Ora Ana ulang tahun sing luwih apik! 500 Pamaca Panganan!

kamenangan

Konten, Karep, Momentum ... iki kalebu telung unsur sing bakal dakkandhakake marang klien babagan blogging. Sawetara wong mikir manawa blogging minangka usaha narcissistic - luwih-luwih nalika ngomong babagan sukses blogging dhewe. Konflik kasebut, mula kenapa ana wong liya sing ngrungokake ora sukses Aku ngirimake jumlah feed lan njaga Peringkat Technorati lan informasi liyane supaya bisa menehi bukti babagan keberhasilan topik blogku.

Sesuk ulang taunku. Aku asring sepi ing ulang taunku amarga iku dina sing ora disengaja ing sejarah. Ing jaman saiki, dadi seminggu tragedi (saiki tambahake Virginia Tech menyang dhaptar acara sing elek).

Nanging, aku ora bisa ngindhari grafik iki lan matur nuwun kanggo wong sing wis ulang taun paling apik sing bisa dijaluk wong! (Kajaba anakku lan AppleTV Bill sing lan Carla entuk aku.)

Aku tekan 500 pamiarsa kanggo menehi feed dina iki!

500 Pangan Panganan

Matur nuwun kanggo kabeh wong sing tetep tetep! Saperangan minggu kepungkur Aku ngirim jabatanku kaping 500. Aku terus nyoba mbangun sing hebat isi, sandi passion kuwat kaya biasane, lan semangat blogku terus! Aku maca ing endi wae sing mung 1% pengunjung sing bakal menehi komentar. Yen sampeyan isin lan ora seneng, ngerti yen aku seneng banget karo perusahaan sampeyan!

Siji cathetan penting: Matur nuwun kanggo John Chow sing menehi inspirasi kanggo nggawe pangowahan supaya luwih akeh nonton ing feed. Sampeyan bakal sok dong mirsani teks cilik ing sangisore artikel sing ngajak sampeyan melu feed. Uga, aku nawakake pariwara kanggo hosting taun gratis sajrone feed. Kanthi tips John, aku mikir yen aku wis cukup nyepetake adopsi RSS. Matur suwun John!

18 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8

    Aku seneng banget, sugeng sugeng ambal warsa!
    Bubar maca blog sampeyan lan rumangsa minangka sumber sing apik banget. Aku yakin manawa sampeyan duwe sumber sing terkenal. 500th iku bab sing apik banget. Terusake gaweyan sing apik, aku ngarep-arep maca kiriman mbesuk.

  7. 10
  8. 12
  9. 13
    • 14

      Matur suwun Thor. Aku kurva tuwuh minangka bukti momentum sing luwih penting tinimbang apa wae. Aku sejatine seneng ngetrapake sawetara analisis statistik menyang pirang-pirang postingan kanthi asil mesin telusuran lan panempatan. Aku yakin manawa ana korélasi sing apik. Ing sawijining dina aku bakal matématika!

  10. 15
  11. 16
  12. 17

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.