Iklan ing Martech Zone

Kabeh Spaces Iklan kebak. Hubungi kita liwat formulir kontak.

Ngubungi Kita

  • Tekan saben wulan luwih saka 50,000 pamilik bisnis, pamutus keputusan, profesional pemasaran, lan profesional penjualan.
  • 77.3% pengunjung teka saka asil mesin telusuran.
  • Diterjemahake (mesin) menyang luwih saka 100 basa kanthi 70% Inggris.
  • 30,000 pelanggan email saben dina lan Mingguan.
  • Dipuntedahaken media sosial wonten 50,000 pengikut.

Kapentingan Pengunjung

Pengunjung nggoleki, nemokake, lan sinau teknologi penjualan lan pemasaran sabanjure lan strategi sing ana gandhengane. Analytics kasebut minangka kapentingan utama:

  • Layanan bisnis
  • Layanan Pariwara & Pemasaran
  • Piranti Lunak Bisnis & Produktivitas
  • Layanan Bisnis
  • Teknologi Bisnis
  • Layanan Web
  • Desain & Pengembangan Web
  • Layanan SEO & SEM

Demografi

  • Gender:
    • 51.7% wanita
    • 48.3% wong
  • Kelompok Umur:
    • 18-24: 27%
    • 25-34: 35%
    • 35-44: 17%
    • 45-54: 12%
    • 55-64: 5%
    • 65+: 4%
  • Lokasi Top:
    • Amerika Serikat
    • India
    • Inggris
    • Philippines
    • Canada
    • Australia