5 Alesan supaya ora ngunggah Musik utawa Video menyang Pihak katelu

Katentuan Pangginaan supados AlaPira sing maca "Katemtuan Panggunaan"? Yen sampeyan nyedhiyakake konten liwat pihak katelu, sampeyan bisa uga mikir maneh. Kesempatan duwe hak sing lengkap, tanpa royalti, kanggo ngatur lan nyebarke konten sampeyan tanpa menehi ganti rugi. Yen sampeyan nemoni masalah nglereni video, mp3, Podcast, lsp. nglampahi dhuwit lan dadi host sampeyan dhewe. Kanthi mangkono, sampeyan ora kudu setuju karo sawetara Katentuan Pangginaan supados aneh sing bakal ngidini sawetara perusahaan gedhe ngasilake luwih akeh dhuwit saka konten sampeyan.

Yen sampeyan ngunggah video menyang Youtube lan Youtube entuk entuk pirang-pirang yuta yuta ... sampeyan mung menehi dhuwit ing kanthonge! Napa sampeyan bakal nindakake iku?

  • Youtube - sampeyan menehi lisensi Youtube ing saindenging jagad, ora eksklusif, tanpa royalti, sublicense lan bisa ditransfer kanggo digunakake, ngasilake, nyebarke, nyiyapake karya turunan, nampilake, lan nindakake Pangiriman Panganggo sing ana gandhengane karo Situs Web Youtube lan Youtube (lan bisnis panerusipun), kalebu tanpa watesan kanggo promosi lan nyebarke bagean utawa kabeh situs web Youtube (lan karya turunane) ing format media lan liwat saluran media apa wae.
  • Google - sampeyan ngarahake lan menehi wewenang marang Google, lan menehi hak lan lisensi sing ora ana royalti, host, cache, rute, ngirim, nyimpen, nyalin, ngowahi, nyebarake, nindakake, nampilake, ngowahi format, kutipan, nggampangake adol utawa nyewa salinan, nganalisa, lan nggawe algoritma adhedhasar Konten Resmi kanggo (i) dadi tuan rumah Konten Resmi ing server Google, (ii) ngindeks Konten sing Resmi; (iii) nampilake, nindakake lan nyebarake Konten Resmi
  • MySpace - Kanthi nampilake utawa nerbitake ("ngeposake") Konten apa wae utawa liwat Layanan MySpace, sampeyan menehi lisensi winates kanggo MySpace.com kanggo nggunakake, ngowahi, nindakake umum, nampilake publik, ngasilake, lan nyebarake Konten kasebut mung ing lan liwat Layanan MySpace.
  • FLURL - Sampeyan menehi lisensi non-eksklusif kanggo Layanan kanggo nerbitake, pasar, adol, lisensi, eksploitasi, lan digunakake kanthi cara apa wae, kabeh bahan sing disedhiyakake kanggo Layanan, Situs Web, lan / utawa digunakake kanthi Layanan apa wae, kalebu nanging diwatesi mung musik, foto, materi sastra, seni, jeneng, judhul lan logo, merek dagang, lan properti intelektual liyane. Sampeyan ora bakal menehi ganti rugi kanggo unggahan utawa materi liyane sing diwenehake menyang Layanan.
  • DropShots - DropShots minangka pemilik saka kabeh hak cipta lan basis data ing Layanan lan isine. Sampeyan ora bisa nerbitake, nyebarke, ngekstrak, nggunakake maneh utawa ngasilake konten apa wae ing sembarang formulir material (kalebu fotokopi utawa nyimpen ing media apa wae kanthi sarana elektronik) kajaba sing cocog karo lisensi panggunaan winates sing kasebut ing pariwara hak cipta.

Mungkasi menehi konten sampeyan kanthi gratis! Perusahaan-perusahaan hebat janji ora bakal nggunakake konten sampeyan ngluwihi distribusi liwat situs web. Perusahaan-perusahaan hebat bakal menehi ganti rugi yen nggunakake konten sampeyan ing sanjabane situs kasebut. Lan perusahaan gedhe uga bakal ngidini sampeyan terus MILIK konten sampeyan - sanajan sampeyan ninggalake layanane.

Waca Ketentuan Penggunaan!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hi Duane,

    Saiki aku entuk 500 kesalahan skrip ing situs kasebut…
    Aku bakal mriksa Katentuan Pangginaan supados langkung serep. Aku dudu pengacara - mung wis mirsani akeh artikel lan diskusi sing ngomong babagan agregator konten sing bener-bener salah ngandhani pangguna babagan sapa sing 'nduweni' konten kasebut, kepiye carane bisa digunakake, lan manawa panyedhiya konten bisa menehi ganti rugi. panggunaan.

    Doug

  3. 3

    Kiriman sing apik banget, Doug.
    Utamane nganggep manawa hosting media sing sugih ora butuh biaya maneh lan sikil ... (Ing kene aku bisa menehi saran MediaTemple kanggo aku ngalih sawise Duwe setya supplier server asli kanggo bab 5 karo. Padha duwe kepuasan pelanggan dhuwur banget, lan aku kaget ing kacepetan sing padha reply ing e-mail customer non-geeky. (Lan ora, aku ora kerja karo dheweke…)

    Alasan liyane kanggo ora hosting konten sampeyan dhewe ing pihak katelu yaiku, sampeyan ora bakal ngerti carane ngganti kabijakan ing mangsa ngarep - uga, utawa sampeyan ora ngerti carane ngganti konten sampeyan ... (Bayangake yen sampeyan nggawe video / lagu sing keren online, lan sawetara institusi marketing pengin tuku saka sampeyan - sampeyan ora bisa ngedol yen sampeyan setuju karo syarat sing wis ditetepake Doug…)
    Dadi: tuan rumah dhewe. Seneng. Dadi kreatif.

    Lan minangka plug, kene sawetara video sing dijupuk.

  4. 4

    Hi Doug,

    Aku mung pengin menehi komentar kanthi cepet babagan artikel sampeyan. Kudos kanggo sampeyan kanggo nyengkuyung seniman nimbang ngirim media menyang host / distributor pihak katelu. Pancen, akeh banget wong kreatif sing gagal nimbang bisnis lan aspek legal saka industri hiburan lan properti intelektual, lan bisa gampang kanggo wong oportunistik - dadi manajer, agen, label rekaman (gedhe utawa cilik), utawa operator situs web - kanggo njupuk kauntungan saka wong-wong sing lack acumen bisnis utawa pangerten dhasar saka hukum hak cipta US.

    Sing wis dikandhakake, penerbit lan distributor pihak katelu ora duwe pilihan kajaba mbutuhake pamilik hak cipta menehi pihak katelu non-eksklusif lisensi kanggo hak tartamtu saka sing duwe hak cipta (artis), inter aliahak kanggo ngasilake, nyebarake, lan nampilake umum materi sing duwe hak cipta. Yen ora, penerbit pihak katelu tundhuk tanggung jawab kanggo nglanggar hak cipta. Pramila basa ing syarat-syarat perjanjian panggunaan kasebut meh padha (lan situs web kita mesthi ora ana pengecualian).

    Yen penerbit pihak katelu nggoleki Eksklusif lisensi, banjur sing Suspect, lan layanan sing mbokmenawa kudu nyingkiri, gumantung ing kahanan.

    Sincerely,

    James anderson
    Ngatur Anggota
    Roh saka Radio LLC

  5. 5
  6. 6

    Mangga menehi katrangan babagan perusahaan gedhe sing sampeyan gunakake ing pungkasan kiriman sampeyan! Sampeyan ninggalake kula gantung! Aku seneng kanggo njaga kabeh hak liwat musik, nanging aku dipeksa kanggo nggunakke sawetara medium kanggo kasunyatan prasaja sing ngendi pirsawan dumunung.

    Aku kelakon mikir situs arsitektur sosial, REAL gedhe-gedhe, kayata tribe.net latar mateng kanggo artis kontrol dispersal media. Ing wektu iki, sing tartamtu ora duwe kemampuan hosting musik, nanging ngidini tautan sing dipasang menyang situs konten kaya YouTube. Aku duwe akun MySpace kang disambung karo SnowCap, ngendi aku bisa nyetel rega song, kang banjur markup. Aku mung dolanan lan butuh eksposur liyane, mula aku kudu nimbang hosting karya ing papan liya. Situs-situs gedhe kayane ana ing ambang jenuh lan miring menyang video mung liwat swara.

  7. 7

    Hi Timothy,

    Kabeh perusahaan utama wis ndandani syarat panggunaan lan terus ditindakake. Bakal mbutuhake review terus-terusan. Aku mung ngelingake wong-wong sing kudu mriksa kabeh syarat panggunaan sadurunge ngunggah apa wae sing 'dipikir' duweke. Aku ora seneng ndeleng wong ilang hak kanggo musik utawa video mung kanthi ngunggah menyang server… ing ngendi wong liya bisa entuk dhuwit!

