Tips nulis Whitepaper sing Nggawe Sales

whitepaper

Saben minggu, aku ndownload whitepaper lan diwaca. Pungkasane, kekuwatan whitepaper diukur, ora kanthi jumlah undhuhan, nanging bathi sabanjure sing wis dipikolehi nalika ora nerbitake. Sawetara whitepaper luwih apik tinimbang liyane lan aku pengin nuduhake pendapat babagan sing dipercaya dadi whitepaper sing apik.

  • Whitepaper njawab masalah rumit kanthi rincian lan data pendukung. Aku ndeleng sawetara whitepaper sing bisa dadi postingan blog. Whitepaper dudu prekara sing gampang ditemokake kanthi prospek, luwih saka iku - luwih saka postingan blog, kurang saka ebook.
  • Whitepaper nuduhake conto saka pelanggan nyata, prospek, utawa publikasi liyane. Ora cukup kanggo nulis dokumen sing nyebutake tesis, sampeyan kudu menehi bukti sing bener.
  • Papan putih yaiku estetis. Kesan pisanan pancen penting. Nalika mbukak whitepaper lan ndeleng Microsoft Clip Art, biasane ora maca luwih dhisik. Iki tegese panganggit ora mbutuhake wektu… tegese uga ora njupuk wektu kanggo nulis konten.
  • Papan putih yaiku ora disebar kanthi bebas. Aku kudu ndhaptar. Sampeyan dagang informasi kanggo informasi - lan sampeyan kudu menehi kualifikasi minangka pimpinan karo formulir registrasi sing dibutuhake. Formulir Landing Page gampang ditindakake kanthi nggunakake alat kaya tukang bentuk online. Yen aku ora serius babagan topik kasebut, aku ora bakal ndownload papan putih. Nyedhiyakake kaca kebangkrutan sing apik sing adol whitepaper lan nglumpukake informasi.
  • Kaca putih 5 nganti 25 kaca kudu meksa cukup kanggo aku nganggep sampeyan minangka panguwasa lan sumber daya kanggo karya apa wae. Kalebu dhaptar priksa lan area kanggo cathetan supaya ora mung diwaca lan dibuwang. Lan aja lali nerbitake informasi kontak, situs web, blog lan kontak sosial ing sajroning tugas.

Ana pirang-pirang cara kanggo nggawe whitepaper cukup kuat kanggo nyurung penjualan.

  1. Transparan - Kaping pisanan yaiku marang transparan marang pamaca kanthi tepat babagan carane ngatasi masalah kasebut kanthi rinci. Rincian kasebut pancen winates, nyatane, dheweke luwih seneng nyeluk sampeyan kanggo ngrampungake masalah tinimbang nyatane dhewe. Apa sampeyan bakal nggunakake informasi sampeyan kanggo nindakake dhewe…. aja padha sumelang ... padha ora bakal nelpon sampeyan. Aku wis nulis sawetara makalah babagan ngoptimalake blog WordPress - ora ana kekurangan wong sing nelpon aku supaya bisa mbantu.
  2. kualifikasi - Cara nomer loro yaiku nyedhiyakake pamaca karo kabeh pitakon lan wangsulan sing cocog karo sampeyan minangka sumber sing luwih apik tinimbang wong liya. Yen sampeyan nulis whitepaper babagan "Cara nyewa Konsultan Media Sosial" lan sampeyan menehi kontrak terbuka marang para pelanggan sing bisa ditinggal kapan wae… wenehi bagean ing whitepaper babagan negosiasi kontrak! Kanthi tembung liyane, dhukung lan lakoni kanthi kuat.
  3. Nelpon kanggo Tindakan - Aku kaget tenan karo pirang-pirang whitepaper sing dakwaca nalika aku mungkasi artikel iki lan ora ngerti babagan penulis, kenapa dheweke bisa nulis babagan topik kasebut, utawa kepiye cara mbantu aku mbesuk. Nyedhiyakake ajakan-tumindak sing jelas ing papan putih, kalebu nomer telpon, alamat, jeneng lan foto profesional penjualan sampeyan, kaca registrasi, alamat email… kabeh bakal nambah kemampuan kanggo ngowahi pamaca.

3 Komentar

  1. 1

    Titik apik, Doug. Aku uga nemokake manawa akeh perusahaan sing nyoba nggunakake whitepaper kanggo nyepetake proses penjualan ngilangi rong bahan sing paling penting. Kaping pisanan, apa dheweke nerangake masalah sing pancen cocog banget karo apa sing diwenehake minangka produk utawa layanan, lan sing nomer loro, apa sing nggawe dheweke beda? Ora kudu luwih apik. (Pelanggan bakal mutusake, ora preduli kaping pira vendor bisa ngomong).

  2. 2

    @freighter, aku ora setuju yen sampeyan kudu nemtokake apa bedane - nanging ora ana sing sejatine percaya karo perusahaan kanthi mung ujar manawa beda. Napa pentinge nggawe pesen kualifikasi ing whitepaper. Kanthi netepake kualifikasi, sampeyan bisa mbedakake dhewe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.