Pratinjau Lengkap HTML 5

Layar layar 2014 10 18 ing 11.57.59 PM

Aku kedadeyan ing presentasi sing luar biasa iki dening M. Jackson Wilkinson ing HTML 5 lan CSS 3. Iki minangka tampilan lengkap babagan pangowahan HTML lan Cascading Style Sheets. Pancen angel dipercaya manawa HTML 4 wis luwih saka 10 taun!

Dhukungan browser kanggo HTML 5 bakal terus mbukak luwih akeh aplikasi kanthi online. Katon yen dina tuku lan nginstal piranti lunak saka media wis cepet banget. Kemampuan kanggo ngembangake lan ngeculake desain lan aplikasi sing luar biasa bakal dadi luwih gampang ... kanthi garis wektu lan sumber daya sithik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.