    Regards,
    Doug

  8. 8

    Kene Kiqlo alternatif bener
    Kiqlo ora kasengsem entuk hak ing konten sampeyan. Kiqlo ngidini sampeyan ngedol konten nalika sampeyan njaga hak cipta. Sampeyan bisa ngunggah kanthi gratis, adol gratis lan Kiqlo ora njupuk potongan. Iku bener! Ora Catch!
    Sampeyan bisa ngundhuh, ngunggah tanpa mlebu. Yen sampeyan pengin ngedol sampeyan kudu mlebu. Iku konsep anyar nanging persis kanggo maksud iki.

    Kiqlo

  9. 9

    Ayo kita ngerti apa sampeyan mikir babagan Ourstage.com. Bojoku lan aku loro-lorone penulis lagu lan wis nyelehake sawetara lagu ing situs kasebut. Ing sawetara dina pisanan kita diselehake ing ndhuwur 10 karo sawetara malah dadi nomer siji ing wilayah kita lan sawise 4 kanggo 5 dina, kabeh lagu kita mudhun ing ngisor utawa tengah ratings lan voting lagu kita ora. nggawe dilat pangertèn kanggo salah siji saka kita ?? Dheweke ngaku yen kabeh hak tetep dadi duweke lan kabeh dodolan bakal menyang akun paypal, nanging nganti saiki, kita durung nggawe dhuwit getih saka lagu sing dikirim. Apa kita digawa numpak? Aku maca akeh perjanjian nanging ora kabeh. Aku ass-u-med kabeh ana ing munggah lan munggah nanging sawise maca limang alasan aku ora yakin?

    Matur nuwun kanggo blog sampeyan. Sugeng dina lan muga-muga sampeyan bisa ngrasakake berkah saka urip lan katresnan kanggo sampeyan saben dina.

    Ing asmane Kang Maha Suci,

    Marvin Patton

  10. 10

    Ing tangan liyane, aja ngunggah musik ing endi wae lan dadi anonim ing salawas-lawase!

    Ya, tansah maca syarat lan kahanan (sampeyan bakal banget percaya yen ora) lan biasane iki ora bakal disalahake.
    Aku mikir bab menehi sethitik kanggo njaluk sethitik, sampeyan ora bisa nyana eksposur tanpa mbabarake dhewe (maaf ekspresi) Aku komposer sing nulis kanggo TV / film, Aku ngatur kanggo nggawe urip prayoga saka iku lan aku ora bakal ngadeg kasempatan ing neraka yen aku wis ora dipercaya wong ora planggaran iman ing wong-wong mau aku wis sijine dening handing liwat music. (lan aku isih kudu nindakake iki kabeh wektu, yen karya bakal garing)
    Penyalahgunaan musik sing paling akeh yaiku nalika musikku ditayangake ing TV lan banjur didol kanthi resmi ing iTunes, lan liya-liyane, ana sing mutusake tuku banjur dilebokake ing situs penggemar acara TV kasebut, kanthi gratis diundhuh.

    Aku dibayar dening youtube nalika musikku dimainake amarga iku cara kerjane, ora kaya artikel kasebut (aku anggota masyarakat koleksi sing nggawe manawa) PRS

    Dadi, aja nganti ditundha dening artikel iki.

  11. 11

    Apa sampeyan mikir yen wong bakal kumpul menyang situs sampeyan ing bagean mburi internet kanggo ndeleng sawetara video? Wong pindhah menyang Youtube lan situs liyane amarga padha populer lan wong luwih seneng ndeleng konten kasebut. Aku ngomong apik 80% + saka populasi uploader ora Care apa padha nggunakake utawa ora tho, Aku ngerti aku ora. Mesthi dheweke entuk hit gratis ing situs kasebut, nanging iku bisnise. Sampeyan ora bakal ngunggah menyang dheweke yen ora entuk hits. Siji-sijine cara kanggo tuku situs lan entuk hak cipta ing konten sampeyan yaiku yen sampeyan minangka grup sing misuwur lan populer sing ngasilake akeh video lan/utawa gambar. Yen ora, sampeyan mung nggawe sungu dhewe lan nyoba dadi penting.

    3 / 10

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.