9 Langkah Ngrencanakake Kampanye Iklan Sosial Sabanjure

Depositphotos 45949149 s

Ing podcast minggu kepungkur iki, kita nuduhake sawetara informasi, tips lan trik sing apik pariwara sosial. Bubar iki, Facebook ngluncurake sawetara statistik luar biasa babagan penghasilan pariwara sosial. Pendapatan umume mundhak lan iklan dhewe 122% luwih larang. Facebook pancen dianut minangka platform pariwara lan kita wis nate weruh asil sing luar biasa lan liyane sing ora ngganggu. Kabeh kampanye sing paling apik duwe kinerja sing padha - perencanaan apik.

Akeh wong sing ngomong babagan pariwara Facebook lan Twitter, sanajan sawetara ngerti kabeh langkah, pemangku kepentingan lan teknologi sing nggabungake supaya kampanye sukses kanggo merek konsumen global. Dadi, kita mutusake nerangake ing infograf - lan ing basa Inggris sing jelas - kabeh siklus kampanye iklan sosial sing gedhe, khas saka klien Fortune 100 ing SocialCode. Amarga musim panas, kita adhedhasar kampanye karo merek es krim sing paling dipercaya, Musim Panas Gula-Gula. Max Kalehoff, Nang Kampanye Pariwara Sosial Gedhe

Kode Sosial nggabungake infographic sing luar biasa sing mlaku ing perusahaan liwat perencanaan, pelaksanaan, pengujian, pangukuran lan pangopènan kampanye pariwara sosial. Kode Sosial ngirim layanan lan intelijen sing dikelola kanthi lengkap supaya pariwara sosial efektif lan bisa diukur ing Facebook, Twitter lan liya-liyane.

langkah-langkah pariwara-sosial

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.