7 Jenis Pemasar Digital

Wong-wong ing Optify nuduhake infographic iki sawetara wektu maneh lan kita banjur bisa nuduhake. Iki minangka tampilan lucu ing 7 jinis pemasar digital. Nalika aku seneng humor, ana uga kuatir yen infographic pancen nambah… para pemasar cenderung nindakake apa sing dikarepake.

Kita wis nonton nalika uga klien terus menehi sumber daya babagan strategi sing ora bisa digunakake - amarga dheweke seneng karo dheweke. Jujur wae, mulane duwe agensi pemasaran dadi mitra iku hebat. Agensi kasebut asring duwe (utawa kudu) keahlian ing saluran sing sampeyan durung pati ngerti.

7-jinis-pemasar digital

4 Komentar

  1. 1

    Aku campuran Data Whiz lan Snarky Marketer. Aku nyoba supaya ora kesusu banget, nanging kadang data meksa aku nyebut praktik ala.

  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.