6 Alesan Ngreset Blog WordPress Sampeyan

Reset

WP Reset minangka plugin sing ngidini sampeyan ngreset situs kanthi lengkap lan sebagian sing mung bagean tartamtu saka blog sing kalebu ing pangowahan. Reset lengkap cukup jelas, ngilangi kabeh kiriman, kaca, jinis kiriman khusus, komentar, entri media, lan pangguna. 

Tindakan kasebut nggawe file media (nanging ora ana ing ngisor media), uga integrasi kayata plugin lan unggahan tema, uga kabeh karakteristik inti situs - judhul situs, alamat WordPress, alamat situs, basa situs , lan setelan visibilitas.

WordPress Reset

Yen sampeyan milih reset sebagean, iki minangka pilihan sampeyan:

  • Transients - kabeh data sementara dihapus (kalebu kadaluwarsa, transisi sing ora kadaluwarsa lan entri entek wektu entiti yatim)
  • Ngunggah data - kabeh file sing diunggah ing unggahan C: \ folder \ htdocs \ wp \ wp-content \ bakal dibusak
  • Pilihan tema - busak opsi lan mod kanggo kabeh tema, aktif lan ora aktif
  • Mbusak tema - mbusak kabeh tema, mung tema WordPress standar sing kasedhiya
  • Plugins - kabeh plugin kajaba WP reset bakal dihapus
  • Tabel khusus - kabeh tabel khusus kanthi awalan wp_ bakal dibusak, nanging kabeh tabel inti lan sing tanpa awalan wp_ tetep
  • .htaccess file - mbusak file .htaccess sing ana ing C: /folder/htdocs/wp/.htaccess

Penting banget kanggo negesake manawa kabeh tumindak pungkasan lan ora bisa dibalekake, ora preduli sampeyan lunga, dadi luwih becik sadurunge ngeklik tombol kasebut.

WP Reset

Yen sampeyan kepengin weruh apa kahanan sing mbutuhake blog / reset situs, aja padha sumelang. Kita wis nyusun dhaptar enem alasan sing paling umum sing bisa nyebabake tumindak iki. Tanpa mikir maneh, priksa manawa blog sampeyan mbebayani yen kudu disetel maneh:

Situs tes

Salah sawijining alesan pertama sing dipikirake nalika mikirake ngreset blog yaiku nalika pindhah saka lokal / pribadi menyang publik. Nalika sampeyan miwiti ing bidang pangembangan web, utawa mung blog sing ngatur paling apik yaiku miwiti karo perkara sing meh ora ana karusakan. Apa situs lokal utawa situs pribadi ora penting, sing penting coba kabeh sing bisa lan priksa cara kabeh bisa digunakake - plugin, skrip, tema, lan liya-liyane. Sawise entuk bantalan lan aran saiki sampeyan kudu ngalih terus menyang kesepakatan nyata lan sampeyan ora pengin nggawe saka sheet resik.

wiwit miwiti lan nyoba tes ekstensif, nalika ngemis sejatine sinau nalika sampeyan tindak, mesthine bakal ana macem-macem konflik ing papan kasebut. Kemungkinan, masalah iki bakal dadi dhasar ing dhasar, dadi cara paling gampang kanggo miwiti seger yaiku mbalekake wong sing ngemis. Kanthi ilmu anyar, sampeyan mula bisa ngindhari kabeh kesalahan sing sadurunge.

Piranti lunak sing rame

Sawise rampung karo blog sinau / tes, ana kedadean sing bisa uga ana masalah sing padha karo blog sing wis urip. Iki bisa uga nyata ing kasus yen situs iki wis suwe digunakake, lan nalika semana, nyedhiyakake macem-macem konten. Aturan jempol yaiku yen luwih akeh konten sing diwenehake, luwih akeh piranti lunak sing nduwe dhasar kanggo ndhukung kabeh.

Sampeyan dadi tuan rumah webshop, sampeyan butuh plugin kanggo mbukak, sampeyan mbutuhake registrasi kanggo ndeleng sawetara utawa kabeh konten, sampeyan butuh plugin, sampeyan duwe macem-macem bagean kanthi konten sing beda-beda ing kaca sing beda-beda, sampeyan butuh macem-macem tema khusus kanggo mbedakake. Dhaptar mung terus-terusan.

Sampeyan bisa uga mung nambah integrasi kaya sing sampeyan butuhake, ora kuwatir manawa isih ana lan bisa konflik karo sing anyar sing sampeyan tindakake. Numpuk macem-macem solusi, bisa uga plugin integral, utawa layanan njaba liyane, suwe-suwe bisa uga bakal nyebabake kekacauan. 

Pisanan kanggo sampeyan ing mburi lan paling penting kanggo pengunjung ing ngarep. Yen kasunyatane, pancen wis kasep, nanging mung ngreset lengkap. Maneh, solusi individu bisa uga ditrapake, nanging luwih penting ing kene kanggo nindakake tugas kanthi cepet amarga situs kasebut mbukak kanggo umum. Amarga umume situs lan blog saiki duwe, paling ora, sawetara jinis dhasar serep, sawise ngreset, sampeyan bisa uga bisa cepet bisa mbukak lemah.

