5 Tuladha Publikasi Digital sing Kudu Dideleng

cvs zmags

Kita wis nyoba karo klien, Zmags, kanggo sawetara klien lan pamirso keren banget. Aku pengin nuduhake sawetara conto, sing dipercaya, ana sawetara aplikasi digital interaktif sing luar biasa! Kanggo mbukak pamirso, klik ing gambar saka pamirso!

Klien produk Zmags Commerce Pro ndeleng asil fenomenal, kalebu a 5x mundhak ing tampilan kaca, 2x wektu ngentekake ing situs, nganti a 2x angkat tarif konversi lan Tambah 55% ing rata-rata nilai pesanan!

CVS Caremark - video, kaca interaktif… tampilan sing apik banget!
publikasi carvark cvs

Nang Kemasan - ing sisih tengen ana kabeh publikasi sadurunge!
nang kemasan pub

Diet lan Nutrisi Dina Iki - pemenang ing DMA Digital Magazine Awards, majalah digital interaktif iki kudu dideleng… kanthi pariwara interaktif lan video semat.
dina iki nutrisi diet

Majalah Cell C - panggunaan iklan interaktif digital sing unik banget. Priksa pilihan Just for Boys, Just for Girls ing kaca 10!
sel c mag

Sawetara pengecer nggunakake publikasi digital langsung ing situs! Priksa Lookbook Barang-barang Olahraga Dick's… integral karo sistem e-commerce, pamirso nampilake adegan sing interaktif. Klik ing simbol + lan sampeyan bisa langsung nambahake item kasebut kranjang blanja sampeyan!
buku kontol kontol.
Fitur Zmags liyane sing hebat yaiku sampeyan bisa masang kode Google Analytics UA lan ngukur panggunaan lan interaksi publikasi digital sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.