Minuman Sarapan Anyar - Embun Gunung?

Wacan: <1 menit Ngrungokake radio nalika aku kerja bisa dadi wektu sing tenang kanggo aku. Preduli saka lalu lintas, aku kemah seneng. Pelambatan lalu lintas? Ora masalah ... DJsku bakal narik aku lan miwiti dina kanthi bener…. Nganti wingi…. Aku ora bisa mandheg mikir babagan iki. Aku ngrungokake pariwara sing apik ing radio babagan wong lanang sing ora seneng karo rasa kopi. Alternatif - God Dew. Embun Gunung? Embun Gunung!