7 Alur Kerja Otomatis sing Bakal Ngganti Game Pemasaran Sampeyan

Alur Kerja lan Otomasi Pemasaran

Pemasaran bisa dadi akeh banget kanggo sapa wae. Sampeyan kudu riset target pelanggan, nyambungake karo wong-wong mau ing platform sing beda-beda, promosi produk sampeyan, banjur tindakake nganti sampeyan nutup adol. Ing pungkasan dina, sampeyan bisa ngrasa kaya sampeyan mlaku maraton.

Nanging ora kudu akeh banget, mung ngotomatisasi proses kasebut.

Otomasi mbantu bisnis gedhe supaya bisa nuruti panjaluk pelanggan lan bisnis cilik tetep relevan lan kompetitif. Dadi, yen sampeyan durung ngetrapake otomatisasi pemasaran, saiki iki wektune. Ayo piranti lunak otomatis ngurusi tugas sing mbutuhake wektu supaya sampeyan bisa fokus ing tugas sing penting.

Apa Otomasi Pemasaran?

Otomatisasi pemasaran tegese nggunakake piranti lunak kanggo ngotomatisasi kegiatan pemasaran. Akeh tugas sing bola-bali ing marketing bisa otomatis: posting media sosial, marketing email, kampanye iklan, lan malah kampanye netes.

Nalika tugas marketing otomatis, departemen marketing mlaku kanthi efisien lan pemasar bisa nyedhiyakake pengalaman sing luwih pribadi kanggo pelanggan. Otomatisasi pemasaran nyebabake overhead sing suda, produktivitas sing luwih dhuwur, lan tambah dodolan. Iki uga ngidini sampeyan ngembangake bisnis kanthi sumber daya sing luwih sithik.

Ing ngisor iki ana sawetara statistik penting babagan otomatisasi pemasaran.

  • 75% kabeh perusahaan wis diadopsi otomatis marketing
  • situs 480,000 saiki nggunakake teknologi otomasi marketing
  • 63% saka pemasar rencana nambah anggaran otomatisasi pemasaran
  • 91% saka pemasar percaya yen otomatisasi pemasaran ningkatake sukses kampanye pemasaran online
  • Ngleksanakake otomatisasi pemasaran ndadékaké kenaikan 451% ing timbal sing berkualitas-rata-rata

Nalika sampeyan ngotomatisasi marketing, sampeyan bisa nargetake pelanggan kanthi khusus, lan anggaran pemasaran sampeyan digunakake kanthi wicaksana lan efisien. Otomatisasi pemasaran bisa digunakake kanggo saben bisnis, lan ing kene ana sawetara proses pemasaran sing bisa diotomatisasi nganggo alat alur kerja.

Alur Kerja 1: Otomasi Nuturi Lead

Miturut riset, 50% timbal sing sampeyan gawe wis mumpuni, mung durung siyap tuku apa-apa. Dheweke bisa uga seneng sampeyan bisa ngenali titik nyeri lan mbukak kanggo nampa informasi liyane. Nanging dheweke ora siap tuku saka sampeyan. Nyatane, mung 25% timbal sing siap tuku produk sampeyan kapan wae, lan optimistis.

Mungkin sampeyan entuk pimpinan liwat formulir opt-in online, prospek penjualan, utawa tim dodolan entuk kertu bisnis ing pameran dagang. Ana macem-macem cara kanggo ngasilake timbal, nanging iki: mung amarga wong menehi informasi ora ateges dheweke gelem menehi dhuwit.

Sing dikarepake pimpinan yaiku informasi. Dheweke ora pengin menehi dhuwit sadurunge siap. Dadi, perkara pungkasan sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngandhani, "Eh, perusahaan kita duwe produk sing apik, kenapa sampeyan ora tuku sawetara!"

Nurturing timbal otomatis ngidini sampeyan mindhah timbal liwat lelungan panuku kanthi cepet. Sampeyan sesambungan karo wong-wong mau, entuk kapercayan, pasar produk sampeyan, banjur nutup adol. Otomasi mbantu sampeyan ngembangake lan njaga hubungan karo prospek lan pimpinan tanpa upaya marketing intensif. Sampeyan sesambungan karo prospek lan pelanggan ing saben tahap perjalanan tuku.

