5 Cara kanggo Mateni Kompetisi Sampeyan Kanthi Konten

Ana wong sing takon Quora yen blog bisa saingan ing segmen blogos sing rame banget. Pitakonane apik banget kanggo dijawab ing kana… Aku pengin nuduhake wangsulan karo sampeyan kabeh.

300-ragad.png

Mesthi wae bisa saingan! Isi gedhe bakal mesthi munggah ing ndhuwur, ora preduli kepiye rame ruangane. Teknik sing beda sing bisa sampeyan gunakake yaiku:

  1. Cepet wae - Yen sampeyan minangka situs utawa blog pertama sing njupuk topik kanthi bola-bali, sampeyan bakal luwih diweruhi.
  2. Dadi ndhuwur - Ngerti telusuran lan pengaruhe ing konten sampeyan bakal mbantu ngasilake lalu lintas mesin telusuran.
  3. Dadi sosial - Nggunakake media sosial kanggo nggedhekake blog sampeyan lan nggabungake media sosial menyang blog sampeyan supaya wong liya bisa nambah kanggo sampeyan. Tombol nuduhake, tombol retweet lan woro-woro ing Twitter, Facebook lan LinkedIn iku kudu.
  4. Dadi apik tenan - Yen ana topik sing bakal dibahas ing blog sampeyan, wong bakal ngomong lan akeh wong sing bakal teka.
  5. Dadi konsisten - Nulis konten lan maca sing saya akeh mbutuhake momentum lan rutinitas. Aja mikir ana kiriman hebat sing bakal ditindakake ... saben kiriman nambahake rega kanthi tambahan.

Konten gedhe mesthi bakal gelembung menyang ndhuwur ... lan nggunakake kabeh alat kanggo promosi konten sampeyan lan gampang ditemokake pancen kunci.

3 Komentar

  1. 1

    Aku meh ora setuju karo 5 poin kasebut. Sederhana, nanging ora gampang. Mung siji-sijine meksa. Nindakake kabeh 5 prelu mbutuhake investasi sing serius. Umume dhaptar kalebu investasi wektu sing penting (ora ujar manawa ora cocog), nanging # 4 minangka macem-macem perkara. "Dadi luar biasa" ora mung amarga sampeyan nandur modal luwih akeh wektu, sanajan sampeyan tetep konsisten, bisa dianggep statistik, bakal nambah kemungkinan ngasilake sing luar biasa. Aku bakal ngira manawa sampeyan, Doug, bisa menehi kasus kanggo pangerten sing luwih obyektif babagan "luar biasa."

    Lan aku ngapusi, aku duwe tekanan maneh.

    Kadhangkala Konten Gedhe munggah ing ndhuwur. Umume, tanpa strategi promosi utawa pemasaran sing disengaja, Konten Gedhe bisa uga ora bisa ditemokake ing mesin lan ora bisa dideleng. Kanthi dipikirake, aku saranake premis sing beda kanggo kiriman sampeyan. Upaya Apik bakal ngidini wong saingan ing pasar online (ide utawa produk) sing rame. Konten sing apik bakal dadi luwih gampang.

  2. 2

    Aku ora bisa setuju maneh! Konten sing apik tenan bisa dadi aset sing apik kanggo upaya pemasaran sampeyan. Yen wis ditulis, sampeyan kudu nggunakake kabeh saluran kanggo didaur ulang lan bisa muter ing ruang online.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.