Video babagan Desain lawan Guna

tes kegunaan

Jon Arnold nindakake tugas sing luar biasa kanggo nerangake apa sing ditindakake perusahaan, Tuitive = Usability. Ana sawetara aplikasi luar biasa sing ora nate weruh. Aplikasi kasebut bisa ngatasi sawetara masalah sing angel banget, nanging yen ora ana sing ngerti carane nggunakake, ditinggalake bakal akeh lan penjualan bakal angel.

Manajer merek, manajer produk lan desainer grafis asring nemtokake tampilan lan kesan aplikasi. Kegunaan ditemtokake dening pangguna! Pakar panggunaan nggunakake lan ngoptimalake interaksi karo piranti lunak kanggo mesthekake yen intuisi lan gampang digunakake. Apik tenan video.

Tuitive nawakake layanan ing ngisor iki:

  • Riset Panganggo - "Ngerti pangguna, amarga dudu sampeyan." Aja ngrancang "pangguna" sing mbayangke sing samar-samar, ayo padha nemokake kabutuhan, prilaku lan target sejatine pangguna.
  • Desain Interaksi - Desain interaksi yaiku pengetahuan babagan target pangguna sing diterjemahake menyang fungsi sing migunani lan gampang digunakake.
  • Desain Antarmuka Panganggo - Desain sing apik terkadang bisa dadi kaendahan kreativitas seni lan liya-liyane kaendahan kesederhanaan. Kita bakal entuk, lan kanthi cara sing ndhukung strategi merek sampeyan.
  • Desain web - Proses Desain sing Dipusatake kanggo Panganggo Kita cocog kanggo situs web sing kudu luwih saka brosur online.
  • Tes Panganggone - Aja ngramal. Tes kegunaan kita bakal divalidasi pendekatan endi sing efektif lan sing bisa ditapis kanggo asil sing luwih gedhe.

Priksa Jon Arnold blog sing hebat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.