6 Tandha Wayahe Nyelehake Piranti Lunak Analytics

Piranti Lunak Analytics

Solusi perangkat lunak intelijen bisnis (BI) sing digawe apik iku penting banget kanggo organisasi sing pengin nemtokake ROI saka usahane online.

Apa wae pelacakan proyek, kampanye pemasaran email, utawa ramalan, perusahaan ora bisa maju tanpa nglacak area pertumbuhan lan kesempatan liwat nglaporake. Piranti lunak Analytics mung bakal mbutuhake wektu lan dhuwit yen ora njupuk foto sing akurat babagan kinerja bisnis.

Priksa enem alasan kasebut kanggo nyelehake siji Analytics piranti lunak sing ndukung sing luwih efektif.

1. Antarmuka pangguna sing mbingungake

Sadurunge nindakake piranti lunak BI, coba karyawan coba coba coba coba priksa manawa antarmuka pangguna bisa gampang dilebokake ing alur kerja. Antarmuka panganggo sing clunky bisa nyuda proses nglaporake: karyawan kudu ngetutake jalur sing akeh kanggo ngasilake asil. Grup sing kerja bareng karo piranti lunak BI kudu duwe proses sing jelas, konsisten supaya upaya masarakat ora tumpang tindih lan mbuwang wektu.

2. Kakehan data

Kekurangan liyane kanggo akeh solusi piranti lunak BI yaiku program ngirim data akeh banget tanpa dijarwakake dadi wawasan sing bisa ditindakake. Manajer lan pamimpin tim kudu cepet mbedakake wilayah sing tampil apik karo sing butuh perhatian. Ngadhepi tembok nomer, karyawan bisa uga mbuang-buang wektu kanggo nyusun laporan sing bisa dingerteni.

3. "Siji ukuran cocog kanggo kabeh"

Ora kabeh bisnis padha, lan saben organisasi duwe metrik tartamtu sing cocog karo kabutuhane. Piranti lunak BI kudu bisa disesuaikan, dadi manajer bisa nyaring swara lan fokus analytics sing pancen penting. Contone, perusahaan sing nyedhiyakake layanan ora prelu mriksa metrik babagan pengiriman lan pengadaan, yen ngatur inventaris nyata. Analytics kudu cocog karo departemen sing nggunakake data.

4. Banget khusus

Nalika perusahaan nggoleki program BI sing sampurna, dheweke kudu ngindhari Analytics alat sing fokus banget. Nalika sistem pelaporan bisa uga unggul ing metrik kinerja karyawan, bisa uga ngatasi proses operasional liyane. Perusahaan kudu nindakake riset ekstensif babagan solusi BI kanggo mesthekake yen piranti lunak ora nglirwakake bidang sing kudu diteliti kanthi rapet.

5. Kurang nganyari

Pangembang piranti lunak sing dipercaya mesthi nggawe update ing cakrawala cedhak, kayata perbaikan keamanan, OS nganyari kompatibilitas, lan perbaikan bug. Tandha utama wong mlarat Analytics sistem kurang nganyari, tegese pangembang piranti lunak ora nyetel produk kanggo nyukupi kebutuhan bisnis.

Nalika nganyari piranti lunak diluncurake, mesthine kudu nambah keamanan saka ancaman digital anyar, lan njaga data perusahaan aman. Nganyari umume ningkatake alur kerja, ngidini karyawan ngasilake laporan kanthi luwih cepet, lan ngasilake informasi sing luwih relevan. Sampeyan kudu mriksa situs web piranti lunak kanggo ndeleng sepira kerepe produk kasebut diupdate lan ngerti kepiye solusi saiki.

6. Kasengsaran integrasi

Perusahaan gumantung karo sawetara solusi piranti lunak, kalebu Basis data CRM, Sistem POS, lan piranti lunak manajemen proyek. Yen an Analytics solusi ora bisa dilebokake ing lingkungan teknologi sampeyan, sampeyan bakal sampah wektu nyoba nggawa data kanthi manual saka sistem liyane.

Perusahaan kudu nggawe manawa solusi BI integrasi kanthi apik karo perangkat keras, sistem operasi, lan program piranti lunak sing ana.

Nalika perusahaan adaptasi karo era digital kanthi nyetel proses kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, bisnis bisa tetep kompetitif kanthi akurat Solusi BI. Yen metrik sampeyan saiki wis ketinggalan jaman, ceroboh, bobot karo data eksternal, utawa mung ora dingerteni, saiki wayahe ganti solusi sing luwih apik.

Becik Analytics solusi bisa nyurung perusahaan sadurunge game, saengga bisa ngetrapake proses sing efisien, kelangan praktik sing ora efektif, lan pindhah menyang ROI paling gedhe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.