Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan dodolan, implementasi platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) kudu… lan biasane uga ngelu. Keuntungan saka CRM luwih gedhe tinimbang investasi lan tantangan, sanajan, nalika produk kasebut gampang digunakake (utawa disesuaikan karo proses sampeyan) lan tim sales sampeyan ndeleng nilai kasebut lan nggunakake lan nggunakake teknologi kasebut. Kaya sing paling alat dodolan, ana prabédan ageng ing fitur needed kanggo a

Kekuwatan Data: Kepiye Organisasi Pimpinan Nggunakake Data Minangka Kauntungan Saingan

Data minangka sumber daya saing saiki lan mangsa ngarep. Borja Gonzáles del Regueral – Wakil Dekan, IE University's School of Human Sciences and Technology Pimpinan Bisnis rampung ngerti pentinge data minangka aset dhasar kanggo wutah bisnis. Sanajan akeh sing ngerti pentinge, akeh sing isih berjuang kanggo ngerti kepiye carane bisa digunakake kanggo ngasilake asil bisnis sing luwih apik, kayata ngowahi luwih akeh prospek dadi pelanggan, nambah reputasi merek, utawa

WP Kabeh Impor: Cara Ngimpor Massal Taksonomi Kategori menyang WordPress saka CSV

Perusahaanku nggarap integrasi lan implementasi WordPress sing gedhe banget, kudu migrasi ton data saka instansi lawas utawa sistem manajemen konten (CMS) liyane. Asring, iki kalebu ngimpor produk kanggo WooCommerce, nambah lokasi menyang jinis kiriman khusus, utawa mbangun taksonomi kanthi input sing dikenal. Yen sampeyan pengin, contone, kanggo nambah kategori miturut negara, negara, utawa provinsi… sampeyan bisa makarya ing WordPress kanggo jam nindakake entri data. Untunge, ana sing

SocialBee: Platform Media Sosial Bisnis Cilik Kanthi Layanan Concierge

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis ngetrapake lan nggabungake puluhan platform media sosial kanggo klien. Aku isih duwe hubungan apik karo akeh lan sampeyan terus ndeleng aku promosi platform anyar lan sing wis ana. Sing bisa mbingungake para pamaca… mikir kenapa aku ora mung nyaranake lan nyurung siji platform kanggo kabeh wong. Aku ora amarga saben kabutuhan saben perusahaan beda-beda. Ana akeh platform media sosial sing bisa mbantu bisnis…

Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar