7 Langkah kanggo Strategi Pemasaran Konten sing Dioptimalake

7 langkah konten sing dioptimalake

Iki minangka infographic hebat saka Intergage ing wiwitan taun iki, 7 Langkah kanggo Strategi Konten sing Dioptimalake. Iki minangka pendekatan sing padha banget karo Direktur Strategi Konten, Jenn Lisak, nggawe strategi sing terus-terusan kanggo para klien.

Sawetara tips tambahan: Pisanan, priksa manawa sistem manajemen konten sampeyan dioptimalake kanthi apik supaya mesin telusuran bisa nemtokake asil telusuran konten sing kudu ditampilake. Kapindho, aku bakal ngganti Digg ing metodologi promosi kanggo StumbleUpon!

7 langkah-langkah-konten-pemasaran-sukses-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.