Sampeyan Ilang 3 saka 5 Indera babagan Kesan

Depositphoto 24055849 m

Aku nekani pesta peluncuran publikasi khusus cetak babagan budaya panganan ing Midwest. Nalika aku ngomong karo tim sing nggawe, ana kebanggaan luar biasa babagan konten, seni, lan produk sing wis rampung. Majalah iki padhet lan sampeyan bisa ngrasakake kualitas kertas, ngambu print sing seger, lan meh ngrasakake panganan sing kaya ngono diterangake ing majalah kasebut.

Supaya aku mulai mikir babagan kesan sing ditinggalake para pemasar. Saiki kita wis rame ing media digital amarga murah lan kapabilitas teknologi, mula kita lali yen umume wong mung ndeleng apa sing wis ditindakake liwat teks lan perumpamaan. Yen njupuk kedudukan, kita bisa nindakake video sing saiki bisa digunakake ndeleng lan krungu kita Nanging isih mung 2 saka 5 indra sing bisa ditindakake.

Yen sampeyan pengin nuwuhake timah, iku ora mung babagan nyurung email liyane ing kothak mlebu. Sampeyan kudu entuk target kasebut lan menehi kesan yen sampeyan pengin ngarahake langkah sabanjure nggawe tuku, mlebu maneh kontrak, utawa nambah pengeluaran karo organisasi sampeyan.

Kepiye sampeyan bisa nggayuh rasa liyane - tutul, mambu, lan rasa - kanggo ninggalake kesan sing awet? Yen sampeyan ana ing kutha sing padha, bisa uga gampang kaya nggawa prospek utawa klien sampeyan menyang nedha bengi. Nanging akeh sing makarya ing njaba kisaran nyopir, mula pilihanane rada winates. Mbok sampeyan bisa duwe produk khusus sing diproduksi utawa potongan sing apik dikembangake. Mbok sampeyan bisa nyakup sebotol anggur utawa panganan lokal sing dikirim liwat surat.

Sing biyasa dadi norma saiki wis langka - nuduhake kesempatan sing luar biasa kanggo mbedakake sampeyan saka kompetisi. Apa sing bisa sampeyan lakoni supaya kesan terus nganggo tutul, mambu, lan rasa?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.