Investasi sing Apik: TinderBox

konten gambar tur

About seminggu kepungkur, DK New Media ditambahake TinderBox, a Solusi Manajemen Proposal, menyang dhaptar klien sing saya akeh. Aku nulis babagan TinderBox nalika pisanan diluncurake ... lan sawise iku kita dadi klien saka dheweke. Kita seneng banget nulungi wong liya amarga potensial saka solusine.

The TinderBox aplikasi apik banget lan wis ngirit wektu pirang-pirang jam. Sejatine, aku wis nggawe repositori konten karo kabeh penawaran produk lan layanan sing diwenehake. Minangka prospek njaluk proposal, tim apa wae bisa mbukak bagean sing dibutuhake, nerbitake proposal, ngenteni kabar yen prospek wis ndeleng, njawab pitakon… lan nampa panrima. Aku ora ragu manawa piranti lunak kasebut dhewe nulungi mbantu nutup sawetara transaksi.

TinderBox ngidini pangguna ngatur kabeh aspek nggawe dokumen kalebu: nulis, format, manajemen, persetujuan, lan nelusuri saka siji antarmuka sing gampang. Tim sing luwih gedhe bisa nggabungake TinderBox kanthi lancar menyang solusi CRM sing ana kaya Salesforce.com, ngoptimalake alur kerja tim lan nyuda wektu kanggo nutup bisnis anyar. TinderBox saiki duwe klien ing 7 negara, nyengkuyung proposal lan dokumen ing 4 basa.

Dina iki, kita seneng banget ngrungokake manawa TinderBox wis dibiayai dening Halo, inisiatif regional kanggo investasi perusahaan teknis sing duweni potensi gedhe. HALO tegese Malaikat Hoosier Nggolek Kesempatan. Techpoint ngatur klompok investor HALO. Investasi iki ndadekake total investasi HALO ing perusahaan Indiana dadi $ 17.1 yuta sajrone 36 wulan kepungkur.

TinderBox minangka salah sawijining perusahaan Indiana sing wis diwasa ing omah sing ngukir ceruk terkenal ing manajemen penjualan lan ngukur ruang pemasaran. Mark Hill, peserta HALO lan ketua dewan direksi TechPoint.

Perusahaan terus nambah fitur lan fungsi sing luar biasa - kalebu tandha SMS, Pengarsipan Proposal, Cithakan Proposal (ana ing upgrade paling anyar… lan soko sing bakal kita manfaatake), lan tema lengkap. Proposal kita katon apik banget lan bisa uga kalebu video ing ngisor iki:

dknewmedia

Mangkene video pambuka. Pesthekake ngunjungi lan ndhaptar a nyoba gratis!

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Dheweke duwe metodologi repositori sing apik kanggo nggoleki lan nyimpen konten. Aku mikir sistem kasebut bisa digunakake kanthi apik kanggo RFP… nanging sampeyan kudu nggunakake akun Pro kanggo entuk kabeh.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.