Alur Kerja 2: Otomatisasi Pemasaran Email

Pemasaran email mbantu para pemasar mbangun hubungan karo prospek, pimpinan, pelanggan sing wis ana, lan malah pelanggan kepungkur. Iku nggawe kesempatan kanggo sampeyan ngomong langsung karo wong-wong mau ing wektu sing trep kanggo wong-wong mau.

Jumlah pangguna email dikira-kira bakal tekan 4.6 milyar ing taun 2025. Kanthi akeh pangguna email, gampang ngerti sebabe investasi saka marketing email gedhe banget. Pasinaon wis nuduhake yen saben $1 sing digunakake kanggo marketing email, rata-rata bali $42.

Nanging marketing email bisa kaya mbuwang wektu amarga akeh sing kudu ditindakake: goleki prospek, sesambungan karo dheweke, pasar produk sampeyan, ngirim email, lan tindakake. Otomasi bisa mbantu ing kene kanthi ngotomatisasi tugas sing bola-bali sing ana gandhengane karo manajemen hubungan pelanggan, nggawe marketing email efisien.

Alat otomatisasi pemasaran email bisa ngirim pesen sing relevan, dipersonalisasi, lan pas wektune. Kerjane ing latar mburi, ngidini sampeyan nggarap tugas liyane sing penting. Sampeyan bisa ngirim email pribadi kanggo saben individu, saka pengunjung anyar kanggo mbaleni panuku.

Workflow 3: Otomatisasi Pemasaran Media Sosial

Ana 3.78 milyar pangguna media sosial ing saindenging jagad, lan umume nggunakake 25 menit nganti 2 jam saben dina ing media sosial. Mulane akeh pemasar nggunakake media sosial kanggo pasar perusahaan.

Nalika sampeyan sesambungan karo pelanggan lan prospek ing media sosial, sampeyan bisa ngomong karo wong-wong mau ing wektu nyata lan entuk umpan balik. Meh setengah saka pelanggan AS nggunakake media sosial kanggo takon babagan produk lan layanan, supaya nduweni kehadiran media sosial sing kuwat iku penting banget.

Nanging ora bisa ngentekake sedina muput ing media sosial, lan ing kana otomatis mlebu. Sampeyan bisa nggunakake alat pemasaran media sosial kanggo gawe jadwal, laporan, lan ngumpulake ide. Sawetara alat otomatis malah bisa nulis kiriman media sosial.

Otomatisasi pemasaran media sosial mbebasake wektu sampeyan, ngidini sampeyan melu karo para pengikut lan ngobrol kanthi asli. Sampeyan uga bisa nggunakake laporan sing digawe kanggo nggawe strategi babagan apa sing bakal dikirim lan kapan.

Workflow 4: SEM & Manajemen SEO

Sampeyan bisa uga duwe puluhan utawa atusan saingan, lan mulane penting banget kanggo ngiklanake ing mesin telusuran. SEM (Search Engine Marketing) bisa ngembangake bisnis sampeyan ing pasar sing saya kompetitif.

SEO (Search Engine Optimization) tegese ningkatake situs web sampeyan kanggo nambah visibilitas kanggo telusuran sing relevan ing mesin telusur. Luwih katon situs sampeyan ing asil panelusuran, luwih dhuwur kemungkinan sampeyan bisa narik calon pelanggan lan pelanggan sing wis ana menyang bisnis sampeyan. SEM kapitalisasi ing telusuran tembung kunci sing ditargetake, dene SEO mbantu ngowahi lan nahan petunjuk sing digawe dening strategi SEM.

Nalika sampeyan ngotomatisasi SEM lan SEO, sampeyan nyuda jumlah karya manual sing kudu sampeyan lakoni lan nyepetake tugas sing nyenengake. Nalika sampeyan ora bisa ngotomatisasi saben proses SEM lan SEO, ana sawetara tugas sing bisa diotomatisasi kanggo ningkatake efisiensi.

Proses SEM lan SEO sing bisa diotomatisasi kalebu ngasilake analytics web, ngawasi sebutan merek lan pranala anyar, perencanaan strategi isi, nganalisa file log, strategi tembung kunci, lan bangunan link. Nalika SEM lan SEO digandhengake kanthi teliti, padha ngasilake kampanye pemasaran digital sing luwih kuat kanthi asil sing katon.