Owahi arah isi

A drastis ngganti konten utawa format bisa uga dadi sebab sampeyan pengin ngreset blog. Nalika sampeyan lagi mekar, blog sampeyan uga uga konten sing sampeyan pasang. Yen ana utas sing umum, sampeyan bisa terus maju, nanging yen ana puteran sing cetha bisa uga ora bisa ditindakake. 

Mungkin sampeyan pengin nggegirisi, bisa uga konten sing sampeyan gunakake yaiku nalika ditulis (sawise kampanye kanggo produk anyar) lan saiki ora ditrapake. Ora preduli apa sebabe owah-owahan, bisa uga ana titik yen clinging kanggo konten sing sampeyan ora butuhake lan kudu diwiwiti kanthi seger.

Wiwit ngreset situs sampeyan kanthi lengkap mbusak kabeh arsip konten sing diterbitake dhewe (kabeh postingan lan kaca) bebarengan karo final lan ora bisa dibalekake maneh, sampeyan kudu mikir tenanan sadurunge mbukak jalur iki. Rong alasan sadurunge sing kasebut yaiku luwih saka teknologi tinimbang apa wae (piranti lunak sing luwih tepat). Nanging, sing iki luwih penting tinimbang pilihan, mula mbutuhake rencana jangka pendek lan jangka panjang sing luwih jelas kanggo blog, mula maneh - mikir kanthi mikir lan mikir kaping pindho sadurunge tumindak. 

Mateni blog sampeyan

Jumbuh karo alesan adhedhasar konten sadurunge, iki minangka conto babagan pamikiran sing padha. Mateni blog sampeyan kanthi alesan apa wae kudu diiringi tumindak tartamtu kanggo nglindhungi penyalahgunaan. Bayangake yen ana sing mboseni pirang-pirang taun sawise blog sampeyan wis mati lan digunakake kanthi cara sampeyan ora mung ora sengaja nanging malah mbebayani. Kanggo ngindhari kahanan kaya mangkene, luwih becik ngilangake papan tulis sadurunge offline dadi apik. 

Saiki, kita kabeh ngerti manawa apa wae sing katon ing web tetep ana ing sawijining bentuk utawa liyane, nanging sampeyan ora kudu menehi konten ing piring perak. Ngreset blog sampeyan tegese arsip lengkap konten asli sing diunggah liwat kiriman lan kaca bakal dihapus. Iki tegese manawa ora ana wong sing nyimpen konten nalika diterbitake asline ora bakal angel ngrampungake.

Kaya sing wis kita ucapake yen ngilangi sesuatu saka internet iku mokal, nanging mung sawetara tumindak cilik, ngreset dadi pisanan ing antarane sampeyan bakal nglindhungi dhewe lan properti intelektual. Kajaba iku, sampeyan ora kudu ngilangi blog kanthi lengkap, tinimbang nyelehake ing wektu istirahat utawa permanen sing bisa ditindakake mbesuk. Sampeyan ora bakal bisa terus saka ing endi wae sampeyan mandheg, nanging bakal ana basis sing kuat kanggo sampeyan nggarap.

Nglanggar keamanan

Nganti saiki, kabeh alasane amarga ora kepenak, keputusan bisnis, utawa tentrem. Nanging, ana alesan sing kurang dikarepake yen kudu ngreset situs. Ndeteksi manawa kita wis nggunakake istilah "butuh" lan ora "pengin". Yen wis ana pelanggaran keamanan lan situs sampeyan lan konten sing isine rentan, sampeyan pancen "kudu" njupuk langkah sing cocog. Ngganti, nganyari lan nganyari setelan keamanan mesthine minangka sing pertama sing kudu sampeyan gunakake, nanging ora mung iku.

Kita wis nyebutake manawa umume ana macem-macem bentuk serep kanggo panyedhiya domain dhasar, mula reset lengkap ora bisa sampeyan wedi. Kanthi nindakake iku sampeyan nglindhungi dhewe lan blog lan konten saka ancaman sing wis kedadeyan lan uga ancaman sing bakal kedadeyan.

Tumindak legal

Kayane kita bakal saya ala, nanging iki kabeh sebab sampeyan bisa nemokake supaya bisa ngaso situs sampeyan. Kaya pelanggaran keamanan, nalika ngadhepi tumindak legal (sing pungkasan, ora mung proses) pancen sampeyan ora bisa nindakake akeh, nanging tundhuk sawise kabeh sumber daya liyane wis kesel. 

Ora preduli apa pesen sing diwenehake, utamane babagan mateni blog / situs sampeyan, luwih becik nggawe reset lengkap sadurunge sampeyan tundhuk. Kita wis ngerti sebabe iki penting lan carane bisa digunakake kanthi cara sing sampeyan ora pengin yen sampeyan ora ngati-ati karo jinis-jinis alus kasebut.

Baris tumindak sing bener ing kahanan kasebut yaiku supaya reset-offline. Manut iki, paling ora sampeyan bisa nylametake kahanan sing wis ora apik lan ora bakal dadi luwih parah tinimbang saiki.

kesimpulan

Lan ing kana sampeyan duwe. Enem alasan utama kenapa sampeyan pengin ngreset situs, kanthi lengkap utawa sebagian. Yen sampeyan wis ana ing salah sawijining kahanan sing kasebut ing ndhuwur, mula wayahe nimbang tumindak kaya iki, sanajan bisa uga katon drastis. Kadhangkala langkah-langkah kaya mengkene mung sing isih ana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.