepala divisi kertu bisnis!

Linda dadi Webmaster suwene 9 taun lan kreatif banget, bakat lan antusias. Aku guyon dheweke babagan geek - masukane menyang kelas nambah akeh.

Makane aku seneng mulang ing Solusi BitWise Acara Sharpminds, aku sinau akeh banget saka kabeh pamiarso, mula aku krasa sinau kaya sinau.

Linda saiki kepengin dadi karir anyar minangka Web, Web 2.0, lan Print Technology Coach. Sampeyan bisa uga pengin nelpon sawetara ide asli! Muga-muga aku wis mikir babagan ide iki nalika dakcritakake milih kertu bisnis minggu iki! Aku ora yakin apa Linda lagi golek pegawean tetep - sampeyan kudu takon apa sampeyan duwe kesempatan kanggo dadi pemasar web sing wis sukses.

8 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo Doug iki. Aku tweet maneh tweet asli sampeyan amarga aku seneng banget. Aku main karo Wordle sawetara jam maneh lan nggawe 3 awan sing beda sing dak pasang ing tembok nalika lagi kerja.
    Saiki, aku bisa uga ana sawetara cara liyane sing keren kanggo nggunakake.
    Nalika mikir babagan grafis - kita arang nganggep kekuwatan tembung minangka dhasar kanggo umume adhedhasar gambar.
    Gambar bisa uga regane sewu tembung, nanging tembung cloud bisa uga regane luwih akeh tinimbang sing bisa sampeyan ucapake ing papan cilik kertu bisnis!

  2. 3

    Doug,
    Matur nuwun kanggo sebutan apik ing blog saiki. Cara kanggo miwiti dina!

    Kertu permanen nunggu ing kothak layang nalika wingi tekan omah. Aku bakal ngirim conto. Aku ngerti sampeyan bakal kesengsem karo kualitas Moo Printing.

    Cheers!
    Linda

  3. 4
  4. 6
  5. 7
  6. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.