8 Prinsip Pandhuan kanggo Nyewa Ahli Marketing Email

Depositphoto 9053853 m

Ing bagean siji (Sampeyan Bisa Mbukak Ahli Marketing Email Yen…) kita ngrembug kapan lan kenapa ide sing apik kanggo kontrak karo para ahli sing duwe, nduwe pengalaman pemasaran email, khusus. Saiki kita bakal njabarake prinsip pandhuan sing kudu dipikirake sadurunge nyewa agensi pemasaran email, konsultan pemasaran email utawa manajer pemasaran email ing omah. Ngopo

Kerep banget perusahaan milih miturut kriteria sing salah, sing nyebabake lara jantung, ora efisien, lan akeh produktivitas lan dolar sing ilang.

Lima prekara sing ora kudu sampeyan lakoni

  1. Aja matesi telusuran kanthi geografis. Ya, cara sing paling migunani kanggo nggawe kapercayan yaiku hubungan pasuryan, nanging ora ateges kapercayan uga ora bisa dibangun ing pesisir utawa bawana sing beda. Elinga yen apa sing sampeyan goleki cocog banget. Matesi telusuran saka wiwitan menyang wilayah geografis sing ditemtokake ora diwatesi. Yen duwe anggaran pemasaran lan ROI sing risik, saham kasebut saya dhuwur. Ing dina email lan WebEx, komunikasi gampang lan cepet. Nyatane, nalika kita ketemu karo klien (manawa dibutuhake ad hoc utawa layanan sing dikelola kanthi lengkap), rapat biasane fokus lan efisien amarga kita wis ngrencanakake sadurunge lan wektu diwatesi.
  2. Aja nampilake profesional adhedhasar ukuran. Yen sampeyan minangka perusahaan cilik, sampeyan ora kudu nolak nggarap gun-for-hire mung amarga nawakake luwih akeh layanan lan duwe pengalaman luwih akeh tinimbang sing sampeyan butuhake; Sampeyan bisa uga ora dadi pusat bathi gedhe, nanging bisa uga duwe keahlian sing tepat sing sampeyan butuhake.
    Kajaba iku, klien sing luwih gedhe ora kudu ngilangi agensi cilik utawa profesional independen saka pertimbangane. Wong-wong sing duwe talenta ing pucuk toko-toko cilik bisa uga duwe pengalaman luwih akeh tinimbang profesional pemasaran email lokal utawa karyawan tingkat menengah sing bakal diwenehake menyang sampeyan ing agensi layanan lengkap. Yaiku perhatian, keahlian, lan ide sing penting.
  3. Aja nggawe pengalaman industri sing kudu ana. Pro pemasaran kanthi akeh pengalaman kategori bisa uga dianggep miturut klompok industri. Ora ana klompok utawa individu sing bakal ngerti kaya ngerteni babagan industri sampeyan, mula sampeyan kudu nyewa supaya padha ngerti: seni lan ilmu pemasaran email.
    Salah sawijining perkara sing paling disenengi ing pemasaran email yaiku ide-ide silang sing ditemokake saka macem-macem industri. Saben industri unik, nanging kabeh duwe ciri umum. Asring apa sing kita sinaoni kanggo ngladeni klien ing sawijining industri nyebabake ide anyar kanggo klien ing industri liyane.
  4. Aja njaluk (utawa nglipur) karya spekulatif. Kampanye utawa tes spekulatif minangka target bisnis agensi, uga cocog karo centris email. Kampanye spek kaya steroid, dheweke asring banget melu presenter? kapabilitas Nanging alasan paling gedhe kanggo ora njaluk spek yaiku prospek paling apik - sing sampeyan pengin banget - ora bakal bisa. Dheweke ora usah. Yen dheweke luwih seneng mbukak gelang spekulatif kanggo sampeyan, mula sampeyan kudu curiga. Yen wis siyap menehi gaweyan, mesthine aja dadi pasar sing apik.
  5. Aja ngindhari pitakon babagan anggaran sampeyan. Aja nganti ana wong sing ngandhani yen dhuwit (utawa anggaran) ora bisa ngomong. Saben agensi utawa outsourcing duwe minimal anggaran klien tartamtu, entuk pengalaman lan adhedhasar sebagian ekonomi lan beban klien saiki. Pramila penting, kanggo nganakake kajian maneh, sampeyan kudu ngerti babagan apa anggaran utawa sing dikarepake. Mungkin sampeyan duwe pengalaman sing ora nyenengake kanthi ngumumake anggaran wiwit awal utawa apa sing sampeyan pikirake kanthi terang-terangan (elinga situs web pisanan sing sampeyan gawe?) Mengkono. Nanging minangka aturan umum, yen sampeyan ngomong karo prospek sing kasengsem, nindakake dialog terbuka nalika nerangake anggaran sampeyan. Pungkasane bakal ngirit wektu, energi, lan dhuwit.

Dadi, kepiye sampeyan kudu milih mitra pemasaran email?

  1. Temtokake apa sing sampeyan butuhake. Sing paling ala sing bisa sampeyan lakoni yaiku nyewa nyambut gawe banjur ora trima. Apa sampeyan butuh wong sing bakal dipimpin utawa ana sing ngetutake? Perusahaan sing bisa ngembangake strategi utawa ahli nalika eksekusi? Konsultan sing seneng seneng-seneng utawa kabeh bisnis? Karyawan kanggo njupuk prentah utawa wong sing bakal nantang pamikiran sampeyan?
  2. Aja miwiti pacelathon. Kirim email menyang prospek, utawa telpon. Nglampahi sawetara menit ing telpon bebarengan lan sampeyan bakal entuk langsung kimia lan minat. Takon babagan sejarah, sapa klien saiki, apa kapabilitas inti.
  3. Ngundang wong-wong mau supaya mriksa sawetara studi kasus. Elinga yen sampeyan ora bisa ngerteni manawa duwe asil sing apik kanggo dilaporake (kabeh bakal) nanging ngerti cara pikirane carane bisa nemokake solusine. Sampeyan bakal ngerti babagan proses, cara kerja, lan kepiye cocog karo perusahaan lan budaya sampeyan. Apa metodhe? Dhasar inspirasi? Didhukung data?

Yen sampeyan wis pas, rembug karo dheweke cara paling apik kanggo nggayuh hubungan sing dawa lan sukses. Ayo rampung persetujuan babagan pangarepan kanggo kompensasi lan layanan. Banjur bedhil bedhil wiwitan lan ayo kerjane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.