Konsumen Aja Tuku Kasampurnan maneh

5 lintang1

Salah sawijining transformasi paling apik sing dakkira media sosial yaiku karusakane sampurna merek Ora maneh konsumen ngarepake kasampurnan ... nanging kita ngarep-arep kejujuran, layanan pelanggan, lan nepaki janji apa wae sing diarepake perusahaan.

Ing nedha awan klien minggu kepungkur ing Solusi Bitwise, Presiden lan CEO Ron Brumbarger marang para klien manawa Bitwise bakal nggawe kesalahan… nanging dheweke bakal ngupayakake supaya bisa pulih maneh lan ngupayakake kapentingane klien. Ana sawetara klien utama ing sacedhake tabel - lan reaksi kasebut ora bisa luwih optimis. Ana pujian kabeh layanan pelanggan lan dhukungan sing diwenehake karyawan Bitwise.

IMHO, manajer merek sing apik mesthi nindakake tugas apik tenan kanggo nyampurnakake merek kanthi olahpesen, grafis, lan hubungan umum sing tetep. Saiki, jaman saiki wis ana ing mburi kita, amarga perusahaan ora bisa ngontrol utawa ngapusi media sosial maneh lan apa sing diandharake konsumen lan klien. Pelanggan saiki duwe kunci merek sampeyan.

Wiwitane kayane medeni ... perusahaan sampeyan bisa uga tetep golek sampurna merek urip. Aja padha sumelang ing bab iku. Nyatane… mandheg wae. Sampeyan luwih ngrusak perusahaan sampeyan kanthi nyoba nutupi cacat tinimbang ngumumake ing ngarep. Saben perusahaan duwe kekuwatan lan kekurangan, lan konsumen uga klien ngarepake kedadeyan. Ora kesalahan sing kedadeyan, nanging cara perusahaan sampeyan pulih.

Malah ing rating produk lan review, iki kedadeyan. Rating 5 bintang bisa uga nyengsarakake penjualan sampeyan tinimbang mbantu dheweke. Nalika maca ulasan produk, aku cenderung langsung menyang review negatif. Aku ora ngeculake tuku. Nanging, nalika mriksa komentar negatif, aku mutusake apa ora kelemahane sing bisa daklakoni. Adol gadget kanggo sampeyan kanthi dokumentasi sing elek saben dina! Aku ora maca manual produk.

Nalika ndeleng rating 5-bintang, aku biasane ninggalake review lan nggoleki ing panggon liya. Ora ana sing sampurna lan aku pengin dilaporake babagan kekurangan. Aku ora tuku kesempurnaan maneh. Aku ora precaya maneh ing kasampurnan. Ing presentasi e-commerce taun lalu, pabrikan elektronik utama ujar manawa ulasan sing sampurna asring nyebabake penjualan produke. Ora ana wong liya sing percaya marang kasampurnan.

Sampeyan bisa uga katon ora logis, nanging sampeyan bisa uga pengin nambah kekuwatan lan ngakoni kelemahane yen pengin nambah sales, nyetel pangarepan, lan bisa nggayuh. Pelanggan sing seneng dudu pelanggan sing duwe produk sing sampurna… pelanggan sing seneng karo perusahaan sampeyan, kepiye carane dieksekusi, lan - sing paling penting - kepiye sampeyan pulih saka kesalahan utawa kegagalan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.