Cara Nggawe Corong Sales Online 5 Langkah sing Sederhana

Cara Nggawe Corong

Sajrone sawetara wulan kepungkur, akeh bisnis pindhah menyang pemasaran online amarga COVID-19. Iki nggawe akeh organisasi lan bisnis cilik ngupayakake nggawe strategi pemasaran digital sing efektif, utamane perusahaan-perusahaan sing utamane ngandelake penjualan liwat toko bata lan mortir. 

Nalika restoran, toko eceran, lan liya-liyane wis mulai mbukak maneh, pelajaran sing dipelajari sajrone pirang-pirang wulan kepungkur wis jelas - pemasaran online kudu dadi bagean saka strategi bisnis sampeyan.

Kanggo sawetara wong, iki bisa nggegirisi amarga pemasaran online minangka usaha anyar. Katoné sawetara alat, saluran, lan platform sing ora ana enteke sing bisa diarani.

Kanggo masarakat iki, aku bakal ngomong aja padha sumelang - pemasaran online ora rumit kayane.

Kasunyatane, mung ana limang langkah sederhana sing kudu sampeyan lakoni kanggo miwiti pemasaran online lan supaya bisa digunakake.

5 Langkah

  1. Nggawe lapisan siji
  2. Wireframe situs web sampeyan
  3. Gawe generator timah
  4. Gawe urutan email penjualan
  5. Gawe urutan email imel

pemasaran digawe buku sederhana

Lima langkah kasebut minangka kerangka kerja pemasaran sing ditulis dening Donald Miller lan Dr. JJ Peterson ing buku kasebut Pemasaran Digawe Sederhana. Bareng, nggawe apa sing biasa kita sebut corong marketing / sales.

Sanajan sampeyan bisa entuk katrangan rinci babagan saben langkah ing buku, aku mung bakal nyorot saben langkah, nerangake apa sampeyan kudu langkah tartamtu ing pemasaran online, lan menehi sampeyan barang sing praktis sing bisa ditindakake kanthi langsung .

Siap miwiti marketing online sampeyan? Ayo nyilem.

Langkah 1: Siji-Liner

Siji-liner sampeyan yaiku 2-3 ukara sing gampang sing nggambarake masalah sing sampeyan ngatasi pelanggan, solusi sampeyan kanggo masalah kasebut (yaiku produk / layanan sampeyan), lan asil sing bisa diarepake pelanggan sawise nindakake bisnis karo sampeyan.

Alesan kita miwiti nganggo siji-liner yaiku amarga fleksibilitas. Sampeyan bisa ngetrapake siji baris menyang teken email, kertu bisnis, aset surat langsung, situs web, lan macem-macem aset liyane. Ora mung winates karo aset pemasaran online sampeyan.

Tujuane siji-liner yaiku gampang - narik minat merek sampeyan - lan rampung karo miwiti masalah sing sampeyan ngatasi pelanggan. Mung yen sampeyan bisa narik minat calon pelanggan ing merek sampeyan, banjur bakal pindhah menyang bagean sabanjure corong. Dadi, sentrisake customer nalika nggawe siji-liner!

Langkah Tumindak - Nggawe garis siji kanthi nyatakake masalah sing diadhepi pelanggan, banjur solusi sing ditawakake, lan asil sing bisa diarepake pelanggan sawise nindakake bisnis karo sampeyan.

Langkah 2: Wireframe Situs Web Sampeyan

Langkah sabanjure ing corong penjualan sampeyan yaiku ngrancang lan nggawe situs web sing bisa digunakake. Aku ngerti yen swasana iki medeni medeni nanging sampeyan bisa ngekspor sumber situs web sampeyan menyang agensi yen sampeyan ora kepengin. 

Situs web sampeyan kudu gampang lan jelas sabisa lan tegese dadi alat sales. Kakehan pamilik bisnis ndeleng situs web minangka statis yen pancen kudu ngasilake luwih akeh dhuwit kanggo sampeyan. Kurang link dadi luwih apik, lan maneh, yen sampeyan ngomong babagan masalah sing diadhepi para pelanggan lan solusi sampeyan, luwih apik

Alesan supaya kita kalebu situs web ing corong penjualan amarga kemungkinan bakal dadi papan utama wong-wong bisnis karo sampeyan kanthi online. Sawise sampeyan narik minat karo siji-liner, mula kita pengin menehi informasi luwih sithik marang wong liya lan nyedhaki supaya bisa adol.

Langkah Tumindak - Nalika ngrancang situs web, sampeyan kudu mikir liwat ajakan-tumindak (CTA) utama. Yaiku tumindak sing kudu ditindakake pelanggan potensial kanggo nindakake bisnis karo sampeyan. Iki bisa uga gampang kaya "tuku" utawa sing luwih kompleks kaya "entuk perkiraan". Apa wae sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Pikirake liwat CTA utama lan bakal nggawe proses desain web sampeyan dadi kurang stres yen sampeyan entuk.

Langkah 3: Gawe Generator Utama

Ing kene kita bisa ndeleng corong penjualan kanthi cara sing luwih tradisional. Generator utama sampeyan minangka aset sing bisa didownload sing bisa ditampa pelanggan potensial kanthi ngganti alamat email. Aku yakin sampeyan wis ndeleng akeh conto ing internet.

Aku biasane seneng nggawe PDF utawa video cendhak sing bisa ditampa pelanggan potensial yen menehi alamat email. Sawetara ide kanggo generator utama bisa dadi wawancara karo ahli industri, dhaptar priksa, utawa video cara. Sanggup sampeyan lan apa sing sampeyan pikirake bakal menehi regane kanggo target target.

Tujuan generator utama yaiku entuk informasi kontak calon pelanggan. Luwih saka kamungkinan, yen ana sing ndownload generator utama sampeyan, dheweke bakal dadi prospek sing apik lan bisa uga seneng karo produk / layanan sampeyan. Ganti alamat email kanggo generator timbal minangka langkah liyane ing corong penjualan lan selangkah cedhak karo tuku.

Langkah Tumindak - Brainstorm babagan konten sing bakal migunani kanggo target pamirsa lan bakal mbujuk supaya menehi alamat email. Ora kudu rumit, nanging kudu relevan lan migunani kanggo wong sing pengin didol.

Langkah 4: Gawe Urutan Email Sales

Saiki kita melu bagean otomatis ing corong penjualan. Urutan email penjualan sampeyan yaiku 5-7 email sing dikirim menyang calon pelanggan yen ndownload generator utama sampeyan. Iki bisa dikirim sawetara dina suwene utawa sawetara minggu adoh gumantung karo sifat industri sampeyan.

Email pertama sampeyan kudu dianterake kanggo ngirim generator utama sing sampeyan janjeni lan ora liya - simpel. Banjur sampeyan kudu duwe sawetara email sabanjure kanthi urutan fokus ing testimoni lan ngatasi bantahan umum kanggo tuku produk / layanan sampeyan. Email pungkasan ing urutan penjualan yaiku email sing adol langsung. Aja isin - yen ana sing ndownload generator utama sampeyan, dheweke pengin sing duwe. Dheweke mung butuh rada tenanan.

Saiki kita bakal mulai ndeleng calon pelanggan dadi pelanggan nyata. Alesan manawa kita duwe urutan sales otomatis supaya sampeyan ora gampang nyoba supaya adol menyang prospek sampeyan - sampeyan kabeh bisa nyelehake kanthi otomatis. Lan target urutan dodolan sampeyan dadi panjelasan - nutup kesepakatan!

Langkah Tumindak - Pikirake 5-7 email sing sampeyan pengin ing urutan sales (kalebu ngirim generator utama, testimoni, ngatasi keberatan, lan email penjualan langsung) banjur tulis. Dheweke ora prelu dawa utawa kompleks - nyatane, luwih ringkes dadi luwih apik. Nanging, aturan emas yaiku kudu relevan lan menarik.

Langkah 5: Gawe Urutan Email Nurture

Urutan email sampeyan saka 6-52 email gumantung saka motivasi lan gung-ho babagan pemasaran email. Email iki biasane dikirim saben minggu lan bisa uga ana tips, warta perusahaan / industri, kepiye, utawa apa wae sing sampeyan pikir bakal migunani kanggo target pamirsa.

Sebab kita duwe urutan asuhan amarga sanajan sawise ndownload generator utama lan ngatasi urutan penjualan sampeyan, sawetara pelanggan bisa uga durung siyap tuku. Ora apa-apa. Nanging, kita ora pengin kelangan calon pelanggan kasebut. Dadi, sampeyan terus ngirim email kanggo ngelingake manawa produk / layanan minangka solusi kanggo masalah kasebut.

Ora apa-apa yen wong ora maca utawa mbukak email sampeyan. Urutan iki isih migunani amarga jeneng merek sampeyan katon ing kothak mlebu email, sing asring ana ing piranti seluler. Dadi, prospek terus dieling-eling manawa perusahaan sampeyan ana.

Sawise calon pelanggan ngliwati urutan asuhan iki, sampeyan bisa nyelehake ing urutan perawatan liyane utawa transfer menyang urutan sales liyane. Mesthekake yen sampeyan ora bakal kelangan wong ing corong lan bisnis sampeyan sing paling penting.

Langkah Tumindak - Temtokake tema kanggo urutan email sampeyan. Apa sampeyan bakal ngirim tips sing ana gandhengane karo industri sampeyan? Kepiye carane? Warta perusahaan? Utawa bisa uga ana sing liya. Sampeyan arep.

kesimpulan

Ana sing duwe! Corong penjualan 5 langkah sing gampang bisa sampeyan tindakake dhewe utawa karo tim sampeyan.

Yen transisi menyang pemasaran online wis dadi tantangan, coba coba kerangka kerja sederhana iki. Aku janji sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing luwih apik tinimbang ora duwe strategi online. 

Lan yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan perusahaan sing nggawe kerangka corong penjualan iki, priksa StoryBrand.com. Dheweke uga duwe lokakarya nyata lan lokakarya pribadi kanggo ndhidhik sampeyan lan tim babagan kerangka kerja sing sederhana.

Yen sampeyan pengin nggawe corong sales kanggo bisnis sampeyan miturut prinsip StoryBrand, banjur hubungi tim kita ing Agensi Boon.

Hubungi Agensi Boon

Mangkene corong penjualan lan pertumbuhan bisnis sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.