5 Dhaptar Priksa Liburan Marketing Email

Depositphotos 45769823 s

Wis tiba sing tegese bali menyang blanja sekolah wis siyap lan para siswa bali menyang kelas. Nanging,

  1. Wektu. Elinga, sanajan mung wulan Agustus, sawetara wong wis wiwit mikir babagan ide hadiah. Yen ditemokake kanthi rega sing tepat, dheweke banjur tuku supaya ndhisiki game. Posisi email sampeyan kanggo pamirsa lan email kerajinan kanggo nyekel pembeli. Mesthine, sawetara tanggal utama sing pengin sampeyan siyap yaiku dina Jumuah Ireng lan Senin Siber, nanging sampeyan kudu menehi rega kanggo para pelanggan sajrone musim liburan.
  2. Cithakan Preinan. Sajrone preinan minangka salah sawijining wektu, para pemasar email bisa metu saka kothak lan nambah suar preinan menyang template. Kreatif ekstra bisa uga nyengkuyung pelanggan supaya bisa ngeklik lan tuku.
  3. Tawaran lan Khusus. Kirimake pangeling kanggo para pelanggan nalika preinan wiwit saya cedhak. Kalebu kupon utawa spesial kanggo hadiah kulawarga anggota, kanca, lan uga guru bocah. Pelanggan bakal ngerti manawa sampeyan wis ngrampungake kerja lan menehi sawetara ide.
  4. Mobile. Ana kenaikan jumlah akeh wong sing tuku liwat piranti seluler nalika preinan taun iki. Ing taun iki, penting yen situs sampeyan dioptimalake kanggo seluler. Sampeyan pengin nggawe manawa pelanggan gampang navigasi lan digunakake. Yen ora, dheweke bakal lunga lan golek pesaing sing bisa tuku.
  5. Entuk Sosial. Muga-muga sampeyan wis nyakup link sosial ing email. Nanging, nalika preinan, luwih penting nambahake lan pamer! Pinterest pancen wis diwiwiti taun iki lan akeh wong sing seneng banget. Yen perusahaan sampeyan duwe ngarsane, sampeyan bisa uga ngarahake pelanggan menyang profil sampeyan supaya bisa ndeleng produk kanthi visual lan tuku.

Iku mung sawetara tips kanggo miwiti ngetrapake rencana email preinan. Tips apa liyane sing wis sampeyan rungokake lan arep nambah kampanye email preinan?

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.