Piwulang sing Sinau: Platform Media Sosial lan Adopsi Massa Blockchain

Wiwitan pamblokiran minangka solusi kanggo ngamanake data minangka pangowahan sing olèh. Luwih-luwih saiki, amarga platform media sosial nggunakake anané nyebar kanggo nyiksa privasi masarakat kanthi terus-terusan. Iku kasunyatane. Kasunyatan sing narik kawigaten masarakat ing sawetara taun kepungkur. Mung taun kepungkur, Facebook ngalami geni amarga nyalah gunakake data pribadi 1 yuta pangguna ing Inggris lan Wales. Raksasa media sosial pimpinan Mark Zuckerberg

OwnBackup: Pemulihan Bencana, Tanduran kothak wedhi, lan Arsip Data kanggo Salesforce

Pirang-pirang taun kepungkur, aku wis pindhah otomatisasi pemasaran menyang platform sing cukup misuwur lan diadopsi (dudu Salesforce). Timku ngrancang lan nggawe sawetara kampanye asuhan lan kita pancen wiwit ngarahake lalu lintas utama ... nganti ana bencana. Platform kasebut nindakake upgrade utama lan kanthi ora sengaja ngilangi sawetara data pelanggan, kalebu kita. Nalika perusahaan duwe perjanjian level layanan (SLA) sing njamin uptime, perusahaan ora duwe cadangan

9 Alesan Napa Investasi Piranti Lunak Pemasaran Rujukan Minangka Investasi Paling Apik Kanggo Pertumbuhan Bisnis Sampeyan

Nalika tuwuh babagan bisnis, panggunaan teknologi ora bisa dihindari! Saka ibu cilik lan toko pop nganti perusahaan gedhe, ora bisa ditolak manawa investasi ing teknologi mbayar akeh lan akeh pamilik bisnis ora ngerti bobot investasi ing teknologi kasebut. Nanging tetep ing ndhuwur teknologi lan piranti lunak maju iku dudu tugas sing gampang. Akeh pilihan, akeh pilihan… Investasi ing piranti lunak pemasaran rujukan kanggo bisnis sampeyan penting lan

Cara Miwiti Bisnis Dropshipping

Pirang-pirang taun kepungkur iki nyenengake banget para wirausahawan utawa perusahaan sing pengin nggawe bisnis e-commerce. Dasawarsa kepungkur, ngluncurake platform e-commerce, nggabungake proses pembayaran sampeyan, ngitung tarif pajak lokal, negara bagian, lan nasional, nggawe otomatisasi pemasaran, nggabungake panyedhiya pengiriman, lan nggawa platform logistik kanggo mindhah produk saka adol menyang pangiriman butuh pirang-pirang wulan lan atusan ewu dolar. Saiki, ngluncurake situs ing e-commerce

PhoneWagon: Kabeh Sampeyan Kudu Nggawe Pelacakan Telpon Kanthi Analytics

Nalika terus nglumpukake kampanye multi-saluran rumit kanggo sawetara klien, penting yen kita ngerti kapan lan kenapa telpon isih rame. Sampeyan bisa nambah acara ing nomer telpon hyperlink kanggo ngawasi statistik klik-kanggo-telpon, nanging asring ora kasebut kemungkinan. Solusine yaiku ngetrapake pelacakan telpon lan nggabungake karo analitik kanggo ngamati babagan cara nanggapi prospek liwat telpon. Cara sing paling akurat yaiku ngasilake telpon kanthi dinamis

Retensi Pelanggan: Statistik, Strategi, lan Petungan (CRR vs DRR)

Kita cukup nuduhake babagan akuisisi nanging ora cukup babagan retensi pelanggan. Strategi pemasaran sing apik ora gampang banget, kayata uga ngarahake arah sing bener. Pelanggan sing njaga mesthi dadi bagian sekedhik saka biaya kanggo entuk sing anyar. Kanthi pandemi kasebut, perusahaan mudhun lan ora agresif entuk produk lan layanan anyar. Kajaba iku, rapat dodolan lan konferensi pemasaran bisa ngganggu strategi akuisisi ing umume perusahaan.

Penjualan Outreach: Nenem Strategi sing Menarik Ati (Lan Tips Liyane!)

Nulis layang bisnis minangka konsep sing wiwit biyen. Nalika semana, surat penjualan fisik minangka tren sing ditujokake kanggo ngganti pemasar saka omah lan lapangan. Jaman modern mbutuhake pendekatan modern (mung priksa pangowahan pariwara tampilan) lan nulis surat dodolan bisnis ora dikecualian. Sawetara prinsip umum babagan wujud lan unsur surat penjualan sing apik isih ditrapake. Mangkene, struktur lan dawa surat bisnis sampeyan gumantung

Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ilang bisnis nalika nggawe upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene: Siji kunci sing diajak nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri: Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake