5 Piranti sing Bakal Ngapikake Asil saka Blogging

5 Piranti kanggo Nambah Asil saka Blogging

Blog bisa dadi sumber lalu lintas menyang situs web sampeyan, nanging butuh wektu kanggo nggawe kiriman blog lan ora mesthi entuk asil sing dikarepake. Nalika nggawe blog, sampeyan pengin nggawe manawa entuk nilai maksimal.

Ing artikel iki, kita wis nggambarake 5 alat sing bakal mbantu nambah asil saka blogging, sing bakal ngasilake lalu lintas lan pungkasane, adol.

1. Gawe Citra Sampeyan Nggunakake Canva

Gambar bisa narik kawigaten sampeyan lan yen sampeyan ora narik kawigaten pengunjung ing blog sampeyan ora bakal maca. Nanging nggawe gambar profesional sing apik lan menarik banget nantang lan mbutuhake wektu, lan yen sampeyan njaluk pitulung ahli, larang banget!

Canva yaiku alat desain grafis sing mbisakake wong sing paling ora duwe pengalaman lan ora kreatif ngasilake gambar tanpa mbutuhake katrampilan desain grafis.

Sawise milih jinis gambar sing pengin digawe (Kirim ing Facebook, pin Pinterest, grafis blog), sampeyan bisa milih saka perpustakaan desain profesional sing mung bisa diowahi kanthi sawetara tweak sing cocog karo gaya lan kabutuhan.

Cukup seret lan selehake gambar sing wis diunggah menyang desain (utawa pilih saka perpustakaan gambar stock sing akeh), lebokake saringan eye catching, tindakake nganggo teks lan elemen grafis liyane, lan liya-liyane.

Canva
Pilih desain banjur selaras gambar, warna, lan teks

Kanggo saben postingan blog, priksa manawa duwe paling ora siji gambar sing narik kawigaten para pamaca. Antarmuka panganggo intuisi sing gampang saka Canva gampang dikuasai supaya sampeyan bisa nggawe gambar sing apik banget kanggo kiriman blog sampeyan sajrone sawetara menit. Yen sampeyan nglampahi wektu karo Canva, sampeyan bakal kepingin weruh kepiye sampeyan bisa urip tanpa.

2. Riset pesaing Sampeyan Nggunakake Semrush

Nggawe ide kanggo kiriman cukup angel, nanging ngerti sing bakal nggawa sampeyan lalu lintas bisa dadi angel. Ngerti apa sing cocog kanggo para pesaing sampeyan bisa menehi wawasan lan ide sing penting kanggo blog sampeyan dhewe.

nggunakake Semrush sampeyan bisa ngetik alamat situs web pesaing lan ndeleng dhaptar tembung kunci ndhuwur sing saiki diwenehi peringkat ing Google. Sampeyan bisa ndeleng tembung kunci, perkiraan telusuran kanggo tembung kunci kasebut lan liya-liyane.

Yen pesaing sampeyan entuk lalu lintas kanggo tembung kunci iki, bisa uga ana kesempatan kanggo nulis konten sing nargetake tembung kunci supaya sampeyan bisa njupuk lalu lintas pesaing!

Nanging elinga, iki dudu kanggo nyalin pesaing sampeyan. Sampeyan bisa nggawe artikel sampeyan ngubengi tembung kunci nanging isine kudu beda. Sampeyan pengin nulis artikel sing luwih apik tinimbang pesaing lan promosi. Kanthi sawetara investigasi ing Semrush sampeyan bakal sinau luwih akeh babagan pesaing lan iki bakal mbantu entuk asil luwih akeh kanthi blogging.

3. Nambah Tingkat Konversi kanggo Lengganan Email nggunakake Popup Intent Exit

Yen sampeyan pengin nggawe pamirsa kanggo blog sampeyan dhaptar email iku penting banget. Nanging dadi luwih angel kanggo narik kawigaten para pengunjung situs web lan ngyakinake supaya mlebu utawa langganan email sing dikonversi.

Cara sing apik kanggo narik kawigaten yaiku kothak nyembul sing njaluk alamat email. Nanging kothak popup bisa ngganggu lan nyebabake gangguan nalika browsing situs web.

Cara sing apik lan efektif yaiku nggunakake popup metu, sing bisa dideteksi nalika sampeyan metu saka situs kasebut banjur nuduhake popup kasebut. Sampeyan bisa njelajah situs kasebut nganti pirang-pirang jam lan ora ana kedadeyan, nanging sawise sampeyan nyoba ninggalake situs web, popup bakal muncul.

OptinMonster minangka alat WordPress sing migunani banget sing ndhukung popup kanthi tujuan metu. Alternatif kanggo OptinMonster yaiku Sumome sing ora mung kasedhiya ing WordPress nanging uga bisa digunakake ing platform liyane.

4. Nindakake Pilihan Babagan sing Apik

Nalika pengunjung nemokake konten ing situs sampeyan sing migunani kanggo pamirsa, mula luwih becik supaya bisa enggo bareng. Iki tegese nduwe lambang nuduhake supaya katon ing situs web sampeyan, mula yen swasana ati mung bisa klik.

Flare ngidini sampeyan nyakup bar bareng vertikal lan horisontal ing kiriman. Nalika sampeyan nggulung mudhun liwat postingan, lambang nuduhake bakal katon ing kabeh wektu. Bubar iki nambah luwih apik Analytics ing platform dadi saiki sampeyan bisa ndeleng kiriman sing entuk saham paling akeh dibandhingake karo kunjungan. sapa pengaruh utama sing nuduhake kiriman sampeyan, lan liya-liyane.

Dheweke uga duwe enggo bareng sing ramah pangguna kanggo pangguna seluler sampeyan.

Nuduhake piranti seluler dadi luwih penting, nanging sampeyan kudu luwih gampang nuduhake.

5. Nuduhake Konten Sampeyan Lawas liwat Buffer

Kerep banget, kita fokus kanggo promosi konten anyar lan lali babagan konten sing wis ana ing situs web sing isih migunani lan migunani. Yen sampeyan duwe konten ijo (konten sing ora ketinggalan jaman) mula kenapa sampeyan nuduhake kanthi rutin.

Iki minangka jinis kiriman sing sampurna kanggo nyiyapake lan gawe jadwal sadurunge penyangga minangka alat sing apik kanggo ngatur iki. Pisanan, sampeyan nemtokake wektu sing pengin dikirim nganyari saluran sosial (Facebook, Twitter) banjur cukup nambah kiriman menyang antrian sing siap dienggo bareng ing slot wektu sing kasedhiya sabanjure. Alat pelengkap kanggo Buffer yaiku Bulkbuffer sing ngidini sampeyan nyiyapake kabeh kiriman ing spreadsheet banjur ngimpor menyang Buffer supaya otomatis ditambahake ing antrean.

Pilih konten ing situs sampeyan sing isih relevan lan gawe spreadsheet kanthi nganyari sing pengin dituduhake, lan impor menyang Buffer kanggo enggo bareng sing gampang lan otomatis.

Blog sampeyan minangka aset sing penting kanggo bisnis sampeyan lan kanthi nandur modal sawetara wektu, sampeyan bisa nambah asil blog kanthi dramatis. Ing artikel iki, kita nerangake babagan 5 cara kanggo nindakake iki. Sing endi sing bakal sampeyan ngleksanakake? Apa sampeyan pengin nambah?

Kita seneng ngrungokake saka sampeyan!

3 Komentar

  1. 1

    Hei Ian

    Yo .... blogging minangka alat sing luar biasa kanggo entuk asil sing apik. Ora diraguhi, pancen penting kanggo nulis blog sing apik banget .Nanging yen ora bisa narik kawigaten, mula kabeh upaya sampeyan bakal muspra. Ora apa-apa kanggo nggawe gaweyan lan wektu sethithik ing blogging supaya luwih akeh wong nglumpukake babagan tulisan sampeyan.

    Piranti kasebut, yen digunakake kanthi cerdas bakal ngasilake akeh .Luwih becik kanggo pamula lan wong sing durung duwe pengalaman, alat kasebut dadi kekayaan.

    Dadi, matur nuwun kanthi matur nuwun amarga sampeyan wis ngerti babagan alat kasebut supaya bisa ngupayakake para pengunjung kanthi luwih tliti.

    Alish

  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.