5 Tips Ngembangake Bisnis Kanthi Mobile

mobile-money.jpgOpinionLab wis ngumumake limang tips sing bakal mbantu perusahaan ningkatake pengalaman seluler lan narik pelanggan anyar:

  1. Miwiti pengalaman pangguna: Pengalaman pangguna sing apik minangka pertimbangan utama kanggo sukses seluler. Kerep banget, perusahaan nyoba niru fungsi situs web tradisional ing properti seluler. Kanggo mesthekake panggunaan seluler sing optimal, fokus ing kabutuhan pelanggan lan bisnis, sing bisa beda-beda tinimbang karo web tradisional. Prekara sing gampang kaya ukuran tombol (apa cukup gedhe?) Lan manawa ora ana gulung sisih-sisi asring dieling-eling ing upaya kaping pisanan lan bisa mbayangake fungsi sing paling gedhe. Miwiti kanthi ngrungokake pelanggan: goleki kepiye carane kepengin melu perusahaan liwat piranti seluler lan kepiye cara nggunakake saluran seluler kanggo nggayuh tujuan. Priksa manawa nggawe platform seluler sing cocog karo kabutuhane pelanggan, lan priksa manawa fitur sampeyan kudu nimbang tantangan unik saka pengalaman seluler.
  2. Aja nganggep sampeyan butuh aplikasi: Kanggo sawetara bisnis, sampeyan pancen nindakake; kanggo wong liya, investasi kasebut ora pantes, lan sampeyan luwih becik investasi ing ngarsane web seluler. Timbang pro lan kontra: Situs web seluler duwe daya tarik pasar gedhe lan bisa diakses kabeh jinis piranti seluler. Nanging nalika aplikasi seluler nggayuh luwih sithik tinimbang situs web seluler, akeh bisnis ceruk seneng saluran pemasaran iki, amarga nyedhiyakake pengalaman unik lan fokus khusus kanggo para smartphone.
  3. Aja nganggep manawa seluler mesthi tegese seluler: Priksa manawa sampeyan nyedhiyakake link terkenal menyang situs web lengkap kanggo sapa wae sing pengin ngakses. Pemotongan smartphone saiki bisa gampang surfing situs web lengkap, lan kasunyatane akeh situs seluler sing ora nyedhiyakake akses menyang fitur sing padha sing ditemokake ing situs web lengkap — fitur sing dikarepake utawa kudu digunakake para pengunjung nalika lagi mlaku . Sanajan gampang mriksa saldo akun bank liwat situs seluler, sampeyan bisa uga kudu mbayar tagihan kanthi nggunakake bagean pambayaran tagihan situs lengkap sing ora nate dikirim menyang seluler.
  4. Leverage sing wis ana, teknologi seluler gratis kanggo nyambung karo pamirsa seluler: Ora preduli manawa sumber daya perusahaan sampeyan paling apik nandur modhal ing aplikasi seluler, akeh teknologi sing wis ana bisa mbantu sampeyan nyambung karo pamirsa seluler tanpa investasi gedhe ing pangembangan teknologi. Popularitas layanan adhedhasar lokasi kayata Foursquare lan Facebook Places wis ngowahi cara merek bisa pasar menyang pelanggan seluler kanthi ngidini bisnis bata lan mortir kanthi gampang ngenali lan menehi penghargaan marang para pelanggan sing setia kanthi macem-macem spesial lan diskon. DialogCentral minangka conto liyane teknologi seluler gratis sing nyengkuyung keterlibatan: nggunakake alat iki, konsumen bisa ngirim umpan balik langsung menyang bisnis nalika ing perjalanan, lan bisnis bisa nampa komentar pelanggan wektu nyata kanthi gratis.
  5. Nganggo kerangka pangukuran seluler sing efektif: Umume bisnis saiki ora duwe peralatan sing efektif kanggo ngukur upaya seluler. Pisanan, mundur sawetara lan tliti kanthi tliti apa sing bisa lan kudu diukur. Ing lingkungan seluler, metrik sing wis dingerteni ora ditrapake maneh, mula goleki langkah-langkah sing bakal ngatasi kabeh saluran merek modern sampeyan, kayata keterlibatan pelanggan. Banjur, jelasake paramèter sing dibutuhake kanggo ngetrapake langkah-langkah kasebut kanggo karakteristik unik bisnis sampeyan. Coba pilih, sistem umpan balik teks mbukak minangka bagean saka program pangukuran kanggo mesthekake yen sampeyan nggawe keputusan adhedhasar kabutuhan pelanggan tinimbang asumsi perusahaan.

Amarga luwih akeh konsumen ngandelake piranti seluler lan aplikasi seluler kanggo kabeh, wiwit blanja online nganti plancongan pesenan, perbankan, lan mbayar tagihan, bisnis kudu nggawe pengalaman seluler sing mulus lan ngrungokake apa sing dicritakake para pelanggan. Rand Nickerson, CEO OpinionLab

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.