Majalah regane $ 14.99

Desain Web PraktisYen akhir-akhir iki sampeyan ora ngerteni babagan majalah ing Border, sampeyan kudu njupuk sawetara wektu banjur njupuk salinan Desain Web Praktis saka Future. Aku wis maca majalah iki sajrone pirang-pirang taun kepungkur, ndeleng iku gabung lan mekar dadi apik tenan saben wulan. Sampeyan bisa entuk lengganan (diimpor) udakara $ 122 / taun lan regane saben sen.

Ora preduli manawa sampeyan minangka manajer pemasaran utawa programmer, saben edisi bakal duwe informasi kanggo sampeyan. Kajaba artikel sing dicithak, saben edhisi uga dilengkapi CD sing dikemas kanthi piranti lunak lan tutorial gratis.

Mangkene conto artikel apik saka edisi Juni:

  • Apa sampeyan ngerti sejatine ilegal kanggo nggawe situs web sing ora bisa diakses ing Inggris? Undhang-undhang kasebut ora dileksanakake, nanging miturut Und Diskriminasi Undhang-undhang, bisnis Inggris bisa dituntut yen situs kasebut ora bisa diakses! Mangkene a link kanggo pedoman UK. Sumber daya liyane yaiku W3C (World Wide Web Consortium) pedoman.
  • Nggunakake Google Analytics
  • Ngoptimalake gambar kanggo web
  • Nggunakake Bingkai
  • Posisi nganggo CSS
  • blogging
  • Nggawe konten ing Dreamweaver sing bisa diaktifake lan dipateni
  • Tombol animasi ing Flash
  • Manajemen Konten nganggo PHP
  • Kuis, tanggalan lan buku tamu kanthi PHP
  • Quote grafis ing Photoshop
  • Lan atusan artikel liyane, tips lan trik.

Sasi kepungkur, majalah kasebut duwe katrangan sing ringkes lan nyenengake kabeh teknologi sing beda ing web ... XML, PHP, Ruby, .NET, lan liya-liyane sing apik banget mula aku tuku sawetara salinan ekstra lan dikirim menyang sawetara kolega. Goleki majalah iki !!! Ing Border, adol $ 14.99 lan regane saben sen!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.