Telusuri Marketing

Surat John sing dikasihi pancen Apik, Google!

Minggu iki, kita Blogging Perusahaan kanggo Dummies ' situs ngilang saka Google.

Gone.

Tanpa tilase.

Aku ora pengin nggawe apa-apa drastis, dadi ngenteni sedina. Ambegan jero. Isih ora ono.

Nalika semana aku nuduhake artikel sing Google bisa uga nyoba lan pangowahan algoritma bisa dideleng. Sawetara situs wis ndeleng sawetara owah-owahan drastis ing pangkat.

Google,

Kanthi kuwasa gedhe, bakal tanggung jawab gedhe. Aku ngerti mung kutipan saka film, nanging g Google. Cukup ala yen aku ndeleng situsku munggah lan tiba, berjuang kanggo ngenali masalah, nggawe pangowahan, tetep populer lan pangkat kanthi apik. Amarga bukuku nguatake optimisasi mesin telusuran, mula bisa dipercaya manawa situsku ngluwihi wong liya. Kanthi tembung liyane, kasuksesanku adhedhasar stabilitas lan kualitas lalu lintas sing cocog sing sampeyan lakoni.

Singkat, Google, kita lagi sesambetan ing kene. Aku butuh kowe. Aku nindakake kabeh sing dijaluk ... ngoptimalake situsku, ndaftar karo Webmaster, nggunakake tembung kunci kanthi efektif. Aku ora nindakake apa-apa, nanging sampeyan mung saben dina… menehi pengunjung kanthi ton lan ton konten sing bisa dituju. Apa sing tak tampa?

Sampeyan nilar kula.

Tanpa dadi cathetan.

Sanajan aku ora duwe kabar babagan Webmaster, aku nggawe sawetara tweak menyang situs kasebut lan njaluk panjaluk maneh. Siji-sijine sing bisa ditemokake yen bisa nggawe aku masalah yaiku tembung kunci ing header sing ora ditampilake (gambar ana ing panggonane) ... mula aku nyopot. Aku ora ngira yen cukup kanggo sampeyan ninggalake aku, nanging sapa ngerti. Sampeyan ora bakal ngandhani.

Dina iki, aku seneng ndeleng manawa kita wis mbalekake maneh. Ironis, aku ora pangkat kanggo selusin tembung kunci sing biyen, nanging aku peringkat # 1 kanggo Blogging Perusahaan kanggo Dummy - ndhisiki Amazon lan Wiley. Aku ora ngira yen bisa ngasilake popularitas lan backlink ... nanging hei. Aku bakal njupuk apa sing bisa dipikolehi.
perusahaan-blogging-for-dummies.png

Pungkasane, aku durung siyap putus, Google. Matur nuwun kanggo ngrawat. Mbesuk tinggalake aku surat John Dear. Paling ora sampeyan bisa nindakake kanggo kabeh sing wis nandur modhal ing sesambetan iki.

Katresnan,
Doug

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

9 Komentar

  1. Bromance,

    Aku mikir iku tanah mesin telusur sing nglaporake Google wis tumindak glitchity (ora duwe anggota premium kanggo maca maneh ing blog). Iku mung nindakake iku detik kepungkur.

    Lan sabanjure, nuduhake kabeh kaca siji serp supaya pra-review cilikku katon 😛 JK.

    Cathetan kanggo dhewe - miwiti offsite ngoptimalake pra-review (pungkasane)

  2. Aku nambahake kaca anyar menyang sitemapku, ora ana owah-owahan apa wae kanggo sawetara rolas liyane, lan dheweke ngeculake 3 panggonan kanggo sawetara dina sadurunge alon-alon ngeculke aku bali menyang ngendi aku miwiti. Mistrustful, mikir.

  3. Iki mung nuduhake masalah karo nyelehake kabeh endhog ing basket SEO. Aku elinga duwe argumentasi karo kanca sawetara taun kepungkur sing ujar manawa aku menehi pitutur sing ala nalika aku ngandhani yen dheweke kudu tuku pariwara, tautan perdagangan, lan nindakake kabeh perkara liyane sing ditindakake kanggo entuk lalu lintas saliyane ngandelake mesin telusuran. nalika kabeh sing perlu dilakoni yaiku sinau SEO. Dheweke nggunakake awake dhewe minangka conto amarga dheweke nganggep awake dhewe minangka pakar SEO lan nggawe sawetara atus grand setahun saka sawetara situs e-commerce lan entuk kabeh lalu lintas saka mesin telusur lan umume saka Google. Sawetara sasi sabanjure Google nari, rangking dheweke ilang lan bisnise mandheg.

    Elinga yen aku ora nyimpulake yen sampeyan mung ngandelake SEO, nanging akeh wong sing nindakake.

  4. Nalika aku mikir taun kepungkur, Microsoft digugat amarga nggabungake Explorer karo Windows. Kakehan daya padha ngandika banjur ...

    Beda wektu, beda mentalitas aku kira

  5. Jacques, seneng krungu saka sampeyan, Pak! Ya, aku setuju banget. Saiki kita duwe reformasi ing saindenging negara kanggo nyegah bank-bank lan perusahaan kertu kredit ngubur bisnis… nanging kita ngidini monopoli kaya Google kanggo ngadeg lan ngeculake perusahaan kanthi acak saka asil mesin telusuran. Kita kerja bareng karo perusahaan sing owah-owahan ing algoritma Google bisa ngowahi bathi saben wulan nganti atusan ewu dolar. Aku ora kepikiran yen wis dijamin… nanging kemampuan kanggo nyelehake wong tanpa alesan bisa nyebabake wong dipecat lan ngrusak bisnis kanthi signifikan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web