Etung utawa Pitakonan Jarak Lingkaran Gedhe Antarane Titik Lintang lan Bujur Nggunakake Formula Haversine (Conto PHP, Python, MySQL, MSSQL)

Sasi iki aku wis program ing PHP lan MySQL babagan GIS. Nalika ngubengi jala, aku pancen angel golek sawetara petungan Geografis kanggo nemokake jarak antarane rong lokasi, mula aku pengin nuduhake ing kene. Cara sederhana kanggo ngetung jarak antarane rong poin yaiku nggunakake formula Pythagoras kanggo ngetung hypotenuse segitiga (A² + B² = C²). Iki yaiku

Google Web Stories: Pandhuan Praktis Kanggo Nyedhiyakake Pengalaman Kanthi Immersive

Ing jaman saiki, kita minangka konsumen pengin nyerna konten kanthi cepet lan luwih apik kanthi gaweyan sing sithik. Pramila Google ngenalake versi konten cekak sing diarani Google Web Stories. Nanging apa crita web Google lan kepiye carane menehi kontribusi kanggo pengalaman sing luwih immersive lan pribadi? Napa nggunakake crita web Google lan kepiye carane nggawe dhewe? Pandhuan praktis iki bakal mbantu sampeyan luwih ngerti

Strategi Konten Modular kanggo CMO kanggo Ngilangi Polusi Digital

Sampeyan kudu nggumunake sampeyan, bisa uga nesu sampeyan, kanggo mangerteni yen 60-70% saka konten sing digawe pemasar ora digunakake. Ora mung iki boros banget, tegese tim sampeyan ora nerbitake utawa nyebarake konten kanthi strategis, apamaneh nggawe konten kasebut kanggo pengalaman pelanggan. Konsep konten modular ora anyar - isih ana minangka model sing rada konseptual tinimbang sing praktis kanggo akeh organisasi. Salah sijine alasan yaiku pola pikir

Gunakake jQuery kanggo Ngrungokake Lan Pass Google Analytics Event Tracking Kanggo Sembarang Klik

Aku kaget yen luwih akeh integrasi lan sistem ora kanthi otomatis kalebu Google Analytics Event Tracking ing platform kasebut. Akeh wektuku nggarap situs klien ngembangake pelacakan kanggo Acara kanggo nyedhiyakake klien informasi sing dibutuhake babagan prilaku pangguna sing digunakake utawa ora digunakake ing situs kasebut. Paling anyar, aku nulis babagan carane nglacak klik mailto, klik tel, lan kiriman formulir Elementor. Aku bakal terus nuduhake solusi