5 Alesan supaya ora ngunggah Musik utawa Video menyang Pihak katelu

Katentuan Pangginaan supados AlaPira akeh sing maca "Katemtuan Panggunaan"? Yen sampeyan nyedhiyakake konten liwat pihak katelu, sampeyan bisa uga mikir maneh. Kesempatan duwe hak sing lengkap, tanpa royalti, kanggo ngatur lan nyalurake konten sampeyan tanpa menehi ganti rugi. Yen sampeyan nemoni masalah nglereni video, mp3, Podcast, lsp. nglampahi dhuwit lan dadi host sampeyan dhewe. Kanthi mangkono sampeyan ora kudu setuju karo sawetara Katentuan Pangginaan supados aneh sing bakal ngidini sawetara perusahaan gedhe ngasilake luwih akeh dhuwit saka konten sampeyan.

Yen sampeyan ngunggah video menyang Youtube lan Youtube entuk entuk pirang-pirang yuta yuta ... sampeyan mung menehi dhuwit ing kanthonge! Napa sampeyan bakal nindakake iku?

  • Youtube - sampeyan kanthi iki menehi lisensi Youtube ing saindenging jagad, ora eksklusif, tanpa royalti, sublicense lan bisa ditransfer kanggo digunakake, ngasilake, nyebarke, nyiyapake karya turunan, nampilake, lan nindakake Pangiriman Panganggo gegayutan karo Situs Web Youtube lan Youtube (lan bisnis panerusipun), kalebu tanpa watesan kanggo promosi lan nyebarke bagean utawa kabeh situs web Youtube (lan karya turunane) ing format media lan liwat saluran media apa wae.
  • Google - sampeyan ngarahake lan menehi wewenang marang Google, lan menehi hak lan lisensi sing ora ana royalti, host, cache, rute, ngirim, nyimpen, nyalin, ngowahi, nyebarake, nindakake, nampilake, ngowahi format, kutipan, nggampangake adol utawa nyewa salinan, nganalisa, lan nggawe algoritma adhedhasar Konten Resmi kanggo (i) dadi tuan rumah Konten Resmi ing server Google, (ii) ngindeks Konten Resmi; (iii) nampilake, nindakake lan nyebarake Konten Resmi
  • MySpace - Kanthi nampilake utawa nerbitake ("ngeposake") Konten apa wae utawa liwat Layanan MySpace, sampeyan menehi lisensi winates kanggo MySpace.com kanggo nggunakake, ngowahi, nindakake umum, nampilake publik, ngasilake, lan nyebarake Konten kasebut mung ing lan liwat Layanan MySpace.
  • FLURL - Sampeyan menehi lisensi non-eksklusif kanggo Layanan kanggo nerbitake, pasar, adol, lisensi, eksploitasi, lan digunakake kanthi cara apa wae, kabeh bahan sing disedhiyakake kanggo Layanan, Situs Web, lan / utawa digunakake kanthi Layanan apa wae, kalebu nanging diwatesi mung musik, foto, materi sastra, seni, jeneng, judhul lan logo, merek dagang, lan properti intelektual liyane. Sampeyan ora bakal menehi ganti rugi kanggo unggahan utawa materi liyane sing diwenehake menyang Layanan.
  • DropShots - DropShots minangka pemilik saka kabeh hak cipta lan basis data ing Layanan lan isine. Sampeyan ora bisa nerbitake, nyebarke, ngekstrak, nggunakake maneh utawa ngasilake konten apa wae ing sembarang formulir material (kalebu fotokopi utawa nyimpen ing media apa wae kanthi sarana elektronik) kajaba sing cocog karo lisensi panggunaan winates sing kasebut ing pariwara hak cipta.

Mungkasi menehi konten sampeyan kanthi gratis! Perusahaan-perusahaan hebat janji ora bakal nggunakake konten sampeyan ngluwihi distribusi liwat situs web. Perusahaan-perusahaan hebat bakal menehi ganti rugi yen nggunakake konten sampeyan ing sanjabane situs kasebut. Lan perusahaan gedhe uga bakal ngidini sampeyan terus MILIK konten sampeyan - sanajan sampeyan ninggalake layanane.