Alur Kerja 5: Alur Kerja Pemasaran Konten

Saben merek gedhe duwe siji perkara sing bisa maju: akeh konten sing migunani lan relevan sing nyambungake karo pamirsa. Pemasaran konten nduweni peran penting ing kampanye pemasaran digital sing sukses.

Nanging iki bab. Mung 54% pemasar B2B nggunakake konten kanggo mbangun kesetiaan karo pelanggan sing wis ana. Liyane mung nyoba kanggo menang bisnis anyar. Aja salah, menang bisnis anyar ora ala, nanging riset nuduhake yen 71% panuku dipateni dening konten sing katon kaya dodolan. Dadi, tinimbang mbuwang akeh wektu kanggo adol menyang prospek lan pelanggan sing wis ana, apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku melu.

Alat otomatisasi pemasaran konten bisa ngotomatisasi lan nyepetake tugas pemasaran konten sing bola-bali. Iku mbantu nambah efektifitas strategi marketing isi. Sampeyan bisa kanthi gampang ngenali tren paling anyar ing konten lan nggunakake alat kanggo nggawe ide.

Kanthi strategi pemasaran konten sing apik, sampeyan mbangun kapercayan karo pamirsa, nyambungake karo prospek lan pelanggan, ngasilake timbal, lan nambah konversi. Konsistensi isi mbantu perusahaan sampeyan dadi luwih dipercaya, mbangun kapercayan karo pelanggan, lan nguatake reputasi bisnis sampeyan.

Workflow 6: Manajemen Kampanye Pemasaran

Yen perusahaan sampeyan entuk luwih sithik lan dodolan wis mudhun, kampanye pemasaran bisa nggumunake. Kampanye pemasaran sing apik bisa narik minat anyar ing bisnis sampeyan lan nambah dodolan. Nanging, kampanye sing sukses kudu duwe asil sing bisa diukur-kaya tambah dodolan utawa luwih akeh pitakon bisnis.

Manajemen kampanye pemasaran kalebu perencanaan sing ati-ati lan nglakokake kegiatan sing tujuane ngasilake asil bisnis sing apik. Iki njamin kampanye ngowahi tujuan perusahaan dadi target sing bisa ditindakake sing ana gandhengane karo kabutuhan pelanggan.

Otomatisasi manajemen kampanye pemasaran nggawe tugas pemasar gampang. Contone, pemasar bisa ngotomatisasi aliran timbal. Nalika prospek ngrampungake formulir, urutan marketing marketing diwiwiti. Email bisa dikirim kanthi otomatis kanggo promosi pariwara, panjaluk bisnis, utawa njaluk dodolan.

Workflow 7: Perencanaan Acara lan Pemasaran

Acara pemasaran njupuk produk utawa layanan langsung menyang prospek lan pelanggan sing wis ana. Bisa mbantu nambah visibilitas merek sadurunge, sajrone, lan sawise acara kasebut. Acara uga bisa mbantu perusahaan ngasilake timbal lan kesempatan anyar. Pemasar bisa promosi produk utawa fitur tartamtu kanggo nambah kepuasan pelanggan, keterlibatan, lan retensi sakabèhé.

Nanging saben acara marketing sing sukses kudu direncanakake lan direncanakake kanthi apik. Alat alur kerja bisa ngidini para pemasar ngotomatisasi kabeh proses-saka registrasi, promosi acara, nganti umpan balik.

Nalika sampeyan nggunakake acara minangka media marketing, sampeyan nawakake pelanggan potensial interaksi langsung karo perusahaan lan mbantu dheweke ngerti pribadine, fokus, lan perspektif.

Otomasi Pemasaran Nduwe Dampak Ageng

Ing pasar global, penting kanggo bisnis sampeyan supaya bisa metu saka wong akeh. 80% pangguna otomatisasi pemasaran nglaporake kenaikan akuisisi timbal, lan luwih akeh bisnis nggunakake teknologi kanggo nggawe upaya pemasaran luwih efektif. Otomasi bisa mbantu ngatur saben aspek kampanye pemasaran sampeyan - saka wiwitan nganti rampung, nggawe kabeh proses lancar lan ora repot.