7 Alesan kenapa Formulir Pimpinan Mati

7 Alesan kenapa Formulir Pimpinan Mati

Pengecer digital lan toko bata & mortir mesthi golek cara anyar lan inovatif kanggo nyekel luwih akeh lan ngonversi dadi pelanggan sing mbayar. Ngomong iki minangka tantangan gedhe bakal dadi pratelan sing banget, amarga kedadeyan internet nggawe kompetisi dadi luwih sengit kanggo saben industri sing bisa dibayangake.

Sajrone pirang-pirang taun, ritel bakal nyelehake formulir "Hubungi Kami" ing situs web kanthi pangarep-arep manawa browser sing kasengsem bakal nyambung karo dheweke. Formulir "Hubungi Kami" minangka sing diarani para pemasar digital "Static Lead Forms;" lan nalika entuk tujuan udakara 10-15 taun kepungkur, dheweke meh ora efektif kaya biyen. Nyatane, aku bakal ngandhani dheweke wis mati tenan.

Kaya sing wis dakkandhakake ing artikel sadurunge, media interaktif dadi luwih populer ing antarane para pengecer (digital uga bata & mortir), lan kanthi cepet ngganti kabutuhan formulir timbal. Sampeyan isih bisa takon, "Yen pengecer isih nggunakake formulir timbal statis, kenapa sampeyan nganggep wis mati?"

Mangkene 7 Alesan kenapa Formulir Pimpinan Mati:

1. Ora Ana Sing Pengin Ngisi Formulir Statis maneh

Sajrone sawetara taun kepungkur, wujud timbal statis wis dadi hiasan. Ora ana sing nate nggatekake formulir timbal maneh; lan terus terang, konsumen kasebut ora nampa apa-apa regane saka ngirim informasi. Sawise ngirim informasi kontak, kaya-kaya mlebu ing bolongan ireng ... nganti rep sales bisa uga nelpon.

Sawise konsumen ngirim informasi kontak, pangarep-arep manawa ana wong saka perusahaan sing bakal nemokake informasi lan sumber daya sing digoleki. Saiki, yen aku wis sinau apa-apa minangka toko online, tujuane formulir kasebut yaiku kanggo njaluk informasi kontak lan adol. Kadhangkala petunjuk kasebut dipupuk, lan uga ora. Apa wae, umume konsumen sing gelem ngisi formulir utama bisa uga isih ana ing ndhuwur corong tuku (utawa ing tahap riset) - tegese durung siyap tuku.

ana ana titik wektu nalika ngisi formulir timbal statis yaiku apa wae sing ditindakake konsumen kanggo entuk informasi tambahan. Nanging, kanthi ana internet, konsumen dadi luwih milih babagan produk lan layanan sing diinvestasikan - lan kudune! Ana luwih akeh pilihan sing bisa dipilih konsumen, mula butuh wektu kanggo nindakake riset kasebut. Yen isih golek informasi tambahan, bisa uga ora enggal didol.

Pengalaman interaktif (utawa formulir timbal interaktif) kanthi cepet nyalip formulir timbal statis minangka cara kanggo nyekel timbal ing antarane bisnis online. Alesané amarga iki ngidini konsumen ngobrol kanthi partisipatif 2 arah karo situs web sampeyan supaya bisa nampa wangsulan sing digoleki.

Contone, umpamane, konsumen pengin ngerti apa opsi finansial sing paling cocog kanggo kahanan sadurunge tuku perabotan. Conto sing apik kanggo pengalaman interaktif sing terkenal yaiku penilaian sing ngevaluasi konsumen kanthi individu (adhedhasar informasi unik sing diwenehake) lan menehi solusi sing bisa dipercaya. Iki, mesthine bakal nggawa poin sabanjure ....

2. Pengalaman Interaktif Ngasilake Tarif Keterlibatan sing luwih dhuwur

Beda karo formulir timbal statis, pengalaman interaktif secara harfiah ngidini konsumen ngobrol karo situs web sampeyan. Daripada "ngisi kekosongan" (Jeneng, e-mail, telpon, komentar), obrolan bakal kedadeyan liwat pirang-pirang pitakon lan jawaban. Amarga iku, tarif keterlibatan situs web biasane luwih dhuwur tinimbang situs web kanthi bentuk timbal statis.

Salah sawijining jinis pengalaman interaktif sing umum yaiku pambiji. Ing pengalaman pambiji, merek takon macem-macem pitakon marang konsumen kanggo nggawe kesimpulan babagan masalah kasebut lan menehi solusi kanggo masalah sing saiki ditindakake. Misale, umpamane, konsumen ngunjungi situs web kompleks apartemen lan nyoba ngerti rencana lantai sing bakal dipilih (lan akeh pilihan). Ternyata iki minangka masalah khas kanggo calon penyewa. Cara sing apik kanggo ngrampungake masalah iki lan nambah kapercayan konsumen yaiku nggawe pambiji sing menehi saran rencana lantai. Ing pengalaman kasebut, situs web kasebut bakal takon sawetara pilihan pilihan sing cocog (Ex: "Pira wong ing kulawarga sampeyan? Apa sampeyan duwe anak? Apa sampeyan duwe ingon-ingon gedhe? Lsp.") Lan wangsulan sing diwenehake konsumen bakal menehi kesimpulan .

Saiki, apa sampeyan ngerti apa tegese nalika aku ujar "konsumen bisa ngobrol karo situs web sampeyan?" Situs web takon pitakon lan konsumen mangsuli kanthi mangsuli pitakon kasebut. Amarga obrolan biasane luwih suwe tinimbang mung ngisi formulir, tegese keterlibatan ing situs web biasane uga wis suwe. Kajaba iku, sawise konsumen diwenehi solusi sing bisa ditindakake (umpamane, kanggo panjelasan, rencana lantai 2 kamar tidur, 1.5 kamar mandi), kemungkinan konsumen kepengin tetep ana ing situs web sampeyan lan nindakake riset liyane babagan solusi kasebut (utawa rencana lantai, luwih becik). Formulir timbal statis ora nyedhiyakake solusi langsung; dadi apa sebab nyata konsumen kudu tetep ing situs web sampeyan nganti dheweke ditimbali karo sales sales? Mula, keterlibatan biasane luwih murah ing situs web kanthi bentuk timbal statis.

3. Kanthi Keterlibatan Sing Luwih Dhuwur Nggawe Konversi sing luwih Dhuwur

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, masarakat ora seneng ngisi formulir timbal statis. Maneh, informasi kasebut mlebu ing batal sing ora dingerteni (nganti ditrapake dening salesman, sing asring kedadeyan) lan dheweke ora langsung nampa apa-apa regane sawise ngirim informasi kontak. Kanthi nganggo cara akeh, konsumen rumangsa yen dheweke ditipu. Dheweke dijanjeni regane larang regane, nanging ora mesthi entuk. Iki sebabe konsumen ora ngisi formulir timbal statis maneh.

Salah sawijining alasan utama kenapa pengalaman interaktif bisa sukses amarga ngidini merek nggawe janji sing bisa ditindakake! Ora kudu ngenteni informasi tambahan saka rep sales, dheweke bisa entuk solusi sajrone sawetara menit. Yen konsumen dijamin solusi langsung, dheweke ora mung bakal miwiti pengalaman; dheweke bakal ngrampungake pengalaman lan ngonversi saka konsumen dadi timbal lengkap. Pelanggan ora pengin ngenteni wong liya kanggo menehi rega dagang ing kendharaan, lan dheweke ora pengin menehi rencana lantai sing larang regane ing kompleks apartemen. Pelanggan luwih seneng nyelehake endhog ing sak kranjang sadurunge dheweke melu tuku / sewa.

Solusi masalah konsumen yaiku insentif utama kanggo ngrampungake pengalaman. Maksudku, manawa - pengalaman interaktif bisa uga luwih suwe (amarga konsumen kudu mangsuli pitakon supaya bisa asile), nanging yen langsung entuk prekara sing bisa nulungi keputusan tuku, mula bakal njupuk wektu ekstra. Lan supaya kita jelas, insentif kasebut bisa dadi apa sing sampeyan karepake. Iki bisa dadi nilai perdagangan, penilaian (utawa laporan), kupon utawa diskon, e-book - apa wae sing dikarepake.

7 Alesan kenapa Formulir Pimpinan Mati

4. Pengalaman Interaktif Bisa Disesuaikan

Ora preduli sapa sing ngunjungi situs web sampeyan, formulir timbal statis bakal katon lan fungsine padha kanthi konsisten. Ana papan kanggo ngisi jeneng sampeyan, nomer telpon, alamat e-mail sampeyan, lan kadang ana papan kanggo takon utawa komentar. Sejatine ukuran lengkap saka timbal statis. Kadhangkala sampeyan bisa ngganti pitakonan, lan kadang sampeyan ora bisa. Apa wae, utamane kapal kanggo njupuk informasi kontak - lan ora liya.

Nanging, pengalaman interaktif duwe kemungkinan khusus kanggo nggawe kustomisasi. Pengalaman interaktif ora mung cocog karo target bisnis sampeyan, nanging uga cocog karo kabutuhan para konsumen. Siji-sijine syarat kanggo pengalaman sing sampeyan lakoni yaiku janji sampeyan bakal regane migunani. Bisa uga minangka pambiji, diskon, nilai perdagangan, entri undhang-undhang - apa wae sing bakal narik kawigaten basis konsumen sampeyan supaya bisa ngrampungake pengalaman.

Kejabi bisa ngatur jinis pengalaman nyata (lan ngatur pitakon), sing liyane yaiku merek sampeyan duwe kontrol lengkap babagan tampilan pengalaman interaktif. Kabeh wiwit skema warna, gambar, lan sing luwih penting, merek, pancen miturut kabijakan pangripta. Apa cara sing luwih apik kanggo legitimasi merek sampeyan tinimbang digandhengake karo formulir timbal interaktif? Ora mung konsumen bakal ngerti manawa informasi kasebut bakal langsung dikirim menyang sampeyan, nanging merek uga bakal menehi idea yen dheweke entuk apa sing dikarepake.

Dakkira intine sing dakkarepake yaiku kabeh jinis pengalaman iki apik. Iki dudu formulir kosong sing mung ngidini sampeyan ngetik teks. Pelanggan ora kudu "ngomong karo tembok." Situs web sampeyan bisa nglumpukake informasi tartamtu saka konsumen lan ngasilake barang sing regane adhedhasar informasi sing dikumpulake. Formulir timbal statis ora bisa nglakoni.

5. Luwih gampang Mbedakake Karo Pesaing

Sanajan formulir timbal statis dudu cara sing populer kanggo konsumen kanggo takon babagan informasi luwih lengkap, isih ana ton perusahaan sing milih tamparan formulir kasebut ing situs web. Lan nalika sawetara merek nggunakake pengalaman interaktif saya tambah, merek sampeyan bakal bisa uga misuwur ing antarane para pesaing. Ngopo Dadi, ayo padha negesake sing jelas - ora kabeh wong nggunakake konten interaktif kanggo kabutuhan njupuk utama. Yen sampeyan nyelehake jinis pengalaman interaktif ing situs web sampeyan, pelanggan bakal langsung katon apik. Ora ngisi formulir statis sing biasa lan nunggu wangsulan, dheweke bakal mangsuli pitakon lan sawetara regane. Pengalaman dhewe pancen beda banget.

Kapindho, kita ora kudu lali babagan aspek kustomisasi formulir timbal interaktif. Ora mung tampilan umum saka formulir timbal interaktif bakal katon ing atine wong liya, nanging pengalaman nyata (pambiji, evaluasi perdagangan, kuis, game, lan liya-liyane) ora bisa dilalekake lan ana kemungkinan pesaing sampeyan ora nindakake…. durung

6. Formulir Pimpinan Statis Ora Bisa Nangkep Jumlah Data sing Dip butuhake Pemasar Digital

Apa lapangan sing paling umum sing sampeyan weruh ing formulir timbal statis? Jeneng, telpon, alamat e-mail, jinis priksaan (asring molor) lan kadang area kanggo komentar lan pitakon. Kuwi ora akeh informasi, ya? Informasi kontak konsumen ora menehi katrangan babagan apa sing nggawe konsumen unik. Ora ana informasi babagan preferensi blanja, garis wektu blanja, minat konsumen - dhaptar isih ana. Amarga ora ana kustomisasi sing ana gandhengane karo formulir timah statis, mula sampeyan ora bisa takon marang konsumen babagan barang sing pengin dingerteni merek sampeyan.

Amarga kepiye formulir timbal interaktif sing bisa disesuaikan, merek sampeyan duwe kontrol lengkap babagan kabeh pitakon. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan apa sing kepengin dituku konsumen utawa yen dheweke kepengin sinau babagan opsi pembiayaan, sampeyan mung kudu takon. Penting takon pitakon-pitakon khusus para konsumen amarga sampeyan mbantu (para pemasar digital) supaya luwih ngerti babagan basis konsumen lan kepiye cara menehi pasar ing mbesuk.

Saliyane ngrewangi para pemasar digital kaya sampeyan, tim penjualan sampeyan (yen ditrapake) bisa nyaring informasi sing ditampa nganti level individu, nggawe profil konsumen lan ngatur tindak lanjut adhedhasar informasi unik ing profil kasebut.

7. Pelanggan tetep Informasi Liyane

Bebarengan karo bisa takon pitakon unik, pengalaman interaktif uga nyedhiyakake merek kanthi kesempatan kanggo menehi informasi lan tetep eling. Sawise konsumen ngrampungake pengalaman interaktif ing situs web sampeyan (lan nampa insentif ing bentuk pambiji, evaluasi, diskon, lsp), merek sampeyan bisa menehi informasi sing luwih penting - bisa uga kepiye carane nggunakake insentif kasebut diwenehake Contone, umpamane, sampeyan minangka konsumen sing ngunjungi situs web dealer. Sampeyan ngrampungake penilaian perdagangan lan sampeyan bakal kasedhiya karo nilai perdagangan sampeyan.

Dadi, saiki apa? Dadi, dealer kasebut bisa uga menehi informasi tambahan babagan apa sing bisa ditindakake kanggo mesthekake pituduh otomatis sing dijupuk entuk nilai paling saka perdagangan. Bisa uga awujud opsi pengalaman interaktif tambahan. Siji pengalaman bisa mbiji manawa kudu tuku "bekas utawa anyar," lan liyane bisa uga babagan nemokake opsi pembiayaan sing paling apik. Apa wae pengalaman sing dipilih, informasi tambahan kasebut ngidini konsumen mikir tenan babagan keputusan sing digawe karo merek sampeyan. Kajaba iku, ayo padha jujur ​​- manawa dheweke luwih dhuwur lan yen merek sampeyan menonjol, para konsumen bakal ngelingi merek sampeyan.

5 Komentar

  1. 1

    Kita pancen wis ndeleng iki. Formulir statis wis dadi trap spam nalika pambiji lan interaktif, kaca sing narik kawigaten bisa nyebabake konversi lan konversi sing luwih apik. Artikel apik tenan!

  2. 2

    Apa sampeyan duwe conto sing apik babagan iki? Aku mikir titik kasebut digawe apik lan bobot. Nanging, kanggo menehi komentar, sampeyan kudu isi 3 formulir. #ironic

  3. 4

    Artikel informatif! Ngormati paling. Nanging coba ati-ati nalika menehi conto. Komunitas apartemen takon "Apa sampeyan duwe anak?" bakal nglanggar UU Perumahan Pameran Federal. Status kulawarga dadi kelas sing dilindhungi ing taun 1988. Matur suwun sanget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.