5 Resolusi Pemasaran Online Kanggo 2014

Resolusi Pemasaran Online 2014 Spanduk

Awal taun anyar mesthi ana rencana pemasaran, anggaran, lan semangat maneh babagan kesempatan sing nunggu bisnis. Yen sampeyan tanggung jawab pemasaran ing perusahaan sampeyan, potensial kasebut bisa uga luar biasa. Untunge, kita duwe sawetara saran kanggo mbantu sampeyan tuwuh merek lan online ing taun 2014. Mangkene 5 resolusi pemasaran online sing bakal dianakake saiki:

1.     Amp Up Konten Sampeyan Marketing

Goleki 2014 dadi taun liyane kanggo perusahaan supaya bisa nambah marketing. Pratelan sing ditindakake yaiku para pemasar butuh wektu lan alat kanggo ngasilake konten unik kanggo menehi crita sing nggawe perusahaan kasebut. Kanggo kabeh perusahaan cilik sing kudu ngupayakake golek feed berita konsumen, penting kanggo konten supaya bisa narik kawigaten. Perusahaan gedhe duwe sumber daya supaya bisa terus irama kanthi terus-terusan nggawe konten kaping pirang-pirang dina. Ngandika, ora penting kanggo ngetrapake metrik Jones wae amarga mung 9% B2B lan 7% perusahaan B2C nganggep strategi isine "efektif banget." Meningkatake keunikan konten bakal njamin perkembangan media sosial sing tetep.

2.     Gawe Prioritas Ponsel

Ngoptimalake konten kanggo panggunaan seluler luwih penting tinimbang sadurunge. Nggoleki tren seluler sing mantep nganti 2017 87% kabeh piranti sing gegandhengan bakal dadi smartphone lan tablet. Babagan sing pertama ditrapake yaiku desain situs web sing responsif supaya kaca web dioptimalake kanggo bisa dideleng ing saben piranti. Sabanjure minangka antarmuka panganggo sing resik lan gampang kanggo njaga supaya wong tetep ana ing kaca sampeyan. Pangguna seluler ngarep-arep bisa nemokake wangsulan kanthi cepet lan gampang amarga mesthi mlaku-mlaku. Yen sampeyan nggawe pandhu arah jawaban bakal gampang, dheweke bakal bali.

3.     Nyebar Wings Media Sosial Sampeyan

Eksperimen karo media sosial bakal dadi kritis ing 2014 saiki yen loro raksasa sosial, Twitter lan Facebook, "mbayar kanggo muter" lan postingan mung bakal tetep ing feed warta sawetara menit, yen ora detik. Luangake wektu kanggo eksprimen karo jaringan liyane kayata Pinterest, Instagram lan Tumbler. Kabeh situs kasebut saya cepet banget lan sampeyan duwe kemampuan kanggo terhubung karo pandherekipun liwat kampanye sing kreatif lan bisa diwujudake. Google Plus minangka jaringan liya sing dijadwalake kanggo nambah kedudukan ing jagad sosial ing taun iki. Nemokake ceruk sing cocog ing Google Plus bisa uga angel, nanging mupangate asil mesin telusuran sing luwih dhuwur mesthi bakal mbantu.

4.     Ngomong Kanthi Gambar

Kekuwatan gambar lan video nggumunake para pemasar online. Kasunyatane, web ganti fokus menyang lanskap visual. Contone, gambar ing Facebook entuk luwih disenengi, komentar lan nuduhake tinimbang komunikasi liyane. Kajaba iku, Google wis ngowahi asil telusuran kanggo promosi gambar ing ndhuwur asil adhedhasar teks. Kasunyatane, para konsumen sing tresna marang permen visual bisa uga ngapa sampeyan ngeklik kanggo ndeleng infographic iki.

5.     Tansah Iku Japanese

Yen ana siji perkara sing bakal narik perhatian masarakat ing taun iki, pesen kasebut minangka pesen sederhana. Aja kakehan ngrumusake konten. Perusahaan sing nyederhanakake keputusan tuku (tegese njupuk jargon industri) 86% luwih cenderung ngonversi pelanggan.

5-Online_Marketing_Resolutions_for_2014

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.