Sugeng Kirim 500 kanggo Sampeyan!

Depositphoto 13429626 m

Pesta lan KueOke, sejatine luwih saka 500 postingan nanging aku lali lan ora kejawab. Aku wis blog kira-kira 8 wulan saiki lan wis cukup sukses.

Technorati Kula, Kekuwatan 150 lan Alexa rangking adoh banget ing ndhuwur sing dakkarepake. Aku sejatine ngasilake penghasilan rapi ing blog - adoh saka John Chow status, nanging cukup kanggo njaga aku ing pakulinan tanpa lemak-ora-mecut-grande-mocha-starbucks.

Kepiye carane? Kerja keras. (Klik link: Yen aku nonton Loren, aku kepengin menyang game Yankees, mangan segawon, lan mbuwang bir menyang sawetara penggemar Red Sox!)

Wiwit takon, aku ajeg turu jam 3 esuk (kadang sewengi) blogging. Aku manggon ing Indianapolis, dadi aku ora duwe kesempatan metu karo sedulur-sedulurku Lembah Silicon - nanging aku kaget amarga aku tetep bisa ngobrol lan nduwe tren nalika mbagi wektu ing antarane riset, tes, nuduhake, nyambungake, dadi katalis, lan tetep semangat.

Tuladha: Bengi lan dina iki ditemokake Mikroformat Geo lan ngetrapake ing Ndandani Alamat kanggo kanca anyar Andy saka Inggris.

Aku kudune ngrayakake nanging aku bakal kangen pesta iki bengi. Mbok bakal nyoba lan pas karo blog post 1,000…. Aku ora yakin. Aku ngerti manawa ana owah-owahan gedhe ing uripku amarga katrampilan sing anyar ditemokake kanggo nyambungake wong lan teknologi liwat blogku. Aku pancen wis trampil nemokake lan nuduhake informasi. Blog kasebut mung nyedhiyakake media sing sampurna kanggo bisa nyedhaki umume wong. Aku wis tekan luwih saka 100,000 wong… 5,500 wong ing dina paling apik. Aku apik tenan. Aku ora bisa mbayangake ngomong karo 5,500 wong ing sawijining dina, nanging aku nate nindakake.

Sejatine, blogging luwih nyenengake tinimbang apa wae proyek sing wis tak alami. Maca sing dakwartakake informasi kalebu wong sing sopan, sopan, hormat, apresiasi lan jujur. Aku wis nulungi atusan blogger kanggo nambah blog - lan aku ora bakal bisa nate tanpa pitulungan saka para blogger sadurunge sing nuduhake kanthi tanpa pamrih. Aku matur nuwun banget amarga semangat banget lan telusuran kanthi cepet kanggo wangsulan sing kabeh digoleki. Kajaba iku, aku matur nuwun banget karo kanca-kanca sing cedhak sing terus menehi semangat lan ngandhani yen dheweke ngerti ana liyane sing bakal dakkarepake.

Dadi… Sugeng kaping 500 kanggo sampeyan kabeh. Matur suwun sampun maos. Matur nuwun kanggo nuduhake. Matur suwun kanggo menehi inspirasi kanggo aku kerja luwih keras tinimbang saiki. Blogging ora nate dadi perkara sing penting, dadi semangatku. Aku ora cukup nyukupi buku, artikel, blog, komentar, utawa teknologi. Saiki aku aktif konsultasi karo perusahaan babagan strategi blogging - prekara sing dudu duga bakal daklakoni 8 wulan kepungkur.

Kaya sing diandharake Loren (kanthi langsung), aku am blogger A-List. Aku ora prelu mlebu ing dhaptar fisik. Amarga sampeyan bali lan nuduhake diskusi karo aku saben dina, sampeyan nggawe aku nomer 1. Aku ana ing kana! Aku ora peduli apa dhaptar utawa pangkat sing ditampilake. Aku luwih utang karo sampeyan amarga perhatian sing wis diwenehake.

Aku ngarep-arep bisa ndeleng ing endi 500 kiriman sabanjure.

13 Komentar

  1. 1

    Bungah aku dudu sing pertama menehi komentar. Yen aku dhisik, aku kuwatir sampeyan mikir sampeyan mung menehi komentar supaya bisa entuk lalu lintas ing blogku. Sampeyan mulang kula, brutha. Terus wae. Loman sampeyan wis dadi sugih karo kanca… Muga-muga akun bank sampeyan dadi gedhe!

    • 2

      Persahabatan luwih larang tinimbang akun bank, Pat. Aku nyunting tulisan kasebut (sadurunge sampeyan menehi komentar) lan nyatane nyithak link menyang blog sampeyan liwat "kanca" dadi sampeyan bakal entuk link kasebut. Sampeyan terus nyengkuyung aku lan nggawe aku luwih luwe. Sampeyan luwih dhisik ndeleng link "kanca" ing kene.

      Kanggo sampeyan sing ora ngerti Pat, kita asring ngobrol ing telpon ing drive supaya bisa digunakake lan ngomong babagan cara ngowahi jagad (utawa nyoba). Pat entuk blog sing hebat - katrampilan nulis luwih apik tinimbang aku lan kemampuane nyambungake tulisan suci karo urip sing dakkarepake.

      Pat miwiti sawetara perusahaan sing sukses lan luwih ngerti apa tegese kanca, pelanggan, lan pemasaran. Heck, dheweke malah nggawa Colts menyang Superbowl! Wong sing Peyton nulungi sethithik.

      Matur suwun, Pat!

  2. 3
  3. 5

    Sugeng, Doug. Aku seneng maca blog sampeyan lan ngarepake 500 liyane. Ana desas desus babagan 'blogger bisa nglumpukake pensiun sawise posting kaping 1000 - mula aku saiki sampeyan lagi ngalami krisis urip tengah blog. 🙂

  4. 6

    Sugeng Doug! Sampeyan wis adoh banget sajrone wektu sing sithik.

    Kaya sing sampeyan ujar, sedina banjur kirim saben-saben…

    Yen ora kanggo blogging, kita ora bakal kekancan ... dadi kaya sampeyan, aku matur nuwun amarga blog lan koneksi sing dak lakoni suwene taun…

    Narik banget carane kabeh bisa digunakake ... Aku wis blog luwih saka 9 taun lan ketemu akeh wong sing hebat, sinau akeh teknologi anyar lan terus truk 'kaya sing dikandhakake…

    Pungkasan, kanthi pamindhahan sing nyenengake, aku miwiti kanthi sawetara derajat nganggo URL sing anyar ... bakal luwih apik kanggo ndeleng ing endi wae sajrone pirang-pirang taun ... muga-muga sampeyan bisa mlaku-mlaku.

    • 7

      Matur suwun, Sean. Sampeyan wis menehi tips SEO lan CSS sing apik ing wektu iki lan aku seneng banget karo kabeh pitulung! Sampeyan uga pengawas IE6 (yuck!).

      Ngarepake sawetara tips liyane ... kaya ngerteni kenapa Pagerank saya mesthi nol! Wenehi pitulung marang Google-Boy!

      Kancamu,
      Doug

  5. 8
  6. 9
  7. 10

    Sugeng! Pancen menehi inspirasi kanggo ndeleng kabeh kerja keras sing ditindakake sajrone taun kepungkur lan sepira cepetane tuwuh. Aku pengin ngirim # 1000 uga.

  8. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.