Surat John sing dikasihi pancen Apik, Google!

google

Minggu iki, kita Blogging Perusahaan kanggo Dummies ' situs ngilang saka Google.

Gone.

Tanpa tilase.

Aku ora pengin nggawe apa-apa drastis, dadi ngenteni sedina. Ambegan jero. Isih ora ono.

Nalika semana aku nuduhake artikel sing Google bisa uga nyoba lan pangowahan algoritma bisa dideleng. Sawetara situs wis ndeleng sawetara owah-owahan drastis ing pangkat.

Google,

Kanthi kuwasa gedhe, bakal tanggung jawab gedhe. Aku ngerti mung kutipan saka film, nanging ya Google. Cukup ala aku ndeleng situsku munggah lan tiba, berjuang kanggo ngenali masalah, nggawe pangowahan, tetep populer lan pangkat kanthi apik. Amarga bukune saya nguatake optimisasi mesin telusuran, bisa dipercaya manawa situsku ngluwihi wong liya. Kanthi tembung liyane, kasuksesanku adhedhasar stabilitas lan kualitas lalu lintas sing cocog sing sampeyan lakoni.

Singkat, Google, kita lagi sesambetan ing kene. Aku butuh kowe. Aku nindakake kabeh sing dijaluk ... ngoptimalake situsku, ndaftar karo Webmaster, nggunakake tembung kunci kanthi efektif. Aku ora nindakake apa-apa, nanging sampeyan mung saben dinten… menehi pengunjung kanthi ton lan ton konten sing bisa dituju. Apa sing tak tampa?

Sampeyan nilar kula.

Tanpa dadi cathetan.

Sanajan aku ora duwe kabar babagan Webmaster, aku nggawe tweak menyang situs kasebut lan njaluk panjaluk reinclusion. Siji-sijine sing bisa ditemokake yen bisa nggawe aku masalah yaiku tembung kunci ing header sing ora ditampilake (gambar ana ing panggonane) ... mula aku nyopot. Aku ora ngira yen cukup kanggo sampeyan ninggalake aku, nanging sapa ngerti. Sampeyan ora bakal ngandhani.

Dina iki, aku seneng ndeleng manawa kita wis mbalekake maneh. Ironis, aku ora pangkat kanggo selusin tembung kunci sing biyen, nanging aku peringkat # 1 kanggo Blogging Perusahaan kanggo Dummy - ndhisiki Amazon lan Wiley. Aku ora ngira yen bisa ngasilake popularitas lan backlink ... nanging hei. Aku bakal njupuk apa sing bisa dipikolehi.
perusahaan-blogging-for-dummies.png

Pungkasane, aku durung siyap putus, Google. Matur nuwun kanggo ngrawat. Mbesuk, dakkirimi surat Dear John. Paling ora sampeyan bisa nindakake kanggo kabeh sing wis nandur modhal ing sesambetan iki.

Katresnan,
Doug

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Bromance,

    Kayane lahan mesin telusuran sing nglaporake tumindak nyata Google (ora duwe keanggotaan premium kanggo maca maneh ing blog). Mung ditindakake kaping pindho kepungkur.

    Lan mbesuk, tampilake kabeh kaca siji serps supaya pre-review cilikku katon 😛 JK.

    Cathetan kanggo awake dhewe - wiwiti offsite ngoptimalake pra-kajian (pungkasane)

  3. 3
  4. 4

    Aku nambahake kaca anyar menyang peta situs, ora ana owah-owahan kanggo pirang-pirang lusin wong liya, lan dheweke nurunake 3 titik sawetara dina sadurunge alon-alon mulih menyang papan sing dakwiwiti. Ora percoyo, methinks.

  5. 5

    Iki mung nuduhake masalah nalika nyelehake endhog ing kranjang SEO. Aku kelingan mbantah karo kanca sawetara taun kepungkur sing ujar manawa aku menehi saran ala marang wong liya nalika aku ngandhani dheweke kudu tuku pariwara, tautan perdagangan, lan nindakake kabeh perkara liyane sing kita lakoni kanggo entuk lalu lintas kajaba mung gumantung karo mesin telusuran nalika sing dibutuhake mung sinau SEO. Dheweke nggunakake conto minangka dheweke amarga dheweke nganggep ahli SEO lan nggawe sawetara atus hebat setaun saka pirang-pirang situs e-commerce lan entuk kabeh lalu lintas saka mesin telusuran lan umume saka Google. Sawetara wulan mengko, Google nari, rangking dheweke mandheg lan bisnise tank.

    Elinga yen aku ora ngerteni manawa sampeyan mung gumantung ing SEO, nanging ana akeh wong sing percaya.

  6. 6
  7. 7
  8. 8

    Nalika dakkira taun-taun kepungkur, Microsoft digugat kanggo nggabungake Explorer karo Windows. Kakehan banget jarene kekuwatan banjur…

    Wektu sing beda-beda, beda mentalitas dakkira

  9. 9

    Jacques, seneng banget dirungokake saka sampeyan, Pak! Ya, aku setuju kabeh. Saiki kita duwe reformasi ing saindenging negara kanggo nyegah bank lan perusahaan kertu kredit ora ngubur bisnis ... nanging kita ngidini monopoli kaya Google mandheg lan ngeculake perusahaan kanthi acak saka mesin telusuran. Kita kerja sama karo perusahaan sing owah-owahan ing algoritma Google bisa nyuda penghasilan saben wulan atusan ewu dolar. Aku ora preduli nalika dijamin ... nanging kemampuan kanggo ngeculake wong tanpa sebab bisa nggawe wong dipecat lan nglarani bisnis kanthi signifikan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.