5 Elemen Desain Email Interaktif sing Nambah Tarif Klik-Liwat

elemen email interaktif

Aku ora yakin apa-apa liyane sing nggawe sampeyan frustasi tinimbang nggawe program email lan mesthine bisa digunakake utawa kabeh pangecualian ditangani ing kabeh klien email. Industri kasebut saestu kudu duwe standar kanggo fungsi email kaya sing wis ditindakake ing browser. Yen sampeyan mbukak email sing responsif sing dirancang kanthi apik lan apik banget ing browser sampeyan bakal nemokake urutan hacks sing apik banget supaya bisa digunakake lan katon apik banget. Lan sanajan iku sampeyan bakal duwe pelanggan siji nggunakake klien lawas sing ora menehi dhukungan. Coding email minangka ngipi elek.

Nanging email kaya ngono alat pemasaran sing efektif. Kasunyatan manawa prospek utawa pelanggan langganan, ngundang sampeyan ngirim pesen - miturut jadwal sampeyan - kuat banget. Email terus dadi ndhuwur dhaptar saluran pemasaran sing paling efektif kaya sing wis luwih saka sepuluh taun. Miturut laporan saka Mailchimp:

  • 73% pemasar setuju manawa pemasaran email minangka inti kanggo bisnis.
  • 60% pemasar negesake manawa email minangka enabler produk lan layanan kritis, mungsuh 42% pemasar ing taun 2014.
  • 20% pemasar ujar manawa sumber penghasilan utama bisnis gegandhengan langsung karo operasi email.
  • 74% pemasar percaya email ngasilake utawa bakal ngasilake ROI ing mbesuk.

ROI luwih apik? Kepiye carane bisa dadi? Kajaba saka personalisasi lan otomatisasi, ana kesempatan kanggo nambah keterlibatan liwat elemen interaktif sing ndadekake tarif klik-tayang lan pangerten ing email sing wis ana. Monks Email seneng mikir email minangka microsite interaktif, sing kasedhiya ing telapak tangan liwat piranti seluler sampeyan. Dheweke nyedhiyakake 5 elemen interaktif lan dhukungan ing infographic paling anyar Rebirths Email: Mikrosite sing Bisa Dikirim Yaiku Jeneng Anyar.

  1. Menu - Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa ndhelikake lan nampilake menu nggunakake CSS ing email? Klik kene kanggo conto.
  2. Akordians - Nggunakake CSS sing padha kanggo ndhelikake lan nampilake menu, sampeyan uga bisa ndhelikake lan nuduhake konten, supaya luwih akeh judhul katon ing piranti seluler. Klik kene kanggo conto.
  3. Ngeruk lan Flip - Apple Mail lan Thunderbird ndhukung interaktivitas ing kisaran, nyedhiyakake kesempatan kanggo terus nampilake konten ing email sampeyan. Klik kene kanggo conto.
  4. GIF animasi - Miturut Email Institute, #GIF #email animasi nambah tarif klik-tayang nganti 26% lan bisa nambah tarif konversi nganti 103%! Klik kene kanggo conto.
  5. #Video saiki didhukung luwih saka 50% klien #email lan bisa ngukur ROI nganti 280% tinimbang email tradisional. Klik kene kanggo conto.

Klik ing infographic kanggo entuk versi interaktif!

Unsur Email Interaktif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.