Kontes Wiki Yuta Dolar saka John Chow dot Com

John Chow titik Com nahan ala liyane kontes blog. Dheweke menehi monitor LCD layar 24 ″ lan salinan buku sing paling laris, Workweek 4 Jam! Temokake carane ngetik kene. Kontes kasebut disponsori dening Wiki Yuta Dolar. Gunakake kode kupon JohnChow kanggo ngirit $ 10 ing sawijining kaca.

Bengi iki aku tuku kaca "Email"… Aku kaget mbukak! Aku mbayar mbayar $ 100 kanggo kaca amarga aku lali nulis kode kupon. Aku nulis ebay lan ngandhani yen aku ora pengin $ 10, nanging aku pengin entri ekstra ing kontes John !!!

Luwih saka $ 9,000 ing wulan Juli!

Cathetan kanggo John Chow: Wulan kepungkur aku nggawe $ 3,300 ing blog iki, berkat saran sampeyan lan nambah liyane $ 6,000 ing kontrak pangembangan sing bisa langsung dakwenehake blogku. $ 2,700 saka $ 3,300 iku 'ala' nanging ngewangi mbayar perbaikan mobil lan anakku nalika mlebu sekolah. Matur suwun, John!

6 Komentar

  1. 1
    • 2

      Google ora nindakake perkara kasebut kanthi apik ing situsku. Sampeyan bisa uga pengin nyoba pormat pariwara kanggo mili nganggo konten tinimbang duwe warna lan wates latar mburi sing beda.

      Aku ora bisa ngelingi ing endi anggonku maca, nanging masarakat luwih seneng ngeklik yen ora nganggep minangka pariwara terang-terangan. Pramila pariwara teks asring luwih klik tinimbang iklan gambar.

      Uga - iki BESAR, ora umum, wulan. Aku pengen dadi biasa!

  2. 3

    Aku nyatane nemokake kaca sampeyan nalika nggoleki babagan Million Dollar Wiki. Sabanjure, aku wis langganan feed sampeyan;)

    MDW minangka langkah munggah saka MDHP babagan nyedhiyakake penawaran sing luwih apik lan uga babagan nilai. Aku mikir buzz awal lan buzz anyar saka John Chow bakal nambah situs iki menyang cahya sing cukup kanggo ngidini tuwuh ing momentum dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.