5 Kunci Blogging B2B

blogging b2b

Minggu iki aku lagi nggarap presentasi kanggo konferensi Webtrends Engage. Topikku cukup spesifik lan slot wektu kasebut ringkes banget (10 menit), mula aku nantang nindakake presentasi! Aku dijaluk ngomong karo Blogging B2B sing sukses.

Aku wis nyiyapake tombol Business to Business Blogging dadi 5 strategi sing beda kanggo presentasi:

  1. Dadi ing ngarep. Sampeyan ora cukup kanggo blog, sampeyan kudu ana ing ngarepe kabeh pesaing liyane lan swara liyane ing kana. Sampeyan kudu ing ngarepe pelanggan, ing ngarep jejaring sosial sing relevan, ing ngarep asil mesin telusuran para pesaing. Apa ora bisa maneh ngenteni wong liya bakal nemokake.
  2. Nyedhiyakake dalan. Saben kaca blog kanthi efektif minangka kaca kebangkrutan. Sampeyan kudu menehi cara supaya pengunjung bisa ngubungi, kudu menehi alasan supaya kontak sampeyan, lan sampeyan kudu nggawe gampang lan gampang.
  3. Panganan Indera. Wong ora maca postingan blog, dheweke scan. Sawetara ora maca kabeh, dheweke golek medium visual lan pendengaran. Yen sampeyan lagi ora nggunakake papan putih kanthi efektif, nindakake swara lan video, sampeyan ora nyambung karo persentase calon pamirsa sing akeh.
  4. Informasi Nangkep. Blog minangka cara sing apik kanggo nyedhiyakake informasi lan mbangun panguwasa karo prospek lan pelanggan. Sampeyan ora kudu nindakake kanthi gratis ... ora apa-apa kanggo survey lan njaluk informasi babagan sing maca. Nyedhiyakake sumber daya tambahan kayata whitepaper utawa webinar mbutuhake registrasi.
  5. Ukur ing Dolar. engagement ora diukur ing komentar, yaiku diukur nganggo dolar lan sen. Penting kanggo nggabungake bisnis Analytics alat sing bisa ngukur upaya blogging sing akurat.

Saben tombol, mesthine bisa duwe presentasi sing ana gandhengane ... nanging aja lali karo gambaran sing gedhe yen sampeyan blogging bisnis karo bisnis liyane.

One comment

  1. 1

    Saran sing apik. Aku wis pirang-pirang taun blogging, nanging aku pancen wis ngalami owah-owahan ing bisnis suwene nem wulan kepungkur amarga blog iki dadi luwih fokus, lan nyambung karo situs web liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.