Tambah Kesempatan Konten Sampeyan Dadi Viral Kanthi 5 Taktik iki

alesan virus isi

Kita wis nuduhake infografis liyane ing unsur konten virus lan aku mesthi wegah meksa nindakake perkara virus minangka strategi. Konten virus bisa nggawa kesadharan merek - kita asring ndeleng video. Nanging, aku durung nate weruh sapa wae sing ngetokke taman kasebut saben-saben. Sawetara nyoba hard, sawetara gagal ... pancen kombinasi bakat lan kabegjan sing ningkatake konten kanthi virally.

Ngandika, aku yakin taktik sing digunakake nalika fokus Isi virus minangka strategi sing apik kanggo konten umume. Ing infographic iki saka WhoIsHostingThis?, Dheweke menehi ejaan 5 alasan manawa konten apik tenan sampeyan ora bakal virus:

  1. Kurang daya tarik emosi - wong nuduhake konten sing ngasilake rasa penasaran, gumun, minat, gumun, ora mesthi, kagum lan humor.
  2. Ora "Berbagi Pantes" - wong pengin nuduhake, gampang dituduhake, menehi regane, lan bakal narik kawigaten wong sing nuduhake.
  3. Timing Ala - Temokake kaping dina, minggu, musim utawa kedadeyan sing dikarepake lan disenengi konten.
  4. Desain Ala - tata letak, warna lan daya tarik visual yaiku babagan konten sing bisa dituduhake. Investasi ing desain minangka investasi sing kemungkinan bakal dituduhake.
  5. Distribusi sing Apik - iki bisa dadi sing paling ora kita gunakake ... distribusi lan promosi konten sampeyan ing situs sing bakal nyedhaki pamirsa sing akeh.

pemasaran-konten-virus

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.