Majalah regane $ 14.99

Desain Web PraktisIf you've not perused the magazine section at Borders lately, you should take some time and pick up a copy of Desain Web Praktis saka Future. I've been reading this magazine for a couple of years now, watching it merge and blossom into a fantastic monthly. You can get a subscription (imported) for about $122/year and it's worth every penny.

Regardless of whether you're a marketing manager or a programmer, every single edition will have information for you. Aside from the printed articles, each edition also comes with a CD packed with free software and tutorials.

Mangkene conto artikel apik saka edisi Juni:

  • Did you know that it's actually ilegal to make an inaccessible web site in the United Kingdom? The law is not being enforced, but under the Disability Discrimination Act, UK businesses can be prosecuted if their sites aren't accessible! Here's a link kanggo pedoman UK. Sumber daya liyane yaiku W3C (World Wide Web Consortium) pedoman.
  • Nggunakake Google Analytics
  • Ngoptimalake gambar kanggo web
  • Nggunakake Bingkai
  • Posisi nganggo CSS
  • blogging
  • Nggawe konten ing Dreamweaver sing bisa diaktifake lan dipateni
  • Tombol animasi ing Flash
  • Manajemen Konten nganggo PHP
  • Kuis, tanggalan lan buku tamu kanthi PHP
  • Quote grafis ing Photoshop
  • Lan atusan artikel liyane, tips lan trik.

Sasi kepungkur, majalah kasebut duwe katrangan sing ringkes lan nyenengake kabeh teknologi sing beda ing web ... XML, PHP, Ruby, .NET, lan liya-liyane sing apik banget mula aku tuku sawetara salinan ekstra lan dikirim menyang sawetara kolega. Goleki majalah iki !!! Ing Border, adol $ 14.99 lan regane saben sen!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.