Matur nuwun kanthi pribadi lan ngrasakake ati

Iki minangka musim sing luar biasa kanggo kerjaanku kanthi online. Dina iki blogku disebutake ing kalorone John Chow lan Seth Godin blog Lan aku bubar ing topik entri blog sing apik banget ing blog Pat Coyle! Minggu kepungkur, Mike ing Stasiun Konversi cukup anggun kanggo nyebut aku minangka "Z-lister". Promosi sing tanpa pamrih kanggo kula nggawe blogku kasebut ing 70 wong liyane, kalebu sing diarani dina blog Seth Godin saiki.

Ing sawetara wulan kepungkur, blogku saya rame lalu lintas lan ing panguwasa.

Kabeh tuwuh iki pancen dudu saka keahliane. Wis wiwit napsu njupuk lan nyebarake informasi lan Panjenengan nuduhake saka Panjenengan ilmu lan keahlian. Aku seneng kesempatan kanggo matur nuwun kanggo sampeyan kabeh. Nyatane, yen nindakake plancongan ing taun ngarep kanthi kerja, salah sawijining target yaiku nindakake iku. Aku bakal menehi ngerti babagan tujuane, lan kita bakal ketemu ngombe utawa ngopi. Yen sampeyan teka ing Indy, aja ragu-ragu ngandhani.

Kadhangkala blogku akeh banget ngentekake dina iki, nanging kabeh sing sampeyan lakoni katon bisa digunakake:

  • Aku nyoba nyedhiyakake topik asli ing akehe entri. Mangkene blogku dudu bagean saka diskusi utawa mung mbaleni berita, nanging utamane obrolan. Iku tugas sing angel, nanging bisa lunas.
  • Saben ndeleng referensi blog ing situs utawa blog liyane, aku nyoba menehi respons lan matur nuwun marang wong kasebut - sanajan kiriman kasebut ora positif (apamaneh yen ora). Regane ana ing diskusi. Aku ora mesthi (ok, arang) mbenerake.
  • Aku melu kegiatan blogging klompok. Yen Problogger dudu bagean saka rutinitas blogging saben dinane. Darren asring nantang blogosfat karo proyek klompok. Kabeh padha entuk akeh perhatian lan ekspos.
  • Aku nuduhake bab-bab sing wis dakkerteni.
  • Aku nyoba nulungi sapa wae sing takon. Aku nggawe masalah asring-asring, nanging aku kudu menehi. Iku 'saiki', yen sampeyan pengin.
  • Aku nyambung topik karo blogger liyane. Yen aku ndeleng topik diskusi sing salah sawijining blogger sing dakwaca minangka ahli, aku mesthi nyoba nyambungake kekarone. Apa jaringan yen sampeyan ora nulungi nggawe sambungan?
  • Sampeyan terus promosi blog kanggo aku.

Ngomong Thanks ...

Kulawarga BerrymanAku lungguh ing Starbuck saiki. Jujur wae, aku rada ora sabar dina iki yen ora bareng bocah-bocah bengi iki utawa sesuk. Dheweke nggunakake Natal sing apik karo Ibu & kulawarga tiri. Nalika nulis, aku entuk nganyari email saka kancaku, Glenn, sing lagi misi ing Mozambik lan nggawe aku seneng banget amarga aku kudu matur nuwun.

Aku ngelingake yen wong liya akeh sing ngorbanake sajrone musim liburan iki. Aku ora ngorbanake apa-apa… lungguh karo Mocha Peppermint ing omah kopi sing nyenengake. Ing Semono uga Sindhunata nggawa kabeh kulawarga ing misi menyang Mozambik kanggo mbantu ndhidhik lan nyebar kabar apik. Apa sampeyan bisa mbayangno? Aku ngormati sing menehi akeh.

Lan aku kelingan pasukane. Aku ing luar negeri suwene 9 wulan sajrone Desert Shield / Desert Storm lan nglampahi Natal ngambang ing Teluk Persia. Pancen adoh nalika musim sing biasane narik kulawarga. Gusti Allah mberkahi pasukan, kulawargane, lan kulawarga sing wis ilang akeh.

Matur nuwun kanggo sampeyan kabeh! Sampeyan pancen wis nindakake iki dadi preinan sing luar biasa.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.