Waca Ketentuan Penggunaan!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Duane,

    Saiki aku entuk 500 skrip kesalahan ing situs…
    Aku bakal mriksa Katentuan Pangginaan supados langkung nalika serep. Aku dudu pengacara - mung wis ngamati akeh artikel lan diskusi sing mbahas babagan agregator konten kasebut kanthi bener nyalahake pangguna babagan sing 'nduweni' konten kasebut, kepiye cara digunakake, lan manawa panyedhiya konten bisa menehi ganti rugi utawa ora. panggunaan.

    Doug

  3. 3

    Pos sing apik banget, Doug.
    Utamane, sanajan hosting media kaya ora kudu mbayar maneh lan sikil… (Ing kene aku bisa menehi saran MediaTemple aku ganti sawise setya karo panyedhiya server asline udakara 5 taun. Dheweke duwe kepuasan pelanggan sing dhuwur banget, lan aku gumun karo kacepetan anggone mangsuli email e-mail sing ora geeky. (Lan ora, aku ora kerja karo dheweke ...)

    Alesan liya supaya ora hosting konten sampeyan ing pihak kaping 3 yaiku, sampeyan ora bakal ngerti kepiye cara ngganti kabijakan kasebut ing mbesuk - uga, utawa sampeyan ora bakal ngerti kepiye cara ngganti sampeyan ... online, lan sawetara institusi pemasaran pengin tuku sampeyan - sampeyan ora bisa adol yen sampeyan wis setuju karo istilah sing wis ditemtokake Doug ...)
    Dadi: dadi tuan rumah sampeyan. Dadi seneng. Dadi kreatif

    Lan minangka colokan, iki sawetara video sing dak potret.

  4. 4

    Hai Doug,

    Aku mung pengin komentar kanthi cepet babagan artikel sampeyan. Salam kanggo sampeyan kanggo nyengkuyung para seniman sing pengin ngirim media menyang host / distributor pihak katelu. Pancen, akeh wong kreatif sing ora nimbang babagan bisnis lan aspek hukum industri hiburan lan properti intelektual, lan gampang kanggo wong sing duwe kesempatan - bisa uga dadi manajer, agen, label rekaman (gedhe utawa cilik), utawa operator situs web - menyang njupuk kauntungan saka wong-wong sing ora duwe kabisan bisnis utawa ngerti dhasar babagan hukum hak cipta AS.

    Yen wis dikandhani, penerbit lan distributor pihak katelu ora duwe pilihan liyane nanging kudu nduweni hak cipta menehi pihak katelu ora eksklusif lisensi kanggo hak tartamtu saka sing duwe hak cipta (artis), inter aliahak kanggo ngasilake, nyebarake, lan nampilake materi hak cipta kanthi umum. Yen ora, penerbit pihak katelu kudu tanggung jawab nglanggar hak cipta. Pramila basa ing syarat-syarat kesepakatan panggunaan ing ndhuwur wis padha (lan situs web kita mesthi ora kalebu).

    Yen penerbit pihak katelu ngupayakake Eksklusif lisensi, mula dadi tersangka, lan layanan kasebut mesthine bisa dihindari, gumantung saka kahanane.

    Sincerely,

    James anderson
    Ngatur Anggota
    Spirit of Radio LLC

  5. 5
  6. 6

    Coba critakake babagan perusahaan gedhe sing bakal sampeyan gunakake ing pungkasan kiriman! Sampeyan ninggalake kula nggantung! Aku seneng njaga kabeh hak musik, nanging aku kepeksa nggunakake sawetara medium kanggo kasunyatan sing gampang yaiku ing endi pamirsa.

    Aku mikir yen situs arsitektur sosial, sing nyata, kayata suku.net minangka alasan sing mateng kanggo dispersal media sing dikontrol artis. Ing wektu iki, sing tartamtu ora duwe kemampuan hosting musik, nanging ngidini link semat menyang situs konten kaya YouTube. Aku duwe akun MySpace sing ana gandhengane karo SnowCap, supaya aku bisa nemtokake rega lagu sing bakal ditandhani. Aku mung dolanan lan butuh paparan luwih akeh, mula aku kudu nimbang hosting pakaryan ing papan liya. Situs-situs gedhe kayane ana ing ambang jenuh lan mung bisa video mung liwat swara.

  7. 7

    Hai Timotius,

    Kabeh perusahaan utama wis nganyari babagan panggunaan lan terus nglakoni. Bakal mbutuhake kajian terus-terusan. Aku mung ngelingake wong yen kudu mriksa kabeh syarat panggunaan sadurunge ngunggah apa wae sing 'dipikirake' duwe. Aku sengit yen ana wong sing kelangan hak musik utawa video mung kanthi ngunggah menyang server ... ing ngendi wong liya bisa nemokake!

    Regards,
    Doug

  8. 8

    Ing kene Kiqlo alternatif sing valid
    Kiqlo ora kepengin entuk hak konten sampeyan. Kiqlo ngidini sampeyan adol konten nalika njaga hak cipta. Sampeyan bisa ngunggah kanthi gratis, adol gratis lan Kiqlo ora bisa ngilangi potongan kasebut. Bener! Ora Ana Keno!
    Sampeyan bisa ndownload, upload tanpa mlebu. Yen sampeyan pengin adol sampeyan kudu log in. Iki minangka konsep anyar nanging cocog kanggo tujuan iki.

    Kiqlo

  9. 9

    Mangga wenehake apa sing sampeyan pikirake babagan Ourstage.com. Aku lan bojoku kalorone dadi panulis lagu lan kita wis nyelehake sawetara lagu ing situs kasebut. Sawetara dina pisanan kita diselehake ing top 10 kanthi sawetara sing bakal dadi nomer siji ing wilayah kita lan sawise 4 nganti 5 dina, kabeh lagu kita mudhun menyang ngisor utawa tengah rating lan pamilih lagu kita ora nggawe akal kanggo salah siji saka kita ?? Dheweke negesake manawa kabeh hak tetep dadi kita lan kabeh penjualan bakal mlebu menyang akun paypal, nanging nganti saiki kita durung ngasilake dhuwit liyane saka lagu sing dikirim. Apa kita digawa numpak? Aku maca paling akeh kesepakatan nanging ora kabeh. Aku ass-u-med kabeh ana ing ndhuwur lan munggah, nanging sawise maca limang alasane aku ora yakin?

    Matur nuwun kanggo blog sampeyan. Sugeng dina sing apik lan sampeyan bisa ngrasakake berkah apa sing dialami urip lan katresnan sampeyan saben dinane.

    Ing asmane sing diberkahi,

    Marvin Patton

  10. 10

    Saliyane, aja ngunggah musik sampeyan ing endi wae lan anonim ing salawas-lawase sampeyan!

    Ya, mesthi maca syarat lan katemtane (sampeyan mesthi ora precaya) lan umume, perkara kasebut ora bakal dilecehke.
    Aku mikir babagan menehi sethithik supaya entuk sethithik, sampeyan ora bisa ngarep-arep ekspos tanpa mbabarake awak dhewe (alesan ekspresi) Aku minangka komposer sing nulis kanggo TV / film, aku bisa ngasilake kanthi adil lan ora bakal pancen duwe kesempatan ing neraka yen aku ora percaya marang wong liya supaya ora nyalahake kapercayan sing dakkandhakake kanthi masrahake musik. (lan aku isih kudu nindakake iki kabeh wektu, yen ora, kerja bakal garing)
    Penyalahgunaan musikku paling gedhe sawise musikku wis disiarake ing TV banjur didol kanthi resmi ing iTunes lsp, ana sing mutusake tuku banjur sijine ing penggemar acara TV sing asale, kanggo diunduh gratis.

    Aku entuk bayaran nganggo youtube nalika musikku dimainake amarga cara nyata, ora kaya sing diandharake ing artikel (Aku anggota saka komunitas koleksi sing ngerteni) PRS

    Dadi, aja ditolak dening artikel iki.

  11. 11

    Apa sampeyan mikir manawa wong bakal kumpul menyang situs sampeyan ing sisih internet sing paling gedhe kanggo ndeleng sawetara video? Wong mbukak Youtube lan situs liyane amarga wis populer lan masarakat luwih seneng ndeleng kontene. Aku ujar manawa 80% + populasi uploader ora peduli manawa nggunakake utawa ora, aku ngerti ora. Mesthine dheweke entuk hits gratis ing situs kasebut, nanging bisnis kasebut. Sampeyan ora bakal ngunggah menyang situs kasebut yen ora entuk hits. Siji-sijine cara tuku situs lan entuk hak cipta ing konten sampeyan yaiku yen sampeyan minangka klompok terkenal sing ngasilake akeh video lan / utawa gambar. Yen ora, sampeyan mung nggunakake tanduk dhewe lan nyoba dadi penting.

    3 / 10

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.