Solusi Manajemen Proyek kanggo Konsultan

Piranti Lunak Kolaborasi Proyek Mavenlink

Piranti Lunak Kolaborasi Proyek MavenlinkAna telung jinis proyek. Sing bisa sampeyan lakoni dhewe, sing bisa mbayar wong liya supaya bisa ditangani, lan sing kudu sampeyan kolaborasi karo wong liya. Piranti lunak manajemen proyek kanggo pihak nomer telu.

Aku bubar nemokake Mavenlink, aplikasi manajemen proyek adhedhasar awan sing padha karo Basecamp, nanging fokus karo kabutuhan konsultan lan freelancer. Mavenlink ngidini sampeyan nggawe proyek, ngajak klien, lan milih tugas kanthi tujuan supaya bisa kolaborasi lan komunikasi sing luwih apik, kaya Basecamp. Apa sing mbedakake Mavenlink yaiku tambahan fitur manajemen tagihan.

Gawe proyek ing Mavenlink lan sampeyan bisa milih anggaran. Nalika ngrancang proyek kasebut, sampeyan nggawe tugas lan bisa dikirim. Banjur sampeyan bisa nglacak biaya lan wektu kanggo saben proyek kanthi tugas, lan yen waktune bisa tagihan, atur tarif saben jam. Nalika tagihan nglumpukake, dashboard proyek nuduhake sampeyan lan klien sing wis duwe anggaran.

Aku nemokake aspek tagihan minangka bahan utama sing ilang saka aplikasi kolaborasi liyane. Freelancer lan konsultan cenderung bisa kerja bareng karo klien kanthi dhasar proyek, lan bisa angel nyekel lan nglaporake kabeh wektu sing ditindakake. Nyedhiyakake mekanisme kanggo nglacak lan nglaporake anggaran minangka aset kanggo vendor lan klien. Ana luwih sithik kejutan, lan bakal katon yen pangarepan beda utawa pangowahan proyek kudu dibayangke sajrone pangowahan anggaran. Mavenlink nggawe anggaran dadi bagean saka obrolan.

Ing macem-macem poin sajrone proyek kasebut, sampeyan bisa ngasilake invoice lan nampa pembayaran liwat integrasi PayPal. Mavenlink negosiasi tarif khusus karo PayPal sing nyuda biaya sudagar normal. Uga ana integrasi karo akun Google, ngaktifake sinkronisasi tanggalan, nuduhake dokumen, lan undhangan kontak.

Piranti kolaborasi online pancen regane investasi sethithik sajrone nyiyapake. basecamp terus populer kanggo organisasi cilik sing cukup gedhe kanggo ngatur proyek sing beda karo invoice lan tagihan. Organisasi kanthi proyek sing kompleks, utawa bebarengan bisa uga luwih becik ngleksanakake solusi adhedhasar server kaya AktifCollab. Yen sampeyan konsultan, pangembang web utawa desainer lepas, Mavenlink bisa uga cocog kanggo sampeyan.

12 Komentar

  1. 1
    • 2

      Doug, sejatine aku duwe pikiran nalika nyusun jabatan. Aku ngerti sampeyan wis mlaku adoh saka Basecamp lan kepengin weruh apa Mavenlink bakal luwih seneng karo sampeyan. Cukup menarik, Mavenlink luwih gampang ing dhompet kasebut. Sampeyan ora kudu nyuda kopi saka toko ing lantai ngisor. 🙂

  2. 3
    • 4

      Aku durung… nganti saiki. Kayane aku ngerti manawa PBworks luwih fungsine kaya mashup manajemen jaringan-sosial. Pandhuan saya yaiku 5,280 '' supaya bisa luwih apik kanggo organisasi sing luwih gedhe ing ngendi sampeyan bisa nyiyapake kabeh wong ing sistem kasebut, lan banjur narik kawigaten menyang proyek kanggo nglumpukake pendapat, fakta. Iki ora mesthi bisa digunakake kanggo skenario konsultan / klien.

      Aku kepengin banget ngrungokake panemu babagan PBworks, lan ing endi sampeyan mikir paling cocog.

  3. 5

    Tim,

    Aku seneng banget karo kiriman lan perspektif sing sampeyan lakoni kanggo evaluasi Mavenlink. Sanajan mesthine aku rada bias (minangka pangadeg Mavenlink), lan bisa uga kepengin ngerti kenapa sampeyan nggunakake ActiveCollab :), dakkira sampeyan nindakake evaluasi papan lan kekuwatan para peserta.

    • 6

      Matur suwun, Sean. Aku nggunakake ActiveCollab minangka VP saka New Media ing agensi pariwara. Kanthi puluhan pemangku kepentingan internal lan atusan pemangku kepentingan eksternal, kita pengin solusi sing ditawakake dhewe sing bisa disesuaikan lan integrasi karo aplikasi khusus liyane.

      Nanging sejatine, ActiveCollab rada repot lan nyeri sirah kanggo olahraga / dhukungan. Dakkira Mavenlink ora kasedhiya nalika semana. 🙂

  4. 7

    Muni kaya Onit. Menarik banget kanggo ndeleng manawa Mavinlink minangka perkara sing bakal narik kawigaten para pengacara. Matur nuwun kanggo kula waé. Aku wis nyoba edisi PBworks Legal lan kesengsem karo kolaborasi konten umum, nanging rasane kaya PM ditampar ing wiki. Ngandika, wis suwe wiwit aku ndeleng PBworks.

    • 8

      Hmm, iku ide sing apik, Paul. Aku bisa uga gampang salah babagan iki, nanging kayane pengacara bakal sensitif banget marang risiko nyelehake informasi klien ing lingkungan "layanan awan". Sampeyan bisa ujar manawa maya bisa uga luwih aman tinimbang jaringan pribadi ing perusahaan hukum, nanging masalahe yaiku yen ana data klien sing ora apik, sapa sing bakal tanggung jawab, firma hukum utawa awan?

      Sampeyan kayane luwih kenal karo ruang iki. Apa sing sampeyan lakoni? Kepiye anggota profesi hukum nyuda resiko nalika operasi ing awan?

  5. 9

    Apa sampeyan wis ndeleng LumoFlow (http://www.lumoflow.com)?

    Nawakake alternatif sing terjangkau kanggo Basecamp lan gampang digunakake, utamane kanggo pangguna pisanan dadi cocog kanggo kolaborasi pelanggan. Belum ana fungsi tagihan amarga fokuse nggawe lingkungan kolaborasi sing aktif (dudu manajemen proyek kaya Basecamp).

    Cheers!

    Bart

  6. 10

    Aku nemokake kiriman blog sampeyan liwat telusuran Google… Apa sampeyan isih nggunakake Mavenlink? Pikiran? Nalika aku operasi siji wong (pemasaran web), aku butuh alat PM sing apik. Aku wis nggunakake WorkETC, nanging ora seneng banget. Basecamp kayane ora cocog kanggo pangguna siji.

  7. 11
  8. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.