Panulis: Ngembangake, Nerbitake, lan Gunakake Pandhuan Swara lan Gaya Brand Sampeyan Kanthi Asisten Penulisan AI Iki

Panulis - Bantuan Nulis AI lan Pandhuan Gaya Swara

Kaya perusahaan sing ngetrapake pandhuan merek kanggo njamin konsistensi ing saindenging organisasi, penting banget kanggo ngembangake swara lan gaya supaya organisasi sampeyan konsisten ing olahpesen. Swara merek sampeyan penting kanggo komunikasi diferensiasi kanthi efektif lan bisa ngomong langsung lan nyambungake kanthi emosional karo pamirsa.

Apa Pandhuan Swara lan Gaya?

Nalika panuntun merek visual fokus ing logo, font, warna, lan gaya visual liyane, panuntun swara lan gaya fokus ing verbiage, terminologi, lan nada sing digunakake merek sampeyan nalika wong ngrungokake utawa maca babagan sampeyan.

Ana sawetara aspek kanggo merek sing kudu dilebokake ing pandhuan swara lan gaya:

  • Wong - apa kabeh sipat budaya, demografi, pendidikan, lan geografis saka target pelanggan sampeyan?
  • pemahaman - apa persepsi sing sampeyan pengin personas duwe babagan merek sampeyan?
  • Mission – apa statement misi sakabèhé merek sampeyan?
  • Tone – apa nada swara sing pengin digunakake kanggo resonate apik karo pamirsa? Apa sampeyan pengin dadi informal, positif, energik, unik, playful, inspirasi, lsp.
  • Sinonim – tembung apa sing sinonim karo merek, produk, utawa layanan sampeyan sing pengin sampeyan gunakake?
  • Antonimi - tembung apa sing ora kudu digunakake kanggo nggambarake merek, produk, utawa layanan sampeyan?
  • Hyponymy - terminologi apa sing spesifik kanggo industri utawa organisasi sampeyan sing kudu konsisten?
  • Custom - terminologi apa sing khusus kanggo merek, produk, utawa layanan sing ora digunakake wong liya?

Conto: Salah sawijining klien utama kita duwe situs sing sampeyan bisa pesen gaun online. Sandhangan kasebut regane murah nanging kanthi kualitas dhuwur, kita nggunakake istilah kaya terjangkau tinimbang murah… sing bakal duwe konotasi kualitas negatif. Kita uga nyatakake ora repot bali tinimbang repot-gratis bali. Dene kekalihipun gadhah teges ingkang sami, gadhah tembung free ing saindhenging situs bakal nyetel nada sing salah nalika kita ngomong karo wong sing ngunjungi situs kasebut - wanita diwasa.

Penulis: Asisten Penulisan AI Kanggo Tim

Akeh wong sing nggabungake pandhuan swara lan gaya bebarengan karo pandhuan merek visual supaya karyawan utawa kontraktor anyar bisa konsisten ngembangake konten kanggo merek kasebut. Bisa uga digabung kanthi rapi menyang PDF sing disebar nalika dijaluk. Nalika sing muni migunani, iku ora banget tumindak amarga mung wong sing kasengsem karo konsistensi swara sampeyan sing bakal nggunakake pandhuan swara lan gaya sampeyan.

Penulis yaiku kecerdasan buatan (AI) asisten nulis kanggo tim sing duwe kabeh sing dibutuhake tim sampeyan. Gumantung ing paket sing sampeyan ndhaptar, sampeyan bisa entuk fitur ing ngisor iki:

  • Autocorrect lan autocomplete kanggo kesalahan ejaan, tanda baca, lan gramatikal.
  • Cuplikan – cuplikan pribadi lan tim kanggo frasa utawa teks umum sing digunakake bola-bali.
  • Rekomendasi – Rekomendasi kanggo nambah tulisan sampeyan.
  • Istilah kasebut - alat manajemen terminologi kanggo istilah sing disetujoni, ditundha, lan ora diidini.
  • Gaya Nulis - target sing bisa diwaca, kapitalisasi, inklusivitas, kapercayan, lan kustomisasi kejelasan.
  • Peran Tim - peran lan ijin kanggo ngembangake terminologi lan setelan swara sampeyan vs pangguna sing kudu ngetrapake.
  • Pandhuan gaya – Pandhuan gaya sing di-host, diterbitake, lan bisa dibagi kanggo organisasi sampeyan.

Penulis dianggo ing Chrome, Microsoft Word, lan Figma. Dheweke uga duwe API sing kuat kanggo nggabungake alat kasebut menyang proses editorial sampeyan.

Coba Writer Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Penulis lan aku nggunakake link afiliasi ing saindhenging artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.