7 Taktik kanggo Nambahake Konten Sampeyan

7 Pengambilan Kunci saka Webinar Taktik Penciptaan Konten

Dina Selasa, kita duwe webinar sing hebat karo salah sawijining mitra, Wordsmith kanggo Marketing, ing 10 Taktik Nggawe Konten Nalika Sumur Kering. Nalika seneng-seneng nggawe guyonan lan nari cilik ing mburi layar, ana sawetara wawasan gedhe sing dituduhake ing webinar.

Ing ngisor iki ana 7 pilihan utama saka webinar taktik nggawe konten:

  • 1. Setel wektu kanggo proses kreatif - Sanajan bisa uga mungel, akeh wong sing ora nyisihake wektu kanggo generasi topik; padha nyisihake wektu kanggo eksekusi konten. Jadwal sawetara wektu kanggo nggawe otak utawa ngasilake ide anyar, lan nyingkirake gangguan kasebut. Stat sing gegandhengan:

"Rata-rata, karyawan nglampahi 50% dina kerja kanggo nampa lan ngatur informasi tinimbang nggunakake kanggo nindakake tugas." (Sumber: LexisNexis)

  • 2. Simpen notepad ing sacedhake - Sanajan luwih becik nyisihake wektu kanggo proses kreatif, kanggo sawetara wong (kaya aku!), Jus kreatif ora nate mandheg. Aku bisa nggawe ide sing apik banget nalika nonton Skandal ing Netflix, utawa nalika aku ing gym. Nggawe notepad ing sacedhake bakal nyengkuyung sampeyan nulis ide lan disimpen mengko.
  • 3. Nduwe tema triwulanan lan saben wulan - Nalika miwiti nyengkuyung para klien supaya bisa nindakake iki, kita saestu ndeleng rangking mesin telusuran munggah kanggo klien sing tetep nggayuh taun suwene tinimbang sing ora. Iki minangka cara sing apik kanggo ngatasi kampanye multi-kanal; yen sampeyan duwe sawetara topik sing bisa fokus, mula sampeyan bisa nggawe konten ing macem-macem medium, kayata infographic, whitepaper, video, lan liya-liyane, dadi pungkasane nggawe sampeyan dadi gampang. Stat sing gegandhengan:

"84% pemasar sing ujar manawa ora efektif ing pemasaran konten ujar manawa ora duwe strategi sing didhaptar." (Sumber: Isi Marketing Institute)

  • 4. Kothak mlebu minangka salah sawijining aset sing paling apik - Yen sampeyan butuh ide anyar kanggo konten, priksa kothak mlebu email. Apa sampeyan duwe klien takon sampeyan pitakon sing ditakoni wong liya? Baleni wangsulan sampeyan kanggo digunakake kanggo pemasaran konten. Apa sampeyan ngobrol apik karo kolega babagan apa sing sampeyan lakoni? Dhiskusi ing blog sampeyan. Deleng komunikasi liwat email lan deleng cara nggunakake ing pemasaran konten perusahaan.
  • 5. Yen ora ragu-ragu, dhaptar kasebut - Miturut riset gedhe sing ditindakake Wordsmith for Marketing, dhaptar kiriman nyakup luwih saka 10% kabeh judhul ing Inbound.org "Kabeh Wektu" Top 1,021 dikirim. (Deleng apa sing daklakoni karo kiriman iki?) Wong seneng nomer, lan janji kanggo wong supaya dheweke ngerti apa sing bakal dipikolehi nalika ngeklik.
  • 6. Ora duwe wektu kanggo nulis? Nyewa pengacara / penulis hantu - Ayo dakjelasake. Aku wis kerja bareng pirang-pirang CEO lan CMO sing duwe wawasan sing apik babagan industri, nanging ora duwe wektu kanggo nulis. Kanggo nglawan iki, kita wis ngirim panulis memedi sing saben minggu mbutuhake wawancara karo CEO babagan topik, banjur nulis blog utawa artikel saka perspektif eksekutif. Minangka cara sing apik kanggo mikir kepemimpinan ing kana, ngirit wektu lan dhuwit.
  • 7. Serius, aja wedi wedi karo outsource - Suwe-suwe, konten outsourcing minangka perselisihan kanggo akeh wong sing wis diajak ngobrol, nanging kita wis dadi pendukung outsourcing wiwit dina 1. SAIKI, sadurunge ana wong sing bengok-bengok menehi komentar, dakjaluk. Sanajan ngekspor riset utawa konten, kita nutul kabeh konten sadurunge dikirim menyang klien utawa ing jagad iki. Aku isih nggawe strategi, aku isih nindakake riset tembung kunci, aku isih nyunting kanggo swara lan aku isih ngontrol kepiye isi konten kasebut. Stat sing gegandhengan:

"62% perusahaan nyedhiyakake pemasaran - munggah saka 7% ing 2011." (Sumber: Mashable)

Kanggo maca babagan kabeh taktik, waca webinar lengkap ing kene:

Yen sampeyan duwe tips liyane kanggo ditambahake, wenehi komentar